Ma problemy z kompem i nic nie odwiedzawazi pisze:Odwiedza on w ogóle forum ?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 lis 2005, 18:05
Ma problemy z kompem i nic nie odwiedzawazi pisze:Odwiedza on w ogóle forum ?
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 lis 2005, 18:06
Fakt faktem trzeba się nad tym zastanowić bo jak dla mnie bez sensu jest ta cała sytuacja z bellusem. Pisałem już, że dla mnie powinien zostać 'wyrzucony' z funkcji moderatora. Tą sprawą powinni się zająć admini, tylko właśnie się dziwie dlaczego tego jeszcze nie zrobili.wazi pisze:A co z bellusem czy nie rozważaliście, żeby podziekować mu za współprace i zrobić selekcje na nowego lepszego moda... Nie oszukujmy sie nie jest on modem na ten czas. Odwiedza on w ogóle forum ?
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 10 lis 2005, 18:21
A szkodaKtoś się wcześniej pytał o selekcję. Na dzień dzisiejszy nic takiego nie przewidujemy. Pozdrawiam
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 10 lis 2005, 18:26
To tak jakby ktos nie przyjezdzał do pracy, bo mu sie samochód spieprzył.piwus pisze:Ma problemy z kompem i nic nie odwiedza
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 10 lis 2005, 18:36
dokładnie tak jestTo tak jakby ktos nie przyjezdzał do pracy, bo mu sie samochód spieprzył.
Też sie zgodzeWątpliwa jest też kompetencja romantyka który swoja funkcje wykrzystuje....
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 lis 2005, 18:43
Tomachos pisze:Grono moderatorów ogranicza się teraz do wlepiania ostrzeżeńa chyba nie na tym polega ich praca
![]()
Bekhsa nie było pół roku, nikt nie zauważył różnicy i nikt nie płakał, że stanowisko jest nieużywane.Babel pisze: To tak jakby ktos nie przyjezdzał do pracy, bo mu sie samochód spieprzył.
Czarna rozpacz. Co mam zrobić, żeby być bardziej efektywnym. A moze zrobimy tak; ja Ci będe wysyłał na priva ilośc zbanowanych dziennie, ilość przydzielonych opisów, ilość rozdanych WP, a Ty mnie pod koniec dnia rozliczysz? Bo co możesz wiedziec o efektywności? O brak efektowności mnie chyba nie posądzasz? Zresztą nie jestem pewien, czy to pożądana cecha. Co innego, gdybyś mi płacił, wtedy sposób pracy mógłbyś swobodnie okreslić. Byłbym na tyle efektowny, na ile masz ochotę.Babel pisze:Bo jakos moderatorzy mało efektownie i co najważniejsze mało efektywnie działają.
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 10 lis 2005, 18:54
Rufus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 10 lis 2005, 18:56
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 10 lis 2005, 18:57
ChetnieMoże kawę zaparzyć?
Popełniłem jeden poważny błąd uogólniającMam nadzieje, że wystarczająco opisałem nieróbstwo jakiemu się oddaję, bo przecież to jest nic.
Mam na za sobą 160 postów i ani jeden nie był w 100% poważnyMam nadzieję, że to było napisane pół żartem, pół dowcipem, bo jeśli nie to ręce opadają.
W jakim kontekście to napisałesFajnie, że najwieksze zaintersowanie na forum od zawsze budziło lanie wody w temacie ostrzeżenie. Reszta jest taka nudna, nie ma sensu zaglądać...
Serce rosnie jak się sprawdza poczte i widzisz wiadomość :"dostałeś ostrzeżenie"serce każdego moderatora rośnie jak to widzi
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 lis 2005, 19:05
Że rzuci ktoś hasło o niesprawiedliwości i jest niesamowite wodolejstwo przez parę dni... jestem ciekaw, czy ktoś pamięta przyczynę dzieki której zgromadziliśmy sie w tym temacie. Sytuacja jest powtarzalna i zazwyczaj to temat obecny albo 'ostrzeżenia'.Tomachos pisze:Cytat:
Fajnie, że najwieksze zaintersowanie na forum od zawsze budziło lanie wody w temacie ostrzeżenie. Reszta jest taka nudna, nie ma sensu zaglądać...
W jakim kontekście to napisałes Question
Nie mam przyjemnościTomachos pisze:Serce rosnie jak się sprawdza poczte i widzisz wiadomość :"dostałeś ostrzeżenie"
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 10 lis 2005, 19:05
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 10 lis 2005, 19:09
Rufus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 10 lis 2005, 19:14
No i macie przykład jak pracujecieodpowie mi kiedyś ten mądry co mi to napisał czy nie bo strasznie mnie takie coś w... denerwuje
Dokładnieręce opadają.
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 10 lis 2005, 19:19
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 10 lis 2005, 19:22
patrz, czasem cos z sensem napiszesz.Tomachos pisze:idiotą Tomachosem
Handsome Boy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio