Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 mar 2020, 12:05
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 20 mar 2020, 12:09
Spojrz na liczbe zakazonych - 240k. Spojrz na to, ze moze byc 10x tyle. Pozniej spojrz na te 10k zgonow i sie [k****] zastanow.
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 20 mar 2020, 12:09
orzeu
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 20 mar 2020, 12:12
Stano jak zwykle jest Stanem.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 20 mar 2020, 12:13
A ciąża to dowód na to, że kobieta nie była zdrowa, czy jak?Smashing Pumpkins pisze: ↑20 mar 2020, 11:55Kobieta była po cesarskim cięciu, proszę Cię. Jak bedzie przyklad zdrowej osoby w wieku 20 paru lat to wtedy mogą się ludzie w takim wieku zacząć obawiać.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 20 mar 2020, 12:14
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 mar 2020, 12:15
Chlopaczek
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 20 mar 2020, 12:18
ozob
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: losiu03 » 20 mar 2020, 12:20
Bardzo smutna wiadomosc. Dobrze, ze chociaz dziecko urodzilo sie zdrowe. Babeczka byla w ciezkim stanie, wczoraj wycinali jej macice, dzis od rana ja reanimowali, ale po godzinie zeszlafutbolowa pisze: ↑20 mar 2020, 12:13A ciąża to dowód na to, że kobieta nie była zdrowa, czy jak?
To jest dla mnie najstraszniejszy przypadek - ciężarne żyją od dwóch tygodni w strasznym stresie, bo często nie wiadomo, gdzie mają rodzić, lekarze prowadzący odmawiają wizyt i przyjęć na swoich oddziałach, szpitale odstraszają. Do tego pojawia się drama związana z zakazem porodów rodzinnych. Za żadną cholerę nie chciałabym teraz rodzić![]()
losiu03
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 20 mar 2020, 12:23
Dowod na to, że jej organizm był mocno osłabiony i wątpie że korona była przyczyną zgonu. Na jej grobie powinien być napis "zmarla z powodu glupoty swojej matki". Po co ja odwiedzala jak istniało choćby minimalne ryzyzko, że jest zarażona ? Glupota ludzka nie zna granic.futbolowa pisze: ↑20 mar 2020, 12:13A ciąża to dowód na to, że kobieta nie była zdrowa, czy jak?Smashing Pumpkins pisze: ↑20 mar 2020, 11:55Kobieta była po cesarskim cięciu, proszę Cię. Jak bedzie przyklad zdrowej osoby w wieku 20 paru lat to wtedy mogą się ludzie w takim wieku zacząć obawiać.
To jest dla mnie najstraszniejszy przypadek - ciężarne żyją od dwóch tygodni w strasznym stresie, bo często nie wiadomo, gdzie mają rodzić, lekarze prowadzący odmawiają wizyt i przyjęć na swoich oddziałach, szpitale odstraszają. Do tego pojawia się drama związana z zakazem porodów rodzinnych. Za żadną cholerę nie chciałabym teraz rodzić![]()
Smashing Pumpkins
ozob
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio