Ajajaj coś pięknego. To PES 5 czy 6? Bo ostatnio miałem 6 ale nie jestem do końca pewny czy to ta edycja. Z chęcią bym sobie znowu pograł, ale po kilku aktualizacjach windowsa stare gry typu FIFA 7/9, właśnie PES 6 strasznie ścinają
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 28 lut 2020, 10:06

WKB
czubatka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 28 lut 2020, 16:48
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 28 lut 2020, 16:56
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 28 lut 2020, 18:08
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 28 lut 2020, 19:27
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 28 lut 2020, 20:00
Też miałem uaktualnienia z 18/19 i wszystko śmigało, a potem już zaczęło przycinać...
6
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 lut 2020, 22:01
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 01 mar 2020, 13:27
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 01 mar 2020, 13:54
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 01 mar 2020, 14:00
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 01 mar 2020, 14:30
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 01 mar 2020, 14:33
ale to są chyba udogodnienia tylko dla graczy PCMorrow pisze: ↑01 mar 2020, 14:30Atutem PESa są nielimitowane opcje edycji wszystkiego co się tylko da, od strojów, po stadiony. Te fanowskie patche zjadają wszystkie możliwe DLC. Stąd nie dziwię się tym co do dziś grają w PES6, bo dzięki temu, że Konami pozwala dowolnie obrabiać te gry, one sobie dalej żyją swoim życiem.
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 01 mar 2020, 14:34
pliki z modami możesz wgrać na Playstation. Wtedy masz składy, stroje, nazwy i loga jak w rzeczywistości. Niemniej taka oryginalna licencja daje więcej niż jakiś mod, bo daje lepsze odwzorowanie szczegółów.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 01 mar 2020, 14:36
Nie, na luzie wgrywasz patche na PS4 i personalizujesz sobie PESa jak Ci się podoba. Z tego co wiem, problemy z tym są tylko na Xboxie.Delpiero14 pisze: ↑01 mar 2020, 14:33ale to są chyba udogodnienia tylko dla graczy PCMorrow pisze: ↑01 mar 2020, 14:30Atutem PESa są nielimitowane opcje edycji wszystkiego co się tylko da, od strojów, po stadiony. Te fanowskie patche zjadają wszystkie możliwe DLC. Stąd nie dziwię się tym co do dziś grają w PES6, bo dzięki temu, że Konami pozwala dowolnie obrabiać te gry, one sobie dalej żyją swoim życiem.
Nie zgodzę się, chyba nie wiesz do jakiego poziomu szczegółowości są zdolni fani PESa. Edycja tej gry od wielu lat to jest już jakaś religia, to dziwne ale są ludzie, którzy lepiej się bawią nad edycją, aktualizowaniem i tworzeniem strojów niż samym graniem w tę grę. Nad tym zresztą siedzą całe grupy fanowskie, wiem, bo znam jednego kolesia, który się w to bawi. 2 lata temu graliśmy MŚ w 36 osób w PESa i w Fifę. Do PESa wgraliśmy mod, który miał najlepsze recenzje (a było ich kilka) i o dziwo, wyglądało to lepiej niż w grze od EA Sports. Pomijam jakość obu gier ale same szczegóły zaskoczyły wszystkich - intra, stadiony, jakieś hymny, wszystkie aktualne stroje i składy, świetnie to było zrobione.
Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio