AC Milan (zbiorczy) - Strona 174

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 09 lis 2005, 14:51

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ponoc Mutu będzie promował akcje "Dzień Kotana" :lol:

Ty może dziś dzień kobiet ?? :lol: Wszyskiego naj ....

Sorry że się pomyliłem :wink: . Ale z drugiej strony mężczyzną ? dziwne ? udowodnij to :lol: Bo narazie to mam inne zdanie. Coś nie przekonaujesz nie możesz nr. telefonu mi swój podać ? chyba nie wymiękniesz ?? Chłop by sie nie bał. Zobaczymy cz masz męski głos :lol:

Nie pisz tu bo zaraz zrobie weryfikacje pierwszego/drugiego dziś posta w temacie i zaraz postaram sie by zajeli się "insektem" odpowiedni ludzie. Nabija gdzie indziej. :p zaczełeś "szczekanie" choc temat dawno jest inny co tak Ci zależy na postach ?? żenada...

Numer tel. na prv. Czekam mężczyzno ? :lol:

Chłopaczek najlepsze jest to że juz próbowali Milan Room i efekty widać. Ciekawa sprawa kibica zapewne nie pozwola ale to może być strzał 10 jak z Milan Lab.
Zaza ty faktycznie się chyba gorzej czujesz?? Po co na niego najeżdzasz ?? Ze jestes starszy to co?? Dla mnie to w tej chwili mozesz być papieżem i mnie to nie obchodzi. Głupio piszesz i tyle. I co pisałes o tym, że Juve może pomażyc o dopingu 78 tys, a Milan może pomarzyć o dopingu 100 tys. Proste

A cyferki pod nickiem rosną. Proste

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 09 lis 2005, 15:06

kulekfcb pisze:A cyferki pod nickiem rosną. Proste
Twój problem??

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 lis 2005, 16:30

Kulek ja nie marze .. Bo marzenie spełniam sobie sam :smoke: tak już mam.

Słyszeliście o propoyzcji jednego z klubów z Arabii Saudyjskiej :!: :shock: :lol: Chcą wypożyczyć na tydzien :lol: Samuela Eto'o lub Kaka. Na MŚ klubowe w Liverpoolu. :wink: Płaca tyle że max.

Sądze że i Milan i Barca odrzucą jakiekolwiek propozycje. Mega kasa chyba nie skuci Łysego czy Laporte. Ale sama propozycja jest dziwne. Na tydzień ...
:lol:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 09 lis 2005, 18:35

*_For_zaza_Milan_* pisze:Słyszeliście o propoyzcji jednego z klubów z Arabii Saudyjskiej Chcą wypożyczyć na tydzien Samuela Eto'o lub Kaka. Na MŚ klubowe w Liverpoolu. Płaca tyle że max.

Kiedyś była podobna sytuacja z Rivaldo, już chyba wtedy grał w Milanie. Miał za 3 mecze w jakimś "egzotycznym" klubie zarobić kilka baniek. Nie wiem czy rtak dokładnie było, ale bardzo podobnie.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 lis 2005, 18:42

To chyba chodziło o definitywny tranfer do Kataru ? [chodzi o Rivaldo] za sume która szokuje :wink:

A co myślisz skusi sie któryś z klubów ? Milan wtedy gra z Messiną :roll: nie wiem jak Barca bo Włosi nie pisali. Chyba nie pójdą na to. Swoja droga ciekawe co na to prawo mercato :roll: wypożyczyć na tydzień... :lol:

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 10 lis 2005, 19:47

idac za jednym z portali mam takie pytanko:co sadzilibyscie o powrocie Crespo ktory moglby zastapic Vieriego??---bo jak dla mnie cool :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 lis 2005, 21:37

Wielkiiie brawa dla Kaki za decyzje. Pokazuje , że teraz liczy się tylko Milan i chce ośągnąć jak najlepszą forme. Pełen profesjonalista :!: :D Nie wiem czy słyszeliście Milaniści , ale ten sam Kaka namawia Adriano na gre w ACM :lol: chyba szanse na to są znikome :king:

idac za jednym z portali mam takie pytanko:co sadzilibyscie o powrocie Crespo ktory moglby zastapic Vieriego??---bo jak dla mnie cool

To już prędzej uwierze w przejście Adriano :P

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 10 lis 2005, 21:45

Taaa Kaka ostatnio zapraszał Tottiego teraz Adriano :lol:
cos nam Ricky szaleje :P

Tak mysłaem ze odmowi napewno zarzad Milanu nie był by zadowolony z takiego wyjazdu na jakis tam mecz i chyba tez miał na ta decyzje wpływ choc wierze ze Kaka' z własnej woli odmowił w koncu po co mu ta kasa i tak zarabia krocie.

Dzis wyczytałem ze 21 letni Lucien Aubey z Tuluzy otwarcie mowi ze chciałby grac w Milanie.
Oto jego słowa "W moich snach są trzy zepoły. Paris Saint Germain we Francji, Milan i Manchester United za granicą."
Powiedział ze moze zagrac na lewej stronie obrony ale lepiej czuje sie na sroku a jego idolami sa Nesta i Cannavaro.
Nie znam jego ani nie wiem jak gra zapewne Zaza bedzie wiedział cos wiecej bo on sledzi lige francuska.

Takze powiekszył grono potencjalnych nabytkow Milanu :lol:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 10 lis 2005, 22:52

*_For_zaza_Milan_* pisze:To chyba chodziło o definitywny tranfer do Kataru ? [chodzi o Rivaldo] za sume która szokuje

A co myślisz skusi sie któryś z klubów ? Milan wtedy gra z Messiną nie wiem jak Barca bo Włosi nie pisali. Chyba nie pójdą na to. Swoja droga ciekawe co na to prawo mercato wypożyczyć na tydzień...
Wiesz to jest kilka meczy za kilka baniek więc się opłaca. Wątpie jednak, że jakiś klub sie na to zgodzi. To jest w sumie wypożyczenie, fakt, że bardzo krótkie ale zawsze. Więc chyba zgodne z prawem. Wracają do Rivaldo, jakiś szejk oczywiście z zasobnym portfelem chciał wypożyczyć Brazylijczyka na fazę pucharową jakiegoś turnieju do jakiegoś "egzotycznego" klubu w "egzotycznym" turnieju i zapewnić im zwycięstwo. Nie trudno się domyśleć, że niestety nie pomógł :wink:

Awatar użytkownika
whelan
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: whelan » 11 lis 2005, 10:49

Nie lubie tam Maldiniego w ac milan

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 lis 2005, 11:28

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Nie znam jego ani nie wiem jak gra zapewne Zaza bedzie wiedział cos wiecej bo on sledzi lige francuska.

No wybacz Hunter ale chyba nie sądzisz że Zaza obserwuje każdego obrońce w Ligue 1, Serie A itd. :lol: Ostatnio Tuluza grała z Lyone widziałem mecz na zywo - przegrała 1;0 i coś mi świta nazwisko Aubey ale nic wiecej nie powiem w jego kontekście. Koles ma 22 lata chyba może go obserwować od tego kolejki. :smoke: a jak trzeba zaczerpać opini u fachowców od Ligue 1 :wink:

Kaka odrzucił jaka kolwiek propozycje i zrobił jak uważał. Nie klub tylko on. Z miejsca nie chce słyszeć o niczym takim :smoke: Grande Ricky.

Namawia Adriano ? :roll: nie wiem czy wiecej w jakim tonie On to powiedział ?? Tym bardzie że Włosi są zdanie że nawet odejdzie z Inter, jest bez formy, niby Mancio go dołuje, itd. Co prawdą nie wiadomo ale widziałem wywiad z Kaka w którym był uśmiechnięty jak zawsze ... Także luz panowie :) Przeciesz są przyjaciółmi ba nawet razem sie bawia w Mediolanie :lol:

Ty Whelan weź koleś nie rób wioski :!: boli Cie coś ? może strata w tabeli Premiership ? widać dziś szkoly nie ma ....

Edit: Hunter jak na zawołanie :smoke: Canal + powtarza mecz Toulouse - Lyon (0:1) obreswuj Go :lol: ja tez sie postaram :lol:

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 13 lis 2005, 0:13

Mam prośbe do rossonerich :!:
Szukam oficjalnej stronki Sandro Nesty!!
Kiedyś była całkiem niezła, teraz niestety nie moge jej znależć...(ten alkohol :? )

W zamian podaje ( choc większośc i tak już ma) stronki:
Shevy :arrow: http://www.sheva7.com
Kaka :arrow: http://www.fantasticokaka.it

A moze ktoś ma jeszcze innych pilkarzy :?: :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 lis 2005, 10:20

Kaka a strona Sandro Nesty chyba nie działa od roku
:roll: teraz Ci ścieszki nie podam bo już nie mam ale znajde i podrzuci Ci. Choć jak mówie oficjal nie trybi. Pewnie znajdziesz strone prowadzona przez fanki Sandro :wink: a tych nie brakuje :lol:

Obrazek

Tu zobacz :twisted: fajne stroka Andriya :)

Widzieliście bramke Kaka' wczoraj na 1;0 ? Ale robił obronców :) wkrecił ich w ziemie aż miło :) :twisted: Zagrał świetny mecz :) Jako jedyny chyba zagrał całe spotkanie bo Perriera widziałe co robi i w jakim jest gazie :twisted: Fajnie Wolnego wykonał po którym Cicinho strzelił na 8:0 jak Baszczu :twisted:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 17 lis 2005, 17:43

Jaki wynik typujecie z fiorentina ?? :D Nie obraże jak sie milan powtórzy wynik z zeszłego sezonu z San Siro 6:0 :oops:. Ale tak na poważnie to mysle że milan wygra jedną bramką a wynik będzie wysoki bo fiorentina napewno coś uszczeli :twisted:

Jestem ciekaw jak zagra milan :?:
Jak zagra fiorentina :?:
Kto wyjdzie w pierwszej 11 :?: :!:

Odpowiedź jest prosta, dowiemy sie w niedziele 8). Osobiście licze na potknięcie juve bo roma ostatnio dobrze sie prezentuje. :wink:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 17 lis 2005, 19:38

No cóż, napewno Viola w tej chwili to jeden z 3 najlepszych zespołów serie a(nie tylko na podstawie tabeli). Chyba najcięższy mecz jak narazie to będzie. Ciężko będzie o 3 punkty i w tej sytuacji nawet 1 bedzie dobry :) . Tyle, że o tenże punkt też wcale nie będzie łatwo. Przede wszystkim musi Sandro zagrać na najwyższym poziomie, bo jak mu się nie uda Toniego odciąć, to pograne jest :) . Ja myślę, że sobie da radę, ale łatwo nie będzie. Oprócz tego żywię nadzieję, że nie zobaczę Bobo, bo serdecznie mu już dziękuję za grę. Wystarczy. Może Pippo co walnie :?: W jego sytuacji byłoby to bardzo fajne, bo zdaje mi się, że upadłby temat Bordeaux itp... Co do Juve, to też mi się zdaje, że są wszelkie powody żeby straciło punkty, no ale jednak trzeba brać pod uwagę ich zwycięstwo, bo Roma to dla mnie w każdym meczu spora niewiadoma :) Podsumowując, zapewne Milan będzie zadowolony z remisu, ale trzeba grać o zwycięstwo, bo inaczej punktów nie będzie...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”