FMy - Strona 274

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 08 lis 2005, 17:56

Zaczęłem grać Arką, ale już na poczatku niemiła niespodzianka. W kadrze mam tylko 18 piłkarzy i do tego kilku na prawdę do niczego :? ale cóż może uda mi się coś zmajstrować. Macie może jakieś ciekawych zawodników do polecenia, bo to jest dla mnie w obecnej sytuacji niezbędne. Proszę i dziękuję :wink:

Awatar użytkownika
Krzysiekk
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysiekk » 08 lis 2005, 18:21

gram Wisłą :D Jak już wiecie :P Podwójna korona :D i 1/16 LM :D Kasy dał mi zarząd 8mln. ale nikogo takiego nie kupiłem bo Wisła ma za mały prestiż niestety, ale mam nadzieje że się to zmieni za mej kadencji :D :D Ide grać !! Superosko że z tak kiepską opinia UEFA weszliśmy do ścisłego finału selekcji gospodarza EURO 2012 :D :D ja się ciesze ale nie licze na sukces :D :D ale mala nadzieja jest :D:D

Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 08 lis 2005, 18:30

znacie ktos dobrych obroncow, pilnie potrzebuje

Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 08 lis 2005, 18:32

lebohang mokoena-super napastnik, tevez jest najlepszym napastnikiem jakiego mialem troche drogi okolo 15 mln funtow

nie pisz posta posta pod postem !

waldu2
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: waldu2 » 08 lis 2005, 18:47

kama_reda proponowal bym ci poszukac brazylijczykow bedacych bez klubu, gram pogonia szczecin i wiem ze polskie druzyny braly takich za friko, i nie sa tayc najgorsi, wypozcyz sobei takich zawodnikow jak: Korzym, z groclinu ale nie pamietam nazwiska ofensywny srodkowy pomocnik ( nie Golinski), jest wielu pilkarzy ktorych na pewno sciagnsiesz

niestety musze juz przerwac gre bo ide na nocke do roboty:/

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 08 lis 2005, 18:53

Cholera :( ja ma taki skromny problem.
Otuż. Moi podstawowi gracze w Corinthians (Nilmar, Tevez, Mascherano, Carlos Alberto i jeszcze kilku) są ciągle przemęczeni i często łapią kontuzje. Nie wiem dlaczego :( Wysyłalem ich na urlop (nawet 4 tygodnie!), zmieniałem treningi na lżejsze i coś tam jeszcze robiłem i nic! Dalej to samo! Nikt nie odpoczłą wszyscy dalej są kotuzjowani. Aż 8 zawodników z podstawowego składy nie może grać! A jak ktoś wyzdrowieje, to schodzi po 15 minutach, bo łapie kontuzję!
Co robić?! Jestem zmuszony sięgać po młodzików! :evil: :(

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 08 lis 2005, 19:13

kama_reda pisze:Zaczęłem grać Arką, ale już na poczatku niemiła niespodzianka. W kadrze mam tylko 18 piłkarzy i do tego kilku na prawdę do niczego :? ale cóż może uda mi się coś zmajstrować. Macie może jakieś ciekawych zawodników do polecenia, bo to jest dla mnie w obecnej sytuacji niezbędne. Proszę i dziękuję :wink:
Sproboj sciagnac GORAWSKIEGO, JOPA, o dziwo mozna ich za grosze wyrwac z Rosji - z zagranicznych sproboj Asprilla, Keviades, Macias, ...
Mowie o takich ktorych sciagnelem sobie do Wiselki bez problemow i ktorzy sie sprawdzili :)
Pozdro !

Awatar użytkownika
barti-bartek
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 08 lis 2005, 19:14

Ja mam podobny problem w Borussi Dormtund. Miałem kontuzjowanych 4 zawodników podstawowego składu. Moi kontuzjowani to: Koller, Kringe, Kehl, Krzynówek (kupiłem go). Ja zrobiłem tak że poczekałem 2 mecze jak już któryś wyzdrowiał to dopiero go wpuszczałem na jakieś 20 minut a po 5 już grał w podstawowym składzie :lol: A oto mój skład:
--------Koller---------Smolarek
--Krzynówek--Ricken--Rosicky--Buckley---
--Dede--Metzelder--Worns--Degen--
--------------Weindelferer----------
Co myślicie o tym składzie? Musze kupic jakiegoś napastnika i obrońca(na zmiane)

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 08 lis 2005, 19:43

A ja Barcą na razie zagrałem 3 mecze:
Away Betis 4:1, Home Betis 4:3, Away Getafe 4:3.
Skład:
Valdes - Sylvinho, Marquez, Puyol, Belletti - Van Bommel, Xavi - Messi, Ronaldinho, Giuly - Eto'o.
Bardzo często tracę bramki w końcówkach meczów (np. z Getafe od 85. dwie :/ ). Proszę o jakieś rady, co robić, by ich nie tracić.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 08 lis 2005, 21:11

barti-bartek pisze:Co myślicie o tym składzie? Musze kupic jakiegoś napastnika i obrońca(na zmiane)
Sam powinieneś podjąć decyzje. W głównej mierze zależy ona od tego, jak silną masz rezerwe
krAwcU pisze:Proszę o jakieś rady, co robić, by ich nie tracić.
Może w końcówce zagrać defensywnie :wink:

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 08 lis 2005, 21:33

Lukaz pisze:Miał ktoś kiedyś ~Iaquinte~ z Udinese?
A miał... Ja go miałem w Parmie kiedyś w parze z Gilardino, ale Iaquinta nie umywał się do tego drugiego. A tak btw teraz się w 2006 gra ;)

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 08 lis 2005, 21:51

Rotnok pisze: A tak btw teraz się w 2006 gra
e tam ja nadal w 2005 gram :lol:

Co do Iaquinty gdy grałem Udine był jednym z najlepszych moich graczy w sezonie strzelał po 15 (lub wiecej) doskonale gra głowa i wykancza akcje.
Takze polecam go

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 08 lis 2005, 21:52

Tak sobie gram tym moim Tottenham'em. 2 razy z rzędu Mistrzostwo Anglii...ćwierćfinał LM i stwierdzam, że już nie czuję takiej chęci grania tym zespołem. Mam genialny skład...w Anglii ogrywam wszystkich...w LM 3:0 Z Inter'em. Ale na szczęście Mancini pożegnał się z Nerrazurrimi. Od razu podjąłem się b. trudnego zadanie zrobienie czegoś z Inter'u. Stara obrona...pzyynajmniej 2 do wymiany. Pomoc mi się nie podoba....potrzebne zmiany...ale atak...CUDO. Martins & Adriano 2 geniuszy. Na rezerwie jeszcze Bonnazzolli, ale zdecyduję się na Altintop'a (? tak się piszę?) skoro tak Go kulekfcb poleca. Po wstępnych transferach mam mniej więcej taki skład

--------------Frey---------------
----Felipe--Samuel--Chivu

Stanović---Cambiasso--Muntari---x

-------------x--------------

---Adriano-------Martins------

X - pozycja, którą będę chciał wzmocnić. Miałem na transfery 56 mln euro , ale w tej chwili zostało mi 36. Coś jeszcze zdziałam na mercato :D

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 08 lis 2005, 22:15

Fubu pisze:lebohang mokoena-super napastnik, tevez jest najlepszym napastnikiem jakiego mialem troche drogi okolo 15 mln funtow
To widac, ze w managera dlugo grales :boruta:. Tevez nie umywa sie do Cavenagiego, Adriano, Podolskiego, Berbatova i wielu innych.

ThOoMaS
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ThOoMaS » 09 lis 2005, 8:47

Czas zacząć prawdziwą sieczkę :)

Znudziło mi sie wygrywanie Barcelona i Juventusem ...

Więc zaczynam grać swoim ukochanym klubem : RKS RADOMIAK RADOM

2 Liga Polska ... Mało pieniędzy ... słaba obrona ... i na ataku znakomity Abel Salami ...

Będe sie starał zdobyć nimi Mistrzostwo Polski, zwyciezyc 2 i 1 lige ... postarac sie w przyszlosci o Puchar Uefa a moze i nawet o LM :)

Kogo poleciacie z polskich lub zagranicznych pilkarzy bardzo dobrych ktorzy przejda do 2 ligowca ??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”