Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 wrz 2005, 19:37
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Izunia » 04 wrz 2005, 23:02
Izunia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 04 wrz 2005, 23:06
pippen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 04 wrz 2005, 23:10
Miko77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 wrz 2005, 23:13
Cisse jest ostatnio w świetnej formie [zarówno w klubie jak i w reprezentacji] Pamietamy przecież jego grę w meczu o Superpuchar EuropyIzunia pisze:Fajnie że wczoraj Francja wygrała Dwie bramki Cisse Zidane znowu gra:)
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 04 wrz 2005, 23:16
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 wrz 2005, 23:21
rzeczywiście, coś nie może strzelić w tej reprezentacji - szkoda; ale z drugiej strony, jakby nie było, biega, podaje, stara się - nie można mu tego odmówić.pippen pisze:za to Henry w reprezentacji się "zaciął" .
Facet który już nastrzelał tyle goli teraz nie może sie przełamiac
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 04 wrz 2005, 23:55
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 07 wrz 2005, 10:54
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 wrz 2005, 14:07
Wszystko by bylo cacy gdyby nie to, że Cisse gra na .. skrzydleLoczek pisze:Ja tak szczerze powiem, Djibril Cisse po przejściu do Liverpoolu wcale a wcale nie rozwinął się jako napastnik. Bo jak tu mówić i progresie, skoro bramek strzela jak na lekarstwo. Fakt, nie zaprzeczę, że biega, walczy, kopie za 4, ale ... nie wiem czy zauważyliście, rolą napastników jest strzelanie bramek, a on akurat się nie wywiązuje z tego obowiązku. A szkoda, bo wybitnym piłkarzem jest i pozostanie zapewne jeszcze długo. I tu nie chodzi o to, że chcę ubliżyć umiejętnosciom, czy zmniejszyć rangę zawodnika, nie. Tylko, że skoro w klubie tego formatu co Liverpool zawodnik nie strzela bramek, to trzeba się go pozbyć. Może i podam banalny przykład, ale ... grająć w Football Manager czy stawiacie na zawodników, którzy nie strzelają goli? Chyba nie. Tak samo myśli Benitez. Dlatego usiłuje się go pozbyc, póki jest coś jeszcze wart. Fakt faktem, szukając dla niego odpowiedniej pozycji daje mu kolejną szansę. A to, że w kadrze Cisse jest strzelcem wyborowym, nie trzeba mówić, wszyscy to wiemy. Tylko ten klub ... szkoda człowieka.
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 07 wrz 2005, 23:22

pippen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 08 wrz 2005, 8:28
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lis 2005, 23:52
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 10 lis 2005, 0:09
fieldy pisze:No, no świetny meczyk sobie obejrzałem.
Francja grała towarzysko z Kostaryką.
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mort » 10 lis 2005, 12:29
Mort
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio