Moderatorzy - ocena pracy - Strona 26

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 lis 2005, 18:08

Tomusmc pierwsze dwa zdanie twojej wypowiedz były żałosne ... zobacz date tam tego tematu. Boś teraz zabłysną jak ... (cenzura) :wink: hehe dobre.

A wiesz czemu nie mają pretensji ? bo dzieci i ryby głosu nie mają.

Zchodzicie na psy i tyle. Zresztą Ty jesteś tu od poczatku to wiesz sam. Nawet nie powinneś sie dziwić ...

No coś nawala strona. Nie poszło :lol: :( ale wszystko gra, nie ma co robic tylko wp :( :lol:

P.S Tomus to gratujuje Ci takich uzytkowników :( Chłopie nisko oceniasz pewne rzecz :(

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 lis 2005, 18:18

Zchodzicie na psy i tyle.

To Zaza ucieknij. Jak najdalej. Proszę. Niektórych rzeczy chyba Ty nie pojmujesz. Moderator też człowiek...jak już ktoś napisał nie może być go 24 na dobę.

A ja mam pytanie odnośnie modów. Czy planowana jest w najbliższym czasie nowa selekcja?

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 09 lis 2005, 18:22

*_For_zaza_Milan_* pisze:Zchodzicie na psy i tyle.
Ja bym sie głębiej zastanowił co lub kto tu schodzi na psy :roll:

Forum jest jakie jest (mi odpowiada jak najbardziej 8) ) ,jesli tobie cos nie pasuje ,to co tutaj jeszcze robisz :?: :roll:

Mam propozycje :D Mozna zrobic ankiete na ten temat :twisted:

Pozdro

P.S Nie denerwuj sie zaza :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 lis 2005, 18:29

Piwus i masz przykład :roll: ... Także chyba nie miałęś racji. Na to wygląda ? nieprawdasz ? Nie działasz ??

P.S. Ibrahimović forum było odpowiednie jak Ciebie nie było :lol: Nie wiesz jak było :lol:
[/b]

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 lis 2005, 18:38

*_For_zaza_Milan_* - ale objaśnij nam zwykłym użytkownikom/insektom co Ty chcesz w ogóle zrobić? Chcesz aby forum się stało idealnym tak? Aby nie było kłótni, sprzeczek, itd? Aby nie było insektów jak Ty to nazywasz, tak? Otóż zacznij od siebie. Niech wszyscy zaczną od siebie i zobaczenia jaki poziom prezentują może coś się zmieni. Myślisz, że napinałbym się dzisiaj z Milan'u gdyby nie Ty(w tej chwili to właściwie żałuję :? ). Otóż nie Zaza...gdybyś się cały czas nie napinał z Juve to wtedy mogłyby być dyskusję na forum. Ale gdy ktoś powie coś złego o Milanie Ty natychmiastowo wypominasz EPO, itd.

A zauważyliście pewną zależność. Otóż Zaza ma na swoim koncie 8 ostrzeżen czyli możliwy jest ban i co się dzieje nagle jego Tata(czyt. drugie konto) wracaz z USA. Trochę śmieszne.

P.S. Czekam na wyjaśnienie. O co Ci chodzi z tym moim 5 loginem?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 lis 2005, 18:55

Prosze Was usuncie te dwa posty na górze - wystapił jakiś błąd i dwa razy zapisane zostały. Nawet try... dziekuje

Dla Twojej informacji Bagg temat poruszony przez ciebie jest tematem tabu. Ja juz 23445 raz napisałem co sądze o piłce - forum i napinkach. Czyli fakty - fakty - fakty. A to czy My bedziemy toczyć rozmowy czy nie to juz inna sprawa. Może kazdy powinien zaczącod siebie .. a wiec przypomnie Ci "fakty" - Jak Ty na temat faktów masz inne zdanie niz rzeczywistość to wybacz...

Tym bardzie że kolejnym faktem jest ilośc postów odnoście piłka w ostatnim czasie. Zwłaszcza pisanych konkretnie a nie "Forza" (to nie tyczy sie tylko fanow Juve) Pisać bo pisać ? no właśnie.

Tata ? wrócił w Ameryki 8) i chce sobie po pisać. Chyba nie za bronisz mu ?:> tym bardzie że pisał tu juz rok temu.

5 login no zastanów sie co moze znaczyć :roll:?[/b]

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 09 lis 2005, 19:04

*_For_zaza_Milan_* pisze:Tata ? wrócił w Ameryki i chce sobie po pisać. Chyba nie za bronisz mu ? tym bardzie że pisał tu juz rok temu.

Czy ty myślisz ,ze ktos w to wierzy :roll: :haha: :angry2:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 lis 2005, 19:06

To do niczego nie prowadzi. Weźcie od siebie nr gg i dokończcie tą prywatną rozmowę gdzie indziej.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 09 lis 2005, 19:13

Szanowny For zaza Milan,

super! popieram Twoje starania o to, aby forum pilka.pl stalo sie lepsze i dazylo do idealnosci. moze jednak Szanowny Uzytkowiku zacznijmy od siebie. Piszesz o posatch w stylu "Forza Juve" itp. nie mamy na to zadnego wplywu, czego od nas wymagasz? robienia jakijes ankiety przy rejestracji i sprawdzaniu poziomu IQ? niestety nie mamy zadnej mozliwosci, aby zapobiec pisaniu tego ty postow.

Zauwazylem tez taki dziwny syndrom, pisesz o zmianach zazwyczaj wtedy, gdy zostaniesz ukarany ostrzezeniem. nie pisz "gdzie sa moderatorzy? na ryby poszl?: bo ani to nie jest zabawne, ani nic nie zmienia, tylko mnie to denerwuje. nie kazdy ma tyle wolnego czasu jak Ty. dla Twojej swiadomosci: istnieje cos takiego jak SZKOLA. nie wiem czy kiedykolwiek slyszales, ale jednak istnieje taka panstwowa instytucja i nikt nie bedzie siedzial na forum 24 h na dobe, tylko dlatego zeby szanowny Zaza byl zadowolony. wiesz, ze istnieje zycie poza forum? jezeli nie, to wlasnie Ci to oznajmiam.

chcesz podwyzszyc poziom tego forum? nie przecze, ze masz ogromna wiedzie na temat pilki, ale smiem wysnuc teze, ze gdyby jakis nowy forumowicz przeczytal Twojego posta, to moglby stwierdzic, ze nasze forum nie ma najwyzszego poziomu. spojrz najpierw na siebie i na to, jakie sa Twoje posty. robisz bledy ortograficzne w miejsach, gdzie logicznie rzecz biorac, nie da sie ich popelnic. lamiesz wszelkie zasady jezyka polskiego, bardzo czesto Twoje posty sa niezrozumialem. tak trudno otworzyc Worda? napisac posta w Wordzie i przekopiowac do panelu posta? mysle, ze stac Cie na taki wysilek, skoro tak bardzo pragniesz reform.

"Jezeli chcesz zmienic swiat, zacznij od siebie" - dla Ciebie Zaza ;)

na razie to chyba wszystko

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 lis 2005, 19:19

Romantyk..brawa dla Ciebie. Świetnie napisane ;)

*_For_zaza_Milan_* pisze:Chyba nie za bronisz mu ?Łypiący

Ja nie....ale niektórzy mogą to zrobić.

*_For_zaza_Milan_* pisze: 5 login no zastanów sie co moze znaczyć Rolling Eyes?

I tu mam pytanie do modów. Jako, że Zaza nie chcę mi powiedzieć o co mu chodzi, ale domyślam się, że chodzi mu o to, że mam parę kont. Czy istnieje jakaś możliwość aby mu udowodnić, że tak nie jest, np. sprawdzenie nr IP lub coś w tym stylu. Jeśli istnieje taka możliwość byłbym bardzo wdzięczny ;)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 09 lis 2005, 19:26

romantyk pisze:super! popieram Twoje starania o to, aby forum pilka.pl stalo sie lepsze i dazylo do idealnosci.
Co jest kompletnie niemożliwe.
romantyk pisze: moze jednak Szanowny Uzytkowiku zacznijmy od siebie.
Brawa. Mówiłem, że to niemożliwe.
romantyk pisze: robienia jakijes ankiety przy rejestracji i sprawdzaniu poziomu IQ?
Nie. Wiedzy o Grande Calcio. :lol:
romantyk pisze:Zauwazylem tez taki dziwny syndrom, pisesz o zmianach zazwyczaj wtedy, gdy zostaniesz ukarany ostrzezeniem.
Gdyż Zaza zawsze jest niewinny i zawsze ma rację, a jednak dostaje ostrzeżenia. Milan też jest najlepszy, ale to Juventus jest mistrzem. Dla niektórych życie jest brutalną walką ze swoim ego, wyższym od możliwości.
romantyk pisze:nie kazdy ma tyle wolnego czasu jak Ty
I nie każdy oddycha 17 scudetto i 6 Pucharami Mistrzów.
romantyk pisze:dla Twojej swiadomosci: istnieje cos takiego jak SZKOLA.
Poruszyłeś ciekawy temat. Otóż ludzie w wieku szkolnym powinni być wypierniczani z tego miejsca. Po co nam dzieciaki z chomkiem w klatce i bez zarostu? Won.
romantyk pisze: nie wiem czy kiedykolwiek slyszales, ale jednak istnieje taka panstwowa instytucja i nikt nie bedzie siedzial na forum 24 h na dobe, tylko dlatego zeby szanowny Zaza byl zadowolony.
Może i słyszał. Ale w końcu to było dawno i się trochę zapomniało.... :oops:
romantyk pisze:wiesz, ze istnieje zycie poza forum?
Punkt dla romantyka.
chcesz podwyzszyc poziom tego forum?
To wypierniczaj. Ale już. Albo się popraw.
romantyk pisze:nie przecze, ze masz ogromna wiedzie na temat pilki, ale smiem wysnuc teze, ze gdyby jakis nowy forumowicz przeczytal Twojego posta, to moglby stwierdzic, ze nasze forum nie ma najwyzszego poziomu.
W tenże prosty sposób chcesz mu wmówić, że jest głupcem? Kolejny punkt dla romantyka.
romantyk pisze:spojrz najpierw na siebie i na to, jakie sa Twoje posty. robisz bledy ortograficzne w miejsach, gdzie logicznie rzecz biorac, nie da sie ich popelnic. lamiesz wszelkie zasady jezyka polskiego, bardzo czesto Twoje posty sa niezrozumialem. tak trudno otworzyc Worda? napisac posta w Wordzie i przekopiowac do panelu posta? mysle, ze stac Cie na taki wysilek, skoro tak bardzo pragniesz reform.
To jest wysiłek imo. Kilka kliknięć więcej to strata czasu i jak wiadomo kilka oddechów więcej. A w ten sposób cierpi Milan :O.
romantyk pisze:"Jezeli chcesz zmienic swiat, zacznij od siebie" - dla Ciebie Zaza
Albo sobie pójdź. To ode mnie.

Możecie ukarać mnie jak chcecie, ale musiałem dodać coś od siebie. Basta.

EDIT
Punkt dla fieldy'ego.
Ostatnio zmieniony 09 lis 2005, 19:42 przez Snipp_, łącznie zmieniany 1 raz.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 09 lis 2005, 19:37

Snipp_ pisze: Co jest kompletnie niemożliwe.
"Impossible is nothing" :wink:
Snipp_ pisze:Otóż ludzie w wieku szkolnym powinni być wypierniczani z tego miejsca. Po co nam dzieciaki z chomkiem w klatce i bez zarostu? Won
w tej kwestii sie z Toba nie zgodze. wiek nie swiadczy o wiedzy, czy tez inteligencji. wystarczy spojrzec na takich uzytkownikow jak Anka, Bagg. poza tym, nie zamierzam opuszczac tego forum :p

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lis 2005, 19:40

romantyk pisze:w tej kwestii sie z Toba nie zgodze. wiek nie swiadczy o wiedzy, czy tez inteligencji. wystarczy spojrzec na takich uzytkownikow jak Anka, Bagg. poza tym, nie zamierzam opuszczac tego forum Razz
a ja myślę, że Snipp troszkę tu ironizuje - tak jak w całym poście, chyba nie chec ci przekazać, żebyś opuścił forum :wink:
choć kto go tam wie

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 lis 2005, 19:57

Romantyk bardzo ładny post aż łezke uroniłem :wink: Ciesze się że też zamierzesz zacząć od siebie (tak wnioskuje) ja też sie postaram. :wink: Bo moze by wszystko oleć jak nie którzy.

Teraz zobacz jaki napis widnieje pod twoimi gwiazdkami i zastanów sie co zrobić z takymi uzytkownikami jak ten co napisał post pod Twoim "przemówieniem" sztrzelać ? Chyba jak nie wy to kto ma dzialać ?

Zacznij od siebie Zaza :?: Zaczne :!: mam nadzieje że Ty też :)
romantyk pisze:"Jezeli chcesz zmienić swiat, zacznij od siebie" - dla Ciebie Zaza

Racja - a jeżeli chcesz przyjmujesz zadanie to musisz wiedziec czy podołasz jemu ...

Kończe temat na dziś czekam na Dzidziusia (co prawda już 3 miesięca) ale zobaczymy co on na to.

Pozdrawiam.

Aha wiek nie ma nic do "gadania" inne rzeczy sie liczą np. faktyy...

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 09 lis 2005, 20:56

ciesze sie, ze moj post doprowadza do wzruszenia :D
For Zaza Milan pisze: nie którzy.
wazne, ze sie starasz :wink: mam nadzieje, ze wszystko przyjdzie z czasem.
For Zaza Milan pisze: Ciesze się że też zamierzesz zacząć od siebie (tak wnioskuje) ja też sie postaram.
oczywiscie, caly czas pracuje nad swoimi slabosciami i tym samym zmieniam sie na forum :) apropo: to nie ja glosze hasla o wielkie rewolucji i wielkich zmianach na pilka.pl. wiec mysle, ze dasz pierwszy nam wszystkim tutaj zebranym dobry przyklad i udowodnisz, ze naprawde Ci zalezy :wink:
For Zaza Milan pisze:Racja - a jeżeli chcesz przyjmujesz zadanie to musisz wiedziec czy podołasz jemu ...
to bylo do mnie? ogolny wniosek, czy po prostu napisales to do siebie?
jezeli do siebie to na pewno podolasz temu wyzwaniu :D w koncu nie jestes goloslowny i chcac wprowadzic zmiany na forum, musisz byc pewien, ze podolasz wyzwaniom, jakie sa z tym zwiazane.
For Zaza Milan pisze: liczą np. faktyy...
chyba kazdy zrozumial Twoja aluzje... widzisz? nawet piszac o zmianach, chcesz sprowokowac durna dyskusje.

bez sensu. jezeli naprawde chcesz, aby forum.pilka.pl bylo lepsze to musisz diametralnie zmienic swoje zachowanie!

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”