Post Wyświetl pojedynczy post autor: punys » 07 lis 2005, 22:00
punys

Post Wyświetl pojedynczy post autor: waldu2 » 07 lis 2005, 22:02
waldu2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 07 lis 2005, 22:08
No u mnie Delgado też się świetnie sprawdza. Jak kontuzje ma Altintop( jest jeszcze lepszy dałem za niego chyba 16 mln E) to gra w napadzie z Henry'm. No i jestem pierwszy w lidze, wyszedłem z pierwszego miejsca w LM, wygrałem Superpuchar Europy i klubowe Mistrzostwa Świata. Celuje w potrójna koronę. Czy się uda?? Zobaczymy, mam nadzieje, że tak...A ja wlasnie jestrem w polowie sezonu grając Real Madryt. Sprzedaje Diogo (gra przeciętnie) i Paulo Garcia troche stary i chce duzo kasy za przedluzenie kontraktu. Kupuje Mascherano za 8mln (mam nadzieje ze bedzie gral dobrze i Cesara Delgado z Altetica Madryt za 10 mln. W lidze jestem 2 mam strate 2 puntków do atletco ale mam 1 mecz zaległy. Bardzo dobrze spisuje sie i mnie Lugano, Aurelio, i Reyes. Polecam ich wszystkim
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 lis 2005, 22:28
Nikt o nim juz nie pisze bo sie poprostu zygac juz chce tak czest oon sie pojawial i wogole to to jest od "wiekow" jednym z najwiekszych talentnow CMa i FMa. Bez obrazy ale Ameryki nie odkryles choc od czegos trzeba zaczac ...punys pisze:tak a propo to polecam wam wszystkim FREDDY ADU (DC United) 3,6M on we wszystkich poprzednich wersjach był nie do wyjebania 16 lat trzeba dac mu pograc a u mnie w milanie jest od razu na rezerwie i zmieniam go z Gilardino i jest dużo lepszy to chyba coś znaczy Do słabeuszy nie przyjdzie BRAT W LYON'ie nie dał rady go ściągnąć
polecam wszystkim chyba że go macie ja zawsze go biorę w każdej wersji FM'a i nie nażekam
smieszy mnie to że nik o nim jeszcze nie napisał!!!
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: punys » 07 lis 2005, 23:01
RoRo pisze:Nikt o nim juz nie pisze bo sie poprostu zygac juz chce tak czest oon sie pojawial i wogole to to jest od "wiekow" jednym z najwiekszych talentnow CMa i FMa. Bez obrazy ale Ameryki nie odkryles choc od czegos trzeba zaczac ...punys pisze:tak a propo to polecam wam wszystkim FREDDY ADU (DC United) 3,6M on we wszystkich poprzednich wersjach był nie do wyjebania 16 lat trzeba dac mu pograc a u mnie w milanie jest od razu na rezerwie i zmieniam go z Gilardino i jest dużo lepszy to chyba coś znaczy Do słabeuszy nie przyjdzie BRAT W LYON'ie nie dał rady go ściągnąć
polecam wszystkim chyba że go macie ja zawsze go biorę w każdej wersji FM'a i nie nażekam
smieszy mnie to że nik o nim jeszcze nie napisał!!!![]()
POZDRO
punys
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 lis 2005, 12:39
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 lis 2005, 13:13
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 08 lis 2005, 13:54
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 08 lis 2005, 13:57
serek408 pisze:tanich talentów.
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 lis 2005, 14:08
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 08 lis 2005, 14:18
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 08 lis 2005, 15:04
Bardzo niezły, przynajmniej w Fm 2005bagg pisze:Quansah z Ajax'u ponoć niezły.
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RADZIO 77 » 08 lis 2005, 16:31
RADZIO 77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 08 lis 2005, 16:36
RADZIO 77 pisze:narazie jestem 2 w lidze i punkt straty do valenci. kupilem altintopa,kameniego,teveza,kompanego. i mam problem bo kijowo graj moi boczni obroncy. a gram taktyka 1-4-1-4-1
RadoGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cotleto15 » 08 lis 2005, 17:05
cotleto15
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio