tutaj piszesz ze mozesz zabierac uprawnieniafieldy pisze:'Piotrek' miałes być modem, ale nie miałes tak nabijać - przestań bo zabiorę ci uprawnienia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 10 lis 2005, 21:25
tutaj piszesz ze mozesz zabierac uprawnieniafieldy pisze:'Piotrek' miałes być modem, ale nie miałes tak nabijać - przestań bo zabiorę ci uprawnienia
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lis 2005, 21:34
uprawnienia nie koniecznie mod może zabraćKaczormistrz pisze:tutaj piszesz ze mozesz zabierac uprawnienia Confused
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 lis 2005, 21:34
Jak widać odpowiedziałem przed wszelkimi Corinthiansami, Piotrkami, czy innymi Fieldymi (jak teraz poczuje się ktoś urażony, to chyba się zastrzelę), gdybyś czytał uważnie... to pewnie byłbyś tak samo zbulwersowany, ale przynajmniej nie groziłbyś zwykłym userom adminami, ani nie chwalił się jak szybko mogą zdjąć Ci bana... Ogólnie dawno tak się nie uśmiałem, powiniem pokasować ten bezsensowny offtopic, ale niech zostanie coś dla potomnych.piwus o 20:27 pisze:Jestem.Rufus pisze:i teraz się ten cfaniak nie odezwienajlepiej jest coś zrobić i się przyznać ech... ale niestety niektorzy moderatorzy na tym forum tacy są... szkoda słów
Szkoda słów, ale... Komisja Przyznająca Rangi (KPR), uznała, ze twoje posty nie spełniają forumowych warunków, zaniżają poziom dyskusji, nie niosą za sobą żadnych merytorycznych treści . Na szczęście nie jesteś odosobniony. Przepraszam za obcesowość, ale odpowiadałem na podobne pytania zbyt często. Normalnie już tego nie robię, ale zrobiłem wyjątek.
Dokładnie.Rufus pisze:tak doczytaj do końca a poźniej coś napisz
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 lis 2005, 23:58
Piwus szczerze? Ty chyba jestes najbardziej efektywnym ze wszystkich, bo kiedy przyjde na forum to zawsze Cie widze. Wiec te wszystkie uwagi to raczej nie sa do Ciebie. prznajmniej w moim odczuciu.piwus pisze:Czarna rozpacz. Co mam zrobić, żeby być bardziej efektywnym
Bo przyszedl i dalej tak jakby go nie bylo... jakby nie to, ze czasem wkurzy pol forum swoimi decyzjami/zagraniami to nikt pewnie nie zauwazylby jego obecnosci... bo nie oszukujmy sie, wartosciowych postow to on nie pozostawia po sobie.piwus pisze:Bekhsa nie było pół roku, nikt nie zauważył różnicy i nikt nie płakał, że stanowisko jest nieużywane.
Handsome Boy pisze:wypie* - cos niewulgarnego, sami wymyslcie...
I wlasnie dlatego uwazam, ze trzeba dac szanse userom z pelnym wyposazeniem intelektualnym, nawet jak kibicuja niewlasciwym druzynomHandsome Boy pisze:po co nowy mod? piwus i tak robi 70%, pozostale 30% - tomus. na moje wystarczy jak zostanie tylko ta dwojka, roznicy nikt nie zauwazy.
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 11 lis 2005, 0:04
Reklamujesz się czy co?Krzysztof Jarzyna pisze: trzeba dac szanse userom z pelnym wyposazeniem intelektualnym,
I tak nas rozpieszczasz.Ps.dziekuje, juz nie bede. caluski.
I 'Piotrek'. Zresztą on to już chyba nawet jest modem, nie wiemKrzysztof Jarzyna pisze: wg mnie fieldy, Niggaz,
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 lis 2005, 0:06
To po co pozostała 7.Wtedy napiszemy że moderatorzy wspaniale wypełniaja swoją prace i nikt nie bedzie miał pretensji.Jesli dwóch odwala robote to 9 bedzie dzielic i rządzic na forumHandsome Boy pisze:piwus i tak robi 70%, pozostale 30% - tomus
Oczywiscie ze nie do piwusaKrzysztof Jarzyna pisze:Piwus szczerze? Ty chyba jestes najbardziej efektywnym ze wszystkich, bo kiedy przyjde na forum to zawsze Cie widze. Wiec te wszystkie uwagi to raczej nie sa do Ciebie. prznajmniej w moim odczuciu.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 11 lis 2005, 0:17
Ja reklamuje tylko powazne rzeczy! swoja droga? robisz taka mini pauze przed nokia czy nie?Snipp_ pisze:Reklamujesz się czy co?
Specjalnie dla Ciebie. caluskiSnipp_ pisze:I tak nas rozpieszczasz.
Zglaszam Snippa! bardzo szybko sie uczySnipp_ pisze:Drugi !!!!!!!!111![]()
![]()
![]()
![]()
Jak chcesz, to sam zadowalaj ZazeBabel pisze:przynajmniej zadowoli kilku userów
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 lis 2005, 0:32
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 11 lis 2005, 0:50
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lis 2005, 10:42
i chyba tylko wypada poczekać, aż jakiś admin spróbuje nam odpowiedzieć.Tomachos pisze:Proponował bym postawić pytaniea:
1. czy jest potrzebny nowy moderator??
2. jak tak, to kto??
i tu się rzeba zgodzićTomachos pisze: 3 jak, nie, to kończymy dyskusje na tym poziomie bo wszystko już zostało powiedziane Sad
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 11 lis 2005, 11:37
dla Twojej informacji jest mozliwosc wlaczenia fukcji "ukryty". nie wiem czy kiedykolwiek slyszales o takowych mozliwosciach, wiec Cie informuje. moze sa to dla Twojej osoby jakies czary, ale jednak istnieje mozliwosc wlaczenia takiej fukcji.Krzysztof Jarzyna pisze: Bo przyszedl i dalej tak jakby go nie bylo... jakby nie to, ze czasem wkurzy pol forum swoimi decyzjami/zagraniami to nikt pewnie nie zauwazylby jego obecnosci... bo nie oszukujmy sie, wartosciowych postow to on nie pozostawia po sobie.
nikt Cie do tego nie zmusza, nie musisz traktowac mnie jako Moda i w Twoim przekonaniu moge byc zwyklym userem, jednak to nie zabiera mi praw moderatorskich, wiec nie zdziw sie gdy kiedys dostaniesz ode mnie WP.Niggaz pisze: Romantyka nie traktuje w sumie jako moda. Może i stara się wypełniać swoją rolę i albo brakuje mu pewnych predyspozycji albo chęci ... a może jedno i drugie? W każdym bądź razie moderator w moim mniemaniu powinien budzić pewien szacunek swoją osobą. A na szacunek trzeba sobie zasłużyć przeważnie.
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 11 lis 2005, 11:44
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 lis 2005, 11:47
Krzysztof Jarzyna pisze:Jak chcesz, to sam zadowalaj Zaze
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 lis 2005, 12:12
romantyk pisze:w Twoim mniemaniu nie pisze wartosciowych postow: no trudno - staram sie, a jezeli Twojej opinii jestem nic niewartym uzytkownikiem to jest to Twoj problem, bo ja za takiego sie nie uwazam.
romantyk pisze:nikt Cie do tego nie zmusza, nie musisz traktowac mnie jako Moda i w Twoim przekonaniu moge byc zwyklym userem, jednak to nie zabiera mi praw moderatorskich, wiec nie zdziw sie gdy kiedys dostaniesz ode mnie WP.
Baggowi jakos wiek nie przeszkadza pisac sensownie i choc wnosic co nie co do atrakcyjnosci forum.romantyk pisze:ale staram sie wypelniac ta funkcje jak najlepiej. moj najwiekszy brak to wiek. przydaloby mi sie miec 10 lat wiecej, a nie byloby zadnego zamieszania wokol mojej osoby
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 11 lis 2005, 12:19
po pierwsze: jestem modem, po drugie: wokol mojej osoby wytworzyl sie jakis stereotyp , po trzecie: Bagg stal sie Twoim kolega, wiec nie mozesz byc tym samym obiektywny.smithu pisze:Baggowi jakos wiek nie przeszkadza pisac sensownie i choc wnosic co nie co do atrakcyjnosci forum.
nie, jezeli zlamie regulamin to nie zawacham sie wlepic mu WPsmithu pisze:Grozisz mu Laughing
5000 uzytkownikow uwaza, ze jestem "glupim nabijaczem"smithu pisze:W wiekszosci mniemaniu takowych nie piszesz. Staram sie to za malo. Nie tylko w jego opini jestes nic niewartym userem. A ze za takiego sie nie uwazasz to juz bardziej twoj problem, bo jestes modem i powinienes cos wnosic do tematu.
romantyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio