Zastanawiam się, czy mam sens dalsze prowadzenie zabawy jeśli tylko trzy osoby wysłały mi pytania

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 09 lis 2005, 20:54
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 09 lis 2005, 20:55
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 09 lis 2005, 21:00
Skończyłeś się napinaćSnipp_ pisze:Ja od teraz będę wysyłał. Są już cztery, a co?
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 09 lis 2005, 21:02
Tak. Teraz już tylko nabijam.'Piotrek' pisze:Skończyłeś się napinać ?
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 09 lis 2005, 21:07
To tak jak jaSnipp_ pisze:Tak. Teraz już tylko nabijam.
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 lis 2005, 21:09
'Piotrek' pisze:Snipp_ napisał:
Tak. Teraz już tylko nabijam.
To tak jak ja Smile .
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 lis 2005, 21:14
'Piotrek' pisze:Zastanawiam się, czy mam sens dalsze prowadzenie zabawy jeśli tylko trzy osoby wysłały mi pytania
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 09 lis 2005, 21:50
To miała być tylko grozba mobilizująca do pracy. Pewnie wielu sie wystraszyłopiwus pisze:Dopóki są ciekawe osoby do przepytania, to moim zdaniem warto. Zawsze to w tygodniu coś do poczytania, co nie męczy... A poczatki nigdy nie są łatwe
Każda promocja sie przyda,nawet w podpisie marnego moderatora.piwus pisze:Póki co, w ramach reklamy, użyczę swojego cennego marketingowo podpisu.
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 lis 2005, 22:20
Usatysfakcjonowały. Spodziewałem się tylko czegoś innego przy 9Chlopaczek pisze:Mam nadzieje ze odpowiedzi usatysfakcjonowaly pytajacych.
Zawsze do usług'Piotrek' pisze:Każda promocja sie przyda,nawet w podpisie marnego moderatora.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 lis 2005, 22:30
Spodziewales sie profanacji oltarza albo wypisywania na murach kosciola "Kosciol antychrystem dla mas"?piwus pisze: Usatysfakcjonowały. Spodziewałem się tylko czegoś innego przy 9. Swoją drogą pamiętam, że Zaza chciał zapytać o parę rzeczy, ale nie widać jego pytań...
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 09 lis 2005, 22:31
Chlopaczek pisze:Bylem sam w domu wiec pobieglem otworzyc drzwi.Ujrzalem lysego kolesia sredniego wzrostu ubranego na czarno.Powiedzial ze przychodzi w waznej sprawie i spytal czy moze wejsc.
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 lis 2005, 22:35
Mozna uciekac do domu ale z domu?Nie jestem az tak strachliwy:)kulekfcb pisze: Ja bym uciekał na Twoim miejscuale zostałes i dostałeś koszulkę heheheh
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 09 lis 2005, 22:35
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 lis 2005, 22:37
Niegłupie. Załatwiam spray i idziem w miasto. Na Mariackim by ładnie wyglądałoChlopaczek pisze:Spodziewales sie profanacji oltarza albo wypisywania na murach kosciola "Kosciol antychrystem dla mas"?
Domyślam się, ale mialem raczej na myśli, że mógłby ożywić temat, a przez moment był zainteresowany.Zaza co chce zapytac to pyta na gg
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 lis 2005, 22:40
Mariacki trzeba zostawic to spuscizna kulturalnapiwus pisze: Niegłupie. Załatwiam spray i idziem w miasto. Na Mariackim by ładnie wyglądało.
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio