Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hawaii 96 » 06 lis 2005, 16:40
Hawaii 96

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 06 lis 2005, 16:45
ten zekomy emeryt jest po Cambiasso naszym najlepszym pomocnikiem w tym sezonie wydawało sie ze idzie na łatwa kase a ten pokazuje ze gra tak jak sie od niego oczekuje chociaz moze grac jeszcze lepiejczeher pisze:Emeryt Figo
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 lis 2005, 16:48
chyba miales na mysli inny klub, "powiedz" w czym ta konsekwencja sie ujawnia w InterzeHawaii 96 pisze:Inter to jest konsekfentny klub i szybko wynosi wnioski...Lazio mocny team u siebie ale nie jestem zły za remis mimo,że lepsza paka mieli...ale ja wieżę w FC Internazionale
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 06 lis 2005, 16:58
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 lis 2005, 17:08
Poza Interem jeszcze z zadnego nie zakpilem, a jezeli juz wjechales w kwestie kibica to bardziej popatrz sie co wy prezentujecie (Zdobedziemy Scudetto - jak robociki) caly czas to samo, ciekawy jestem co pisalibyscie wtedu gdyby Inter wygrywal (i kto tu jest "zadufany")coco pisze:szkoda ze fiorentina ma takiego zadufanego w sobie kibica którego kazdy komentaz to kpina z innego klubu
To sa dwie rozne sprawy!!! Violka miala niektorych graczy na wspolwlasnosc a ze Juve sie uparl i dal wiecej wiec musiala gdzies szukac wzmocniencoco pisze:Inter wymienia pół składu a powiedz mi ilu wymieniła viola podczas mercato
A z jakiego trenera bylibyscie zadowoleni!!! Nikt nie zagwarantuje wam tego o czym marzycie!!! Bylo juz tyle trenerow i zaden sie nie sprawdzil, juz to kiedys pisalem nawet Mourinho nic by nie zwojowalcoco pisze:Mancini ciagle kombinuje mam juz dosc czytania głupich komentarzy zeby dac manciniemu szanse moim zdaniem mancini juz wykorzystał kredyst zaufania i najwyzsza pora aby odszedł
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamiel » 06 lis 2005, 18:41
Kamiel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 06 lis 2005, 20:59
czeher pisze:A z jakiego trenera bylibyscie zadowoleni!!! Nikt nie zagwarantuje wam tego o czym marzycie!!! Bylo juz tyle trenerow i zaden sie nie sprawdzil, juz to kiedys pisalem nawet Mourinho nic by nie zwojowal
vieris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 lis 2005, 21:10
Czasami chcialbym aby Moratti podkupil Capello, moze u was by tez wpuszczal Adriano i po paru minutach go zdejmowalvieris pisze:
Ja bym był zadowolony z GUUSA HIDINKA
A mancini jest naprawde słabym trenerem
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 07 lis 2005, 14:16
on jest napewno bardzo dobrym trenerem jednak ja mysle ze najlepszy był by Hitzfeld on odpoczał od futbolu mysle ze nabrał energii ... niemcy bardzo dobrze radzili sobie w Interze mysle ze Hitzfeld tez wkoncu by stworzył 11 do wygrywania wszelkich trofeówvieris pisze:Ja bym był zadowolony z GUUSA HIDINKA
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 08 lis 2005, 13:32
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 08 lis 2005, 19:10
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 lis 2005, 21:26
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 lis 2005, 10:08
Najgrosze jest to, że Veron ma chyba o ile sie nie myle nadal wazny kontrakt, i to chyba nawet do 2007 rokuVeron coraz częściej mówi o powrocie do ojczyzny
RoRo
whelan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 lis 2005, 17:08
RoRo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio