Squadra Azzurra - Reprezentacja Włoch - Strona 6

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 09 paź 2005, 9:47

adamek pisze:na ostatnich MŚ nie wystapili

:shock:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 paź 2005, 9:52

adamek pisze:na ostatnich MŚ nie wystapili

a mi się zdawało, że to oni przegrali przez sędziego z Koreą Południową :? Nie no, ale może to byli Marsjanie. :? :lol:

Awatar użytkownika
adamek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 09 paź 2005, 10:05

ehheh sorki coś mi się zmieszało :P lol ale i tak życze im żeby dobrze zagrali teraz... dzieki za koment w opisywaniu poprzednika :P hehe tylko jedna uwaga(kibic BARCY:))

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 09 paź 2005, 16:22

:jupi: Włosi są na MŚ.Już się bałem o jakąś niespodziankę, ale na szczęście Zacchardo był na miejscu :D.Szkoda, że Sandro zakończył mecz z kontuzją, ale to nie jest groźny uraz.Cóż, myślałem, że Słowenia będzie prosić o łagodny wymiar kary, ale dobre i to.

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 12 paź 2005, 10:07

Dzis na stadionie Via del Mare w Lecce Włosi zagraja z Mołdawia.
Bedzie to 4 w histori spotkanie tych reprezentacji jak narazie Włosi wygrali 3 spotkania zdobyli w tych meczach 7 bramek i 1 stracili.
Wynik mozna łatwo przewidziec jest to ostatnie spotkanie w grupie i obia zespoły nie maja o co grac Włosi juz wczesnije zapewnili sobie wyjazd na MS a Mołdawia juz dawno stracilła szanse na wyjazd do Niemiec.
Przy zapewnionym awansie zapewne Lippi wystawi skład rezerwowy czyli zobaczymy kto sie nadaje do miejsca w kadrze a kogo nalezy z niej wykreslic.

Przewidywane składy:
Italia (4-3-3): De Sanctis, Zaccardo, Bonera, Materazzi, Grosso, Diana, De Rossi, Barone, Iaquinta, Vieri, Del Piero (Peruzzi, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Pirlo, Blasi, Gilardino). trener Lippi.

Moldova (3-5-2): Khmaruk, Lascencov, Katinsus, Priganiuc, Olexici, Bordian, Savinov, Kovaliciuk, Ivanov, Dadu, Rogaciov. (Pascenco, Gatcan, Boret, Barisev, Berco, Popovici, Mitorev). trener Pasulko.
Spotkanie poprowadzi pan Olegário Benquerença z Portugali.

FORZA AZZURRI

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 paź 2005, 10:36

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Wynik mozna łatwo przewidziec jest to ostatnie spotkanie w grupie i obia zespoły nie maja o co grac Włosi juz wczesnije zapewnili sobie wyjazd na MS a Mołdawia juz dawno stracilła szanse na wyjazd do Niemiec.

No właśnie tylko czy nie za latwo ? :roll: Chciałem postawić na Nich ale ten mecz może być jak piknik. Nie ma żadnego gracza Lecce w kadrze by wszedł i dał satysfakcje swoim kibica. Z drugiej strony jak by nie patrzec nawet ta "rezerwa" to i tak paka jakich mało. Także któryś zawsze ich ukuje.

Musze najpierw podliczyć bilans spotkań "o zycie" Francja :p Turcja :p Dania Grecja :p dziś dla mnie Azzuri sa na przed ostatnim miejscu :D

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 12 paź 2005, 10:38

*_For_zaza_Milan_* pisze:No właśnie tylko czy nie za latwo ?
jezeli rezerwa sobie nie poradzi w tym meczu to bedzie kleska dla Marcello

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 paź 2005, 10:47

No w sumie tak. Już ten mecz z soboty nie zachwycił wszystkich. Zazwyczaj tak jest że drugi skład gra lepiej niz pierwszy. Walcza o swoje miejsca. Patrzać na skład może stawiac nawet 200 zeta ale tak mocno Im nie zaufam. :)

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 11 lis 2005, 11:25

Juz jutro Squadra Azzurra zagra topwarzyski mecz z Holandia.
Tymczasem wczoraj zostały zaprezentowane nowe koszulki oraz logo reprezentacji.

Obrazek

Obrazek

Koszulki juz nie beda takie obsciłe maja byc tez lzejsze oczywiscie firmy Puma ktora odnowiła umowe do 2014 roku za bagatlea 140 mln euro :lol:

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 11 lis 2005, 11:44

Fakt, ze juz nie beda takie obcisle to akurat duzy plus. Wkoncu chlopaki przestana wygladac jak disco-boys ;) Sam wzor jednak srednio przypadl mi do gustu, no ale poczekam, zeby zobaczyc jak beda w tym wygladac na boisku. Zreszta nie stroj jest wazny, a gra. Mam nadzieje, ze Wlochy w ladnym, ofensywnym stylu wygraja z Holadnia i ze szanse w tym meczu otrzyma Abbiati :)

Pierwsza "11" wedlug mnie (4-3-3):

------------------------Abbiati----------------------------

Oddo----------Nesta-------Cannavaro-------Zamrotta

-------Gattuso---------Pirlo-----------De Rossi---------

-----Gilardino----------Toni------------Del Piero-------
Ostatnio zmieniony 11 lis 2005, 11:51 przez veelden^, łącznie zmieniany 1 raz.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 lis 2005, 11:48

Swoja droga, to jestem ciekaw czy Polska bedzie mial tez taki wzor strojow, w koncu tez ich sponsorem jest PUMA :>

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 lis 2005, 11:58

Lakier pisze:Swoja droga, to jestem ciekaw czy Polska bedzie mial tez taki wzor strojow, w koncu tez ich sponsorem jest PUMA

No bardzo możliwe. Juz kiedys Puma zrobiła taka promocje :roll: dla "swoich" drużyn.

Prawde mówią nie podobają mi sie na maxa. Czemu oni wracają w takie stare klimaty. Ten numer na piersi jest nie potrzeby. Wogóle jakoś dziwnie wygladają te trykoty.

Veelden Abbiati może zagrać 45 minut. Sądze że jak Lippi powołał Amielie to da mu szanse debiutu. Na pewno zagrają na "Tak" bo to mecz towarzyski i Holandia zagra tez do przodu. Już wiadomo że Totti odpocznie, za pewne Oddo zagra, może Del Piero Vieri. Marco Van Bastem ma też problem kontuzje Ruuda, Robbena, Van Bommela :( nie grają o życie ten mecz może być jak pokaz :)

Choć kadra Holandi nie przegrała (jak się nie myle) jeszcze mecz pod wodzą Marco. Więc muszą grać dla niego i statystyk :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 lis 2005, 23:03

Obrazek

Fajny mecz Azzuri Oranje :) 3;1 Gila Camoranesi Toni - Choć bramke Mauro uznali jako samobój to ja bym ja zapisał zawodnikowi Starej Damy bo zrobił to cool. Toni jak czołg po swojemu nie ma mocnych (taki młody obronce chce z nim walczyć :roll: ) Gila głowa kropną troche dziwnie ale fajnie i tak Toni chyba nie był w stanie go upszedzić. Dobrze że nie zagral reką Piłkarz mecz Sandro Nesta jak on drybliował Holendrów na ich połowie to :shock: - druga lini tez max macz Camoranesi Pairlo Gattuso Del Piero. Choć Alex mimo asysty zagrał słabo. Ba nawet w pierszwej połowie był jakiś jak "dziecko we mgle" trzy razy prosiło się w uliczne na wolne pola a ten ...

W ekipie gospdarzy dobrze zagrał Kuit i VdV nawet ten młody hmmm Castelen ?

Środek obrony Canna - Sandro swietnie dziś zagrał . Zambrotta na lewej tez się pokazał Grosso kilka razy zrobiony ale mecz na plus. Abbiati przy tym lobie Kuita pokazał klase :)

Pierwsze bramki Babela i Gilardino były jak najbardzie prawidłowe :!: :!: Czyli 4:2 :p :lol:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 12 lis 2005, 23:26

*_For_zaza_Milan_* pisze:3;1 Gila Camoranesi Toni - Choć bramke Mauro uznali jako samobój to ja bym ja zapisał zawodnikowi Starej Damy bo zrobił to cool. Toni jak czołg po swojemu nie ma mocnych

To widzisz Zaza pomyliłeś się tylko w jednym, że Gila strzeli 2 bramki. hehe ale Toniemu można wybaczyć nie :?:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 lis 2005, 23:35

kulekfcb pisze:To widzisz Zaza pomyliłeś się tylko w jednym, że Gila strzeli 2 bramki. hehe ale Toniemu można wybaczyć nie

Strzelił Gila - 2 ale Ruski sędzie nie do widzi :roll: bo strzelił pieknie a piłka nie wyszła po wrzutce Zambrotty ale prawde mówiąc to Holandia też strzeliła prawidłową bramke nie uznana Babel nie było spalonego... :roll:

Wybacz Toniemu byle by za tydzień w meczu z Milane nie strzelił :roll: :lol: Co jego to jego zrobił to po swojemu :) Młody obronca dostał lekcje walki o piłke - :twisted:

Hiszanie już 3;1 :) El Nino :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”