Taaaa... A świastak siedzipiwus pisze:W każdym razie po zamknięciu programu dalej będą zaznaczone jako nieprzeczytane.
Mam FF i niestety zdarza się taka sytuacja jak u Niggaza.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 20 paź 2005, 17:43
Taaaa... A świastak siedzipiwus pisze:W każdym razie po zamknięciu programu dalej będą zaznaczone jako nieprzeczytane.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 paź 2005, 17:50
Jak nie wyłaczę kompa to mi trzyma. Może modzi mają jakieś magiczne usprawnienia do forumfutbolowa pisze:Taaaa... A świastak siedz
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 lis 2005, 20:02
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 06 lis 2005, 20:16
To chyba jednak coś z forum, bo i ja mam takie problemy ostatnio. Zwłaszcza dziś.Niggaz pisze:Teraz mam jednak inny problem. Mam olbrzymie trudności z forum. Nie mogę czytać tematów (nic się nie chce załadować) i dopiero po wielu próbach i kilku straconych minutach jakoś wchodzi. Jeszcze gorzej jest z postami. Klikam wyślij i zaczynają się prawdziwe problemy. Nic nie wskazuje na to, aby coś się ładowało a ja nie wiem mogę ani wyjść ani wysłać jeszcze raz Confused Kilka razy dublowałem już posty jak pewnie zauważono. Pozostałe strony działają dobrze i ogólnie net działa dość sprawnie bo nawet jakiś mecz oglądałem trochę i działało. Czy ktoś jeszcze ma takie problemy? Czy to wina forum czy może u mnie coś się pie..* Rolling Eyes
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 06 lis 2005, 20:17
To chyba jednak coś z forum, bo i ja mam takie problemy ostatnio. Zwłaszcza dziś.Niggaz pisze:Teraz mam jednak inny problem. Mam olbrzymie trudności z forum. Nie mogę czytać tematów (nic się nie chce załadować) i dopiero po wielu próbach i kilku straconych minutach jakoś wchodzi. Jeszcze gorzej jest z postami. Klikam wyślij i zaczynają się prawdziwe problemy. Nic nie wskazuje na to, aby coś się ładowało a ja nie wiem mogę ani wyjść ani wysłać jeszcze raz Confused Kilka razy dublowałem już posty jak pewnie zauważono. Pozostałe strony działają dobrze i ogólnie net działa dość sprawnie bo nawet jakiś mecz oglądałem trochę i działało. Czy ktoś jeszcze ma takie problemy? Czy to wina forum czy może u mnie coś się pie..* Rolling Eyes
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 lis 2005, 20:19
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 06 lis 2005, 20:22
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 lis 2005, 20:24
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 lis 2005, 20:24
wrzuć do uubionych, czy tez zakładek, czy jak to się w operze nazywaCzy da sie to jakoś szprytnie ominąć Question
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 lis 2005, 21:00
cloner pisze:a mnie tam dziala wszystko OK Smile
no, ale ja nie mam Firefoxa, Mozilli, czy innych wynalazkow Lol
no i z logowaniem problemow nie mam Smile
moj stary poczciwy IE bardzo lubi ciasteczka
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 lis 2005, 21:03
Niggaz pisze:Ostatnimi czasy podczas przeglądania forum często zdarza mi się, że wyskakuje mi błąd typu 'nie można wyświetlić strony...'. Działania typu wstecz czy odśwież nie działają. Muszę od nowa odpalać IE no i forum a co za tym idzie wszystkiego posty które miałem zaznaczone jako nowe nie są już zaznaczone
Czy wie ktoś czym może być spowodowany taki błąd? Czy to może wina IE (chyba i tak przejdę na Firefoxa niebawem).
A może jest taka opcja, aby posty zostały odznaczone dopiero po przeczytaniu bo to też by mi się przydało.
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 lis 2005, 21:07
no widzisz, ja gdy mialem FF / Mozille - dzialalo mi wszystko wolniej, i czasem mialem problemy z logowaniem na roznych forachpiwus pisze:Niestety na IE miałem ten problem.
Teraz mam FF i działa.
Może niektórzy mają zmienne IP, czy inne cuda wianki
Ale cieszymy się, że podzieliłeś się z nami swoją genialną uwagą.
Tylko nie wiem, z czego Ty się tak cieszysz.
Pozdrawiam
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 06 lis 2005, 21:08
piwus pisze:Niestety na IE miałem ten problem.
Teraz mam FF i działa.
Może niektórzy mają zmienne IP, czy inne cuda wianki![]()
Ale cieszymy się, że podzieliłeś się z nami swoją genialną uwagą.
Tylko nie wiem, z czego Ty się tak cieszysz.
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 lis 2005, 21:10
ale na pewno nie tak jak mnie'Piotrek' pisze:piwus napisał:
Niestety na IE miałem ten problem Smile .
Teraz mam FF i działa Lol .
Może niektórzy mają zmienne IP, czy inne cuda wianki Question
Ale cieszymy się, że podzieliłeś się z nami swoją genialną uwagą Lol .
Tylko nie wiem, z czego Ty się tak cieszysz Lol .
Piwus,ale mnie rozbawiłeś Lol
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 lis 2005, 21:10
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio