Real Madryt (zbiorczy) - Strona 6

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Zablokowany
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 25 wrz 2004, 22:08

bravo real !!!!!!!!! kolejna porażka z przeciętnym Bilbao :P ale wreszcie gola zdobył raul :P chyba ten trener długo nie wytrzyma z tymi gwiazdkami :P

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 26 wrz 2004, 0:20

Boze jaki ten real jest słaby :!: :!: :!: :!: niech lepiej sie zajma zbieraniem truskawek a nie graniem w piłke bo im to troche nie wychodzi :twisted: jak bhy real wszedł to bym wygrał banke a tu nic lipa !! ale jestem wkurzony :evil:

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 26 wrz 2004, 1:14

Szkoda WSTYD :!: i tyle mam do powiedzenia jako kibic REALU ale wierze dalej w nich

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 26 wrz 2004, 1:47

Baqu pisze:po fantastycznym starcie $realu trener podal sie do dymisji, a Perez ją przyjął, Camacho ma zostać w klubie i byc swego rodzaju pomagierem :lol: mam nadzieje ze nadal bedzie sie włączał w trenowanie pilkarzy, sprawy transwerowe itp, gdyz niezmiernie cieszy mie forma jaka prezentuja kopacze z Madrytu, jest ona wręcz żanujący :wink:

BADZ POWAZNY W WYPOWIEDZIACH , KRYTYKOWAĆ REAL PISZĄC $SREAL PISZ W TEMACIE BARCELONA BO TO ŚWIADCZY O TWOIM POZIOMIE to jest temat o REALU . Krytykować czemu nie ,ale szanuj sie jak i innych KIBICÓW (KRÓLEWSKICH) . Poza tym Real nie jest taki słaby jak sie wydaje i namiesza w lidze hiszpańskiej przypomnij sobie kilka sezonów temu jak byli w strefie spadkowej po kilkunastu kolejkach ( co było najsłabszym startem w lidze hiszpańskeij od powstania klubu ) i co najśmieszniejsze wygrali LIGE GDZIE BYŁA BARCELONA ?????????

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 26 wrz 2004, 1:56

LAZIO pisze:Boze jaki ten real jest słaby :!: :!: :!: :!: niech lepiej sie zajma zbieraniem truskawek a nie graniem w piłke bo im to troche nie wychodzi :twisted: jak bhy real wszedł to bym wygrał banke a tu nic lipa !! ale jestem wkurzony :evil:

TO POWINNO BYĆ W INNYM TEMACIE ALE ODPOWIEM BO ZAPOMNE PÓZNIEJ

PO CO NA NICH STAWIASZ JAK OD POCZATKU GRAJA SŁABO jako gracz powinieneś to przewidziec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja jako kibic KRÓLEWSKICH nie stawiam na nich w sts-ie itd bo widze że ich gra odbiega od najlepszej formy jaka prezentowali ............ :) POZDRO

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 26 wrz 2004, 9:56

LAZIO pisze:Boze jaki ten real jest słaby :!: :!: :!: :!: niech lepiej sie zajma zbieraniem truskawek a nie graniem w piłke bo im to troche nie wychodzi :twisted: jak bhy real wszedł to bym wygrał banke a tu nic lipa !! ale jestem wkurzony :evil:
jeśli tak mają wygląać twoje wypowiedzi na forum to zajmij się gotowaniem ogórków . Bo twoje wypowiedzi nic konkretnego nie przynoszą .

Dzieciaku !!!!

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 26 wrz 2004, 10:48

ooooo a za to twoje przynosza ? nie wiem co chyba cukierki dziecią :!:

Awatar użytkownika
niepoczytalny
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: niepoczytalny » 26 wrz 2004, 12:09

trzeba miec nierowno pod sufitem zeby teraz stawiac na real jak wiadomo nie sa w formie ale wierze ,ze to nie dlugos sie zmeni na lepsze i powroci dawny real

Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 26 wrz 2004, 12:22

Dobrze JAREKK piszę, kibice nic nie zrobią, oczywiście chcieliby, żeby Real wygrywał, ale to nie od nich zależy... ja jestem kibicem Realu i zawsze będę w nich wierzył ! A że teraz nie zbyt dobrze dzieje sięz klubem to ja na to nic nie poradzę... jeszcze Real będzie wygrywał - zobaczycie ! Raul może się wkońcu przełamał, strzelił wczoraj bramę i teraz już powinno iść...

kulas
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulas » 26 wrz 2004, 14:06

I zobaczycie w tym sezonie w Lidze hiszpańskiej wygra Barca, Real w końcu sie nauczy że ich galaktyczni sa huja warci.... a w LM nawet nie wyjdą z grupy............hehehehheheheheheheh

Hała Madrid

Awatar użytkownika
(L)oczkers
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkers » 26 wrz 2004, 14:18

REAL TO HISTORIA!!!!!!!

Real to historia .Lidzie popatrzcie sie na ich skład Zidane Carlos Figo Ronaldo powinni juz myśleć o emeryturze. Owen i Raul nie maja formy od jakiegoś Roku i juz dawno nikt nie mówi o którymś z nich per ZŁOTY CHŁOPIEC. Wasza obrona wyglada jak składak złożony na skupie zlomu i nawet Samuel nic tu nie pomorze bo juz dopasowuje się do waszego poziomu gry w destrukcji. Beckham o swoim poziomie z Man Utd (jeśli takowy posiadał) może juz dawno zapomniec. O czym mnie przekonal na EURO 2004 (i niech nikt nie gada ze był zmęczony sezonem bo grał tyle co inni lub nawet mniej, bo Real odpadl z LM i z pucharu krola dość szybko jak na klasowy klub) Wasz budzet wyglada jak czarna dziura (naszczęscie Real umie zdobyc kase z kredytów których potem nie musi spłacac i ze sprzedarz swoich terenów po wielokrotnie większej wartosci)

PS: Sprowadzajac po jednej gwiazdzie na przerwe transferową nei macie szans na złożenie dobrego składu bo jak kupicie Pięć gwiazd (najczęsciej w wieku 27) lat to już macie w składzie dom spokojnej starości

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 26 wrz 2004, 15:07

Tak jak wczesniej mówilismy przeklenstwa które nawet będa wykropkowane podlegają ostrzezeniom, wiec Kulas dostaje 2 WP./beckhs

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 26 wrz 2004, 16:00

JAREKK pisze:
Baqu pisze:po fantastycznym starcie $realu trener podal sie do dymisji, a Perez ją przyjął, Camacho ma zostać w klubie i byc swego rodzaju pomagierem :lol: mam nadzieje ze nadal bedzie sie włączał w trenowanie pilkarzy, sprawy transwerowe itp, gdyz niezmiernie cieszy mie forma jaka prezentuja kopacze z Madrytu, jest ona wręcz żanujący :wink:
BADZ POWAZNY W WYPOWIEDZIACH
Jestem poważny, gdzie ja nie byłem poważny ? Wszystko to co napisałem uważam za poważne i wiem, że to jest poważne gdyż są to fakty, których nie da się znegować wiec jest to 100 % poważne.
JAREKK pisze: KRYTYKOWAĆ REAL PISZĄC $SREAL PISZ W TEMACIE BARCELONA
Oh wybacz, że w temacie o Realu napomknąłem coś o .... Realu, wybacz także to, że wypowiedziałem się źle o .... Realu, ale myślalem, że to jest forum i każdy może mieć własne zdanie, w przyszłosci sie poprawie.... wybacz..
JAREKK pisze:Poza tym Real nie jest taki słaby jak sie wydaje
tak, tak wiem, że nie jest słaby przegrana 2-1 z Athletic i 3-0 Leverkusen oraz 1-0 z Espanyolem to tylko przypadek... wszystko rozumiem...

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 26 wrz 2004, 19:01

Mam nadzieje że Real będzie w tym sezonie poza pierwszą 4 i za rok będzie grać w PU :!:
Myśleli że za kase można mieć wszystko i się naszczęście przeliczyli

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 26 wrz 2004, 21:59

real jest strasznie słaby w tym sezonie!!!! jedyne co może im pomóc to totalna przebudowa zespołu ( a to im nie grozi ze względu marketingowego :P ) dlatego ten sezon bedzie klapą :P i dobrze im tak

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”