F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 191

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 10 lis 2005, 17:50

jesli Zidane zagra w GD i bedzie mial byc motorem napedowym Merengues, to biorac pod uwage jego ostatnie wystepy bede spokojny o wynik GD :lol2:

a co do Pablo Garcii, to biorac pod uwage klase hiszpanskich sedziow i ich zdolnosci do pokazywania czerwonych kartek, to juz po pierwszym brutalnym wejsciu moze wyleciec z boiska

i nie zdziwie sie, jesli tak sie stanie

co do GD, to jak wiadomo rzadza sie one swoimi prawami i za faworyta uznawany jest z reguly gospodarz. bo biorac pod uwage forme Barçy i Realu a takze poziom gry obu druzyn, to mecz powinien byc do jednej bramki. a czuje ze tak nie bedzie

do GD pozostalo 9 dni

zapraszam torunskich cules do Szwejka : )

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 10 lis 2005, 21:09

Jeszcze 9 dni i az 9 dni do wielkiego klasyku :D
Słyszłaem cos ze Perez kombinuje zeby Messi nie mógł zagrac :( widac w Madrycie obawiają sie Argentyczyka :!: Jestem jednak dobrej mysli i mam nadzieje ze Messi cos ustrzeli :wink:

Co do Zidane i oczekiwan co do jego gry, to powiem ze nie byłbym taki pewien ze zagra dobrze, pamietacie jego ostatnie spotkanie po kontuzji?? dlatego uwazam ze piłkarze kontuzjowani
Realu wcale nie muszą byc w formie :P

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 lis 2005, 21:21

Z tego co wiem jest taki jeden cule na tym forum ktory mieszka w Toruniu i byl juz na GD w Szwejku, moze pojdzie jescze raz

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 lis 2005, 23:40

luk1208 pisze:Słyszłaem cos ze Perez kombinuje zeby Messi nie mógł zagrac
To moze napiszesz jakies konkrety :? bo tak to moze napisac kazdy... ja slyszalem, ze Kon ma ptasia grype. i tez nie zegra.
czepiacie sie napinaczy i nabijaczy a sami czasem piszecie posty, ktore delikatnie mowiac sa bez sensu... o Perezie mozna napisac wszystko biorac pod uwage, ze niektorzy frustraci wchlona to jak gabka. Naprawde w swojej naiwnosci myslisz, ze Perez moze zabronic Messiemu grac w GD? na jakiej podstawie? jestem niezwykle ciekawy. aha i motyw z federacja, ktora na kazdym kroku pomaga Realowi juz nie przejdzie, wiec sie nie wysilaj.

Awatar użytkownika
Roodeck
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roodeck » 10 lis 2005, 23:51

Smithu pisze:Tak wiec szanse sie odrobine wyrownaly. Mimo to nie zostaly sprowadzone do wyzszego poziomu a obalone w dol i to dosc sromotnie. Marc byl podpora drugiej lini, a teraz co wam zostalo?

Deco bez formy, Iniesta ktory jest dobry ale i tak Ryj w niego nie wierzy, Messi, ktory rowniez nie przebija sie chyba zbyt czesto przez mysli Ryja. Do tego drewniany Guly :? Wiem ze to i tak silna ekipa ale i tak sie mniej teraz boje :D

U nas wroci Garcia i sily sie wyrownaja. Teoretycznie oczywiscie.
:lol2: :lol2: :lol2:
Tylu głupot nie widziałem w jednym komencie nawet na onecie :roll:
luk1208 pisze:Słyszłaem cos ze Perez kombinuje zeby Messi nie mógł zagrac
Wyśle żołnierzy którzy zastraszą Argentyńczyka... eee... to już nie te czasy :wink:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 11 lis 2005, 0:26

Toudinho pisze:
Niggaz pisze:Wiele będzie zależało od gry Zidane'a.

Oraz Pablo Garci który dwoma faulami wytnie wasze motory=Ronaldinhio i Messi... :wink: :wink:
Te Garcia jest bardziej drewniany od Rasiaka. I wycinac to może trawe u siebie na podwórku. Przecież on nawet dobrze faulować nie potrafi.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 11 lis 2005, 0:30

kulekfcb pisze:Te Garcia jest bardziej drewniany od Rasiaka. I wycinac to może trawe u siebie na podwórku. Przecież on nawet dobrze faulować nie potrafi.
Ehhh frustracie... i po co piszesz takie rzeczy? podaj mi jeden sensowny argument? co pod blokiem Cie wysmiali, ze teraz sie bedziesz napinal, czy ktos ci danonki zjadl? chwilami brak slow :?
kulekfcb pisze:Przychodze tu bez taniego hiciarstwa
Zastosuj sie.

Awatar użytkownika
Roodeck
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roodeck » 11 lis 2005, 9:56

Pablo Garcia to przeciętny piłkarz. Niezły w odbiorze, ale bez żadnej kreatywności. Nie ma nawet porównania do Deco, Xaviego, Iniesty, v Bommela czy Motty.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 11 lis 2005, 10:02

Roodeck pisze:Pablo Garcia to przeciętny piłkarz. Niezły w odbiorze, ale bez żadnej kreatywności. Nie ma nawet porównania do Deco, Xaviego, Iniesty, v Bommela czy Motty

A wiesz, że mediapunta w Real'u to Zidane? Garcia nie ma być kreatywny. On ma być właśnie takim defensywnym pomocnikiem...dobrym w odbiorze.

Eh....

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 11 lis 2005, 10:28

Krzysztof Jarzyna pisze:
kulekfcb pisze:Te Garcia jest bardziej drewniany od Rasiaka. I wycinac to może trawe u siebie na podwórku. Przecież on nawet dobrze faulować nie potrafi.
Ehhh frustracie... i po co piszesz takie rzeczy? podaj mi jeden sensowny argument? co pod blokiem Cie wysmiali, ze teraz sie bedziesz napinal, czy ktos ci danonki zjadl? chwilami brak slow :?
kulekfcb pisze:Przychodze tu bez taniego hiciarstwa
Zastosuj sie.
Tak wyśmiali mnie pod blokiem, boje sie chodzic po ulicy gdy jest ciemno. Danonki zdązyłem zjeść. A co ty taki magister blokers jestes?? No piszesz takie mądre rzeczy, ze nie mam co powiedziec. Przeciez ten wasz Garcia jest słaby i tyle. NIe ma sie co oszukiwać. A ty sobie wmawiaj dalej.

Awatar użytkownika
Roodeck
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roodeck » 11 lis 2005, 10:34

Roodeck pisze:On ma być właśnie takim defensywnym pomocnikiem...dobrym w odbiorze.Eh....
W odbiorze to on też nie jest zbyt dobry :lol: W Barcelonie każdy ze środkowych pomocników jest od niego lepszy i w kreatywności i w odbiorze.
Ostatnio zmieniony 11 lis 2005, 10:47 przez Roodeck, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 11 lis 2005, 10:46

Roodeck pisze:W odbiorze to on też nie jest dobry

O dziwo ostatnimi czasy prezentował się w nim całkiem nieźle. Na tyle dobrze, że był jednym z lepszych zawodników Real'u. A to, że pomoc Galacticos prezentuje się tak jak się prezentuje czyli nienajlepiej to już inna sprawa. Co nie zmienia faktu rzeczy, że Pablo w odbiorze jest conajmniej dobry.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 lis 2005, 11:27

Roodeck pisze:Tylu głupot nie widziałem w jednym komencie nawet na onecie

Tylu debili na forum nie widzialem od dawna.
Roodeck pisze:Wyśle żołnierzy którzy zastraszą Argentyńczyka... eee... to już nie te czasy

Wyslac to moze ciebie mamusia do lozka.

Kulek nie przesadzaj, bo troche bardzo przesadzasz. Widziales jego jakis ostatni mecz? Dlaczego dostawal najwyzsze noty w kazdej gazecie i na kazdej stronie sportowej? Slepi wszyscy sa? Czy moze to my wszystkich pod niego stroimy? Tez na poczatku myslalem ze jest slaby, ale rzeczywistosc jest z gola odmienna.
bagg pisze:A wiesz, że mediapunta w Real'u to Zidane? Garcia nie ma być kreatywny. On ma być właśnie takim defensywnym pomocnikiem...dobrym w odbiorze.

Pisze sie Realu bez "'".

Kazdy zawodnik ma w druzynie swoje zadania, Garcia ma byc jak mowi jego nick Rambo. Rozwalac wszystko w swoim zasiegu. Nie musi byc kreatywny, musi walczyc i byc jak pitbull. Ma odbierac pilki, robi to dobrze, jezeli ktos mysli ze jestes inaczej to mi go zal.

Awatar użytkownika
Roodeck
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roodeck » 11 lis 2005, 11:47

Smithu - mistrz ciętej riposty :lol2:

W ustawieniu Realu (dwóch środkowch pomocników) DM nie może być w zupełności wyzuty z kreatywności tylko musi pomagać w rozegraniu.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 lis 2005, 12:09

Roodeck pisze:Smithu - mistrz ciętej riposty

Nie wiem kim jestes ale chyba troszeczke wchodzisz w zly grunt, wiec ogarnij sie i popisz lepiej wiedza niz pieprzeniem glupot.

Roodeck pisze:W ustawieniu Realu (dwóch środkowch pomocników) DM nie może być w zupełności wyzuty z kreatywności tylko musi pomagać w rozegraniu.

W podstawowym ustawieniu preferowanym przez De Luxe gra jeden Pivot i Media Punto. Widzisz roznice w tym, ktory ma byc kreatywny a ktory ma odbierac pilki. Poza tym jak juz napisalem kazdy z osobna ma swoje zadania na boisku. Tak samo kazdy transfer za De Luxe'a mial swoj cel i Garcia zostal zakupiony by grac tak jak gra. Nie inaczej.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”