Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 11 lut 2020, 11:16
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 lut 2020, 13:43
Tak jak w politycznym czytanie ze zrozumieniem jest ci całkowicie obce. Udowodniłeś to dziś dość dosadnie. Nawet na pytanie mi nie potrafiłeś odpowiedzieć. Chyba jakąś wróżką jesteśsickstick pisze: ↑11 lut 2020, 10:27O k* człowiekuCzy ty każdy temat starasz się sprowadzić do granic absurdu?
I ty @Bienias tych ludzi bronisz i tłumaczyszDokładnie tak samo jak w politycznym - zero refleksji na temat tego czy coś jest złe czy dobre. Jesteś kibicem Legii, więc będziesz bronił imienia kibiców Legii, nawet w obliczu tak zwierzęcych zachowań, od których każdy inteligenty człowiek powinien się odciąć i krytykować. ZERO WŁASNEJ REFLEKSJI. My (tutaj Legia) działamy słusznie, oni (nie Legia) są źli i wszystkiemu winni.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 11 lut 2020, 14:07
Pobicie w mowie potoczne oznacza cielesny akt wandalizmu na człowieku, niezależnie od tego czy ten ktoś był uderzany, kopany, dźgany, szarpany, duszony, traktowany gazem ect. O takim wydarzeniu w uogólnieniu mówi się, że było to pobicie. Wiec nie gadaj teraz że działacz Polonii to kłamca bo mówi o pobiciu, podczas gdy wg jednozdaniowego zeznania jednego z poszkodowanych było to tylko szarpanie i walenie gazem łzawiącym. W ich własnym samochodzie. Na całej rodzinie - chłopaku, ojcu, matce i siostrze.Bienias pisze: ↑11 lut 2020, 13:43Jak przeczytasz moje stare posty zauważysz, że bronić kiboli Legii jakoś specjalnie nie umiem, w przeciwieństwie do atakowania. Także trafiłeś kulą w płot. W żadnym wypadku nie zaakceptowałem czy broniłem agresji kiboli w stosunku do rodziny Kisielów. Jedyne co starałem się uwypuklić to fakt, że Pan Popielarz mija się z prawdą przez co okłamał media i nas kibiców.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 11 lut 2020, 14:11
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 14 lut 2020, 20:27
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 23 lut 2020, 20:01
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 lut 2020, 20:09
fieldy
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 lut 2020, 22:50
cloner