Reprezentacje San Marino, Malty, Andorry .... (zbiorczy)

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Reprezentacje San Marino, Malty, Andorry .... (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 08 paź 2005, 20:07

Temat dotyczący Reprezentacji Europejskich które to tuzów Światowej pilki nie naleza i z pewnoscią nie beda . :P
Chodzi tu o :
- Maltę
- San Marino
- Luxemburg
- Liechtenstein
- Andore
- Wyspy Owcze

Ostatnio sie dowiedzialem ze reprezentacja San Marino nie jest ot tak tylko do meczy reprezentacyjnych . Jest to tez zespol klubowy który wystepuje w 3 lidze wloskiej .

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 paź 2005, 20:15

I na dodatek tylko chyba jeden zawodnik jest profesionalnym pilkarzem :wink: reszta to sami piekarze, hydraulicy lekarze i aptekarze :wink: Ot zbieraniana milosnikow pilki noznej :)

POZDRO

Awatar użytkownika
mumfi
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mumfi » 09 lis 2005, 19:55

liechtenstein potrafil zremisowac z portugalia
a nawet ligi nie maja tylko w ligach szwajcarii graja

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 09 lis 2005, 20:01

Liechtenstein to nie jest taki kopciuszek. W eliminacjach zebrali 8pkt czyli chyba tyle co Walia. Największą gwiazdą jest Mario Frick grający bodaj w Ternanie (czy gdzieś w 2 lidze).
San Marino ma swojego Andy Selve błąkającego się po niższych ligach włoskich. A Luksemburg Jeffa Strassera podporę defensywy Gladbach.
Nie zapomnijmy także o Maltańczyku Michaelu Mifsudzie , który grał w Kaiserslautern. A reprezentanci Wysp Owczych grają głównie w lidze duńskiej.

A więc każdy ma swoją gwiazdę/lidera. (no może prócz Andorry. :wink: )

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 09 lis 2005, 20:09

Przypominam sobie jaką miałem mine, gdy postawiłem na Portugalię, a oni przegrywali z Lienchenstainem 0:1 :lol: :lol: matla też taki słabiak nie jest, przecież jak było głośno, gdy zremisowali z Chorwacją 1:1 :!:

Ci piłkarze, którzy grają w/w reprezentacjach, to sami amatorzy, którzy kopią piłke rekreacyjnie, bez żadnych większych celów piłkarskich(dobry klub europejski).

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 lis 2005, 20:24

Mikusinski pisze:Przypominam sobie jaką miałem mine, gdy postawiłem na Portugalię, a oni przegrywali z Lienchenstainem 0:1 Laughing Laughing matla też taki słabiak nie jest, przecież jak było głośno, gdy zremisowali z Chorwacją 1:1 Exclamation

Ci piłkarze, którzy grają w/w reprezentacjach, to sami amatorzy, którzy kopią piłke rekreacyjnie, bez żadnych większych celów piłkarskich(dobry klub europejski).

No co ty ku.wa powiesz, po co powtarzasz to co bylo juz tu napisane?

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 09 lis 2005, 20:26

Lakier pisze:No co ty ku.wa powiesz, po co powtarzasz to co bylo juz tu napisane?

Napisałem cos nowego.
Mikusinski pisze:Przypominam sobie jaką miałem mine, gdy postawiłem na Portugalię, a oni przegrywali z Lienchenstainem 0:1 matla też taki słabiak nie jest, przecież jak było głośno, gdy zremisowali z Chorwacją 1:1
Pasi :?: :roll:

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 10 lis 2005, 17:15

hmm... San Marino chyba jest z tych wszytkich zespołów najgorsze ale patrząc Wybrzeże Kości Słoniowej na którym piłka praktycznie nie istniała, a teraz Drogba, Toure ten napastnik co grał w Anderlechcie zapomniałem jak mu było i jescze chyba kogoś tam mają bardzo dobrego... więc ze słabeusza teraz stali się całkiem niezłym zespołem :shock:

Awatar użytkownika
whelan
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: whelan » 11 lis 2005, 10:51

Malta jest nawet dobra a reszta to slabi sa

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Re: San Marino, Malta , Andora ....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 11 lis 2005, 11:03

kaczy pisze: Ostatnio sie dowiedzialem ze reprezentacja San Marino nie jest ot tak tylko do meczy reprezentacyjnych . Jest to tez zespol klubowy który wystepuje w 3 lidze wloskiej .
To źle się dowiedziałeś. W klubie San Marino grają głównie Włosi i ma on mało wspólnego z reprezentacją. Największa gwiazda reprezy - Andy Selva gra w Padwie (były klub Del Piero).

Awatar użytkownika
budziomir
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: budziomir » 12 lis 2005, 11:14

San Marino to przecieżsami Włosi, a nie jak napisałeś głównie Włosi. Byłem w tym kraju i na stadionie, całkiem fajny, malutki kraj. Z suuuuper widokami i znakomitym alkoholem :pijemy: :pijemy: :D

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 12 lis 2005, 11:21

Rufus pisze: ten napastnik co grał w Anderlechcie zapomniałem jak mu było i
Zapewne Aruna Dindane. Tak samo było z Angolą, gdzie w sporcie była dobra tylko koszykarski zespoł zenski. A teraz Dindane, Toure, Drogba, by sie tak bardzo nie cieszyli, gdyby nie feralny karny wykonywany przez Wome(jego głupia upartość, karny mial przecież wykonywać Eto'o)

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 12 lis 2005, 11:21

Zapewne Aruna Dindane. Tak samo było z Angolą, gdzie w sporcie była dobra tylko koszykarski zespoł zenski. A teraz Dindane, Toure, Drogba, by sie tak bardzo nie cieszyli, gdyby nie feralny karny wykonywany przez Wome(jego głupia upartość, karny mial przecież wykonywać Eto'o)

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 12 lis 2005, 11:27

Mikusinski pisze:
no właśnie o niego mi chodziło, ale jaką Angolą Drogba, Toure to przecierz piłkarze z Wybrzeża Kości Słoniowej...

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 12 lis 2005, 11:29

Rufus pisze:
Mikusinski pisze:
no właśnie o niego mi chodziło, ale jaką Angolą Drogba, Toure to przecierz piłkarze z Wybrzeża Kości Słoniowej...
Rufus-chodziło mi, że Angola też nie była jakąś afrykańską potęgą w piłce nożnej.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”