Moderatorzy - ocena pracy - Strona 31

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
Kaczormistrz
Administrator
Administrator
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 10 lis 2005, 21:25

fieldy pisze:'Piotrek' miałes być modem, ale nie miałes tak nabijać - przestań bo zabiorę ci uprawnienia 8)
tutaj piszesz ze mozesz zabierac uprawnienia :/

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lis 2005, 21:34

Kaczormistrz pisze:tutaj piszesz ze mozesz zabierac uprawnienia Confused
uprawnienia nie koniecznie mod może zabrać :?

pozdro - i wyluzuj przecież widać, że Piotrek nie jest modem - a jak ktoś myśli że jest to juz my na to nic nie poradzimy :wink:
śmiech to zdrowie :lol:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 lis 2005, 21:34

piwus o 20:27 pisze:
Rufus pisze:i teraz się ten cfaniak nie odezwie :evil: najlepiej jest coś zrobić i się przyznać ech... ale niestety niektorzy moderatorzy na tym forum tacy są... szkoda słów
Jestem.

Szkoda słów, ale... Komisja Przyznająca Rangi (KPR), uznała, ze twoje posty nie spełniają forumowych warunków, zaniżają poziom dyskusji, nie niosą za sobą żadnych merytorycznych treści . Na szczęście nie jesteś odosobniony. Przepraszam za obcesowość, ale odpowiadałem na podobne pytania zbyt często. Normalnie już tego nie robię, ale zrobiłem wyjątek.
Jak widać odpowiedziałem przed wszelkimi Corinthiansami, Piotrkami, czy innymi Fieldymi (jak teraz poczuje się ktoś urażony, to chyba się zastrzelę), gdybyś czytał uważnie... to pewnie byłbyś tak samo zbulwersowany, ale przynajmniej nie groziłbyś zwykłym userom adminami, ani nie chwalił się jak szybko mogą zdjąć Ci bana... Ogólnie dawno tak się nie uśmiałem, powiniem pokasować ten bezsensowny offtopic, ale niech zostanie coś dla potomnych.
Rufus pisze:tak doczytaj do końca a poźniej coś napisz
Dokładnie.

Mam nadzieje, że porozmawiasz z kim trzeba i pozbędziesz się swojego rangowego oprawcy. Swoją drogą strona może być dumna ze swoich trzynastoletnich redaktorów :roll:.

Proponuję zakończyć wątek, oczywiście nie grożę, ale WP piechotą nie chodzi. Rufus, tak jestem przed kompem cfaniakiem, ale nie mamy o czym rozmawiać, bo nie zdejmę tej rangi.

Boze, chroń mnie przed pokemonami, których nawet nie mogę obrazić.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 lis 2005, 23:58

Jako, ze mnie nie bylo pol dnia, wiec chce zabrac glos, co oczywiscie nie wiaze sie z kontynuowaniem OT :D
A wiec:
piwus pisze:Czarna rozpacz. Co mam zrobić, żeby być bardziej efektywnym
Piwus szczerze? Ty chyba jestes najbardziej efektywnym ze wszystkich, bo kiedy przyjde na forum to zawsze Cie widze. Wiec te wszystkie uwagi to raczej nie sa do Ciebie. prznajmniej w moim odczuciu.
piwus pisze:Bekhsa nie było pół roku, nikt nie zauważył różnicy i nikt nie płakał, że stanowisko jest nieużywane.
Bo przyszedl i dalej tak jakby go nie bylo... jakby nie to, ze czasem wkurzy pol forum swoimi decyzjami/zagraniami to nikt pewnie nie zauwazylby jego obecnosci... bo nie oszukujmy sie, wartosciowych postow to on nie pozostawia po sobie.
Handsome Boy pisze:wypie* - cos niewulgarnego, sami wymyslcie...
Handsome Boy pisze:po co nowy mod? piwus i tak robi 70%, pozostale 30% - tomus. na moje wystarczy jak zostanie tylko ta dwojka, roznicy nikt nie zauwazy.
I wlasnie dlatego uwazam, ze trzeba dac szanse userom z pelnym wyposazeniem intelektualnym, nawet jak kibicuja niewlasciwym druzynom :wink: chociaz do tego drugiego posta dodalbym jeszcze Kostka.
Ps.dziekuje, juz nie bede. caluski.

EDIT: Nowi moderatorzy? jako, ze publika sie domaga, przedstawiam kandydatow jako pierwszy - wg mnie fieldy, Niggaz, Kazimierz Marcinkiewicz i Zaza. chociaz tych dwoch ostatnich chyba jest zajetych. pozdro

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 11 lis 2005, 0:04

Krzysztof Jarzyna pisze: trzeba dac szanse userom z pelnym wyposazeniem intelektualnym,
Reklamujesz się czy co?
Ps.dziekuje, juz nie bede. caluski.
I tak nas rozpieszczasz.
Krzysztof Jarzyna pisze: wg mnie fieldy, Niggaz,
I 'Piotrek'. Zresztą on to już chyba nawet jest modem, nie wiem :?. A może Ty Krzyśku? Chętnie stanę w sex...yy.. opozycji.

Drugi !!!!!!!!111 :P :P :P :P

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 lis 2005, 0:06

Sorry bo rozmowa juz troche uciekła z tematu a ja dopiero jestem na kompie
Handsome Boy pisze:piwus i tak robi 70%, pozostale 30% - tomus
To po co pozostała 7.Wtedy napiszemy że moderatorzy wspaniale wypełniaja swoją prace i nikt nie bedzie miał pretensji.Jesli dwóch odwala robote to 9 bedzie dzielic i rządzic na forum
W kwestii formalnej zgłaszam wniosek o pozwolenie dokonia zmiany w szanownym gronie moderatorów (za bellusa).Kto z pan i panów osłów jest za przyjeciem prosze podnieść ręke i nacisnąc guzik.Dziękuje
Jesli bellus naprawde nie jest na forum to co mu szkodzi ze nie bedzie modem
moj post jest w 100% powazny
Krzysztof Jarzyna pisze:Piwus szczerze? Ty chyba jestes najbardziej efektywnym ze wszystkich, bo kiedy przyjde na forum to zawsze Cie widze. Wiec te wszystkie uwagi to raczej nie sa do Ciebie. prznajmniej w moim odczuciu.
Oczywiscie ze nie do piwusa
Moze troche swieżej krwi pomoze odbudować potege tego forum(przynajmniej zadowoli kilku userów)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 11 lis 2005, 0:17

Snipp_ pisze:Reklamujesz się czy co?
Ja reklamuje tylko powazne rzeczy! swoja droga? robisz taka mini pauze przed nokia czy nie?
Snipp_ pisze:I tak nas rozpieszczasz.
Specjalnie dla Ciebie. caluski :lol:
Snipp_ pisze:Drugi !!!!!!!!111 :P :P :P :P
Zglaszam Snippa! bardzo szybko sie uczy :wink:
tylko obawiam sie, ze tata Zazy sie nie zgodzi... ewentualnie rada fanatykow, ktorzy maja glos...
Babel pisze:przynajmniej zadowoli kilku userów
Jak chcesz, to sam zadowalaj Zaze :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 lis 2005, 0:32

Wiem piwus, że nie lubisz takiego lania wody zupełnie bezsensu dlatego zrobię Ci na złość i stanę w szeregu wraz z resztą rebeliantów/nabijaczy/napinaczy/kobiet z dzieckiem i prywatnych przewoźników tylko po to, aby mój licznik nie stał w miejscu!

Moderator to parszywa funkcja. Walka z połączonymi siłami ogólnie pojętych debili na forum nie należy ani do łatwych ani do przyjemnych zadań. IMHO najlepiej na dzień dzisiejszy wywiązują się z tego Tomusmc, kostek i piwus. Romantyka nie traktuje w sumie jako moda. Może i stara się wypełniać swoją rolę i albo brakuje mu pewnych predyspozycji albo chęci ... a może jedno i drugie? W każdym bądź razie moderator w moim mniemaniu powinien budzić pewien szacunek swoją osobą. A na szacunek trzeba sobie zasłużyć przeważnie. Cześć moderatorów jest mało widoczna, ale wierzę w to, że oni po prostu działają w ukryciu. Takie doborowe jednostki działające otwarcie tylko w szczególnych sytuacjach. Bellus według krążącej opinii ma problemy z kompem, ale to nie zmienia faktu, że nie wypełnia swoich obowiązków. Rozumiem, że nie może tego robić, ale w takim razie niech ktoś tymczasowo lub na stałe przejmie jego obowiązki. Ewentualnie grono moderatorskie może zostać uszczuplone jeżeli GTW twierdzi, że dają radę.

Zupełnie inna kwestia to skargi na moderatorów, które o dziwo zgłaszane są z reguły przez osoby które swoją działalnością na forum same ściągajną na siebie kłopoty i chcąc nie chcąc muszę mieć z moderatorami doczynienia. Do osób lubujących się w naginaniu przepisów można śmiało dodać jeszcze osoby starające się być kontrowersyjnymi. Takie postacie także w wielu wypadkach mają jakieś skargi lub zażalenia. Nie sądze, aby posiłki w postaci nowych modów mogły tutaj coś wskurać. Problem tkwi w dużej mierze w userach a nie pracy grona moderatorskiego chociaż oczywiste jest, że obie strony powinny poprawić się.

Jestem w pełni świadomy tego, że niczego nowego tutaj nie napisałem, ale nudziło mi się po prostu :roll:

Szczerze wątpię w to, aby w najbliższej przyszłości mogły zajść jakiekolwiek zmiany w obsadzie grona moderatorskiego. Po prostu w to nie wierzę. Musiałyby polecieć głowy a jak wiadomo ciężko jest oderwać od koryta kogoś na bądź co bądź wysokim stanowisku (moderator w moim mniemaniu to wysokie stanowisko na forum).

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 11 lis 2005, 0:50

dyskusja tu do niczego nie doprowadzi niestety :roll:
Proponował bym postawić pytaniea:
1. czy jest potrzebny nowy moderator??
2. jak tak, to kto??
3 jak, nie, to kończymy dyskusje na tym poziomie bo wszystko już zostało powiedziane :(

pozdrawiam 8)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lis 2005, 10:42

Tomachos pisze:Proponował bym postawić pytaniea:
1. czy jest potrzebny nowy moderator??
2. jak tak, to kto??
i chyba tylko wypada poczekać, aż jakiś admin spróbuje nam odpowiedzieć.
Tomachos pisze: 3 jak, nie, to kończymy dyskusje na tym poziomie bo wszystko już zostało powiedziane Sad
i tu się rzeba zgodzić

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 11 lis 2005, 11:37

Krzysztof Jarzyna pisze: Bo przyszedl i dalej tak jakby go nie bylo... jakby nie to, ze czasem wkurzy pol forum swoimi decyzjami/zagraniami to nikt pewnie nie zauwazylby jego obecnosci... bo nie oszukujmy sie, wartosciowych postow to on nie pozostawia po sobie.
dla Twojej informacji jest mozliwosc wlaczenia fukcji "ukryty". nie wiem czy kiedykolwiek slyszales o takowych mozliwosciach, wiec Cie informuje. moze sa to dla Twojej osoby jakies czary, ale jednak istnieje mozliwosc wlaczenia takiej fukcji.

masz klapki na oczach. udzielasz sie w dzialach, w ktorych ja sie nie udzielam i na tej podstawie twierdzisz, ze jestem prawie w ogole niewidoczny. przyzwyczailem sie, ze to zawsze ja bede tym najgorszym modem, chocby z racji mojego wieku. taki Krzysztof Jarzyna nie potrafi zniesc, ze jakis "gowniarz" bedzie sprawowal nad nim "wladze". druga rzecz to moj nick, do ktorego wiekszosc z Was sie uczepila.

w Twoim mniemaniu nie pisze wartosciowych postow: no trudno - staram sie, a jezeli Twojej opinii jestem nic niewartym uzytkownikiem to jest to Twoj problem, bo ja za takiego sie nie uwazam.
Niggaz pisze: Romantyka nie traktuje w sumie jako moda. Może i stara się wypełniać swoją rolę i albo brakuje mu pewnych predyspozycji albo chęci ... a może jedno i drugie? W każdym bądź razie moderator w moim mniemaniu powinien budzić pewien szacunek swoją osobą. A na szacunek trzeba sobie zasłużyć przeważnie.
nikt Cie do tego nie zmusza, nie musisz traktowac mnie jako Moda i w Twoim przekonaniu moge byc zwyklym userem, jednak to nie zabiera mi praw moderatorskich, wiec nie zdziw sie gdy kiedys dostaniesz ode mnie WP.

brak mu pewnych predyspozycji? moze i masz racje, ale staram sie wypelniac ta funkcje jak najlepiej. moj najwiekszy brak to wiek. przydaloby mi sie miec 10 lat wiecej, a nie byloby zadnego zamieszania wokol mojej osoby.

nie mam szansy "zapracowac" na szacunek. gdy chce wypwowiedzic sie w temacie o polityce, czy tez o kosciele to w ostatniej chwili rezygnuje. dlaczego? po co mam sie produkowac, jak i tak ktos stwierdzi, ze jestem za mlody zeby cokolwiek na te tematy wiedziec.

Reasumujac:

nawet gdybym "gory przenosil" to i tak nie zasluzylbym na Wasz szacunek. we wczesniejszej czesci mojego posta napisalem dlaczego. nie chcialbym zebyscie mysleli, ze sie tym martwie. fajnie jest byc szanowanym, ale szczerze mowiac z Waszym szacunkiem do mojej osoby, czy tez bez Waszego szacunku do mojej osoby moje samopoczucie bedzie takie same :wink:

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 11 lis 2005, 11:44

Kilka osób wspominało o znikomej aktywności bellusa, tak więc wypada wyjaśnić co i jak.

Moderator bellus ma pewne problemy techniczne z dostępem do forum, a ponadto nie narzeka brak zajęć ważniejszych od moderki.

Decyzja jest taka, że na razie traci prawa moderatora.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 lis 2005, 11:47

Tomachosprosta sprawa :smoke:

Po 1 - Są potrzebni nowi moderatorzy bo tylko 30% obecnych spełnie pokładane w nim nadzieje. :lol: to za mało na tak zagorzało liczbe fanów tego portalu. Przeciesz może być ich 15 i nie każdy ma szkole, prace czy rybki. :lol: Zawsze ktoś bedzie. A teraz zawsze ktoś = Piwus choć "Ktoś" tu nie pasuje bo on nie jakiś tam ktoś :lol: Pozdro - Piwus dzięki za wp :wink:

Po 2 - Kto ? "Chcesz naprawieć swiat ? zacznij o siebie" :wink: Jest no moje oko 5 max kandydatów. Nie mi to oceniać. Już kiedyś pisałem Zaza modem = kontrola w największym stopniu ... Zazy. :lol: Tylko chyba nie wszystkim to pasuje z jednej prostej przyczyny. Zaza reprezentuje stara gwardie które się wykruszyła. :lol: Zostało tylko nie liczne wojsko. Które nie zapomniało wczesniejszych wojen. :wink:

Krzysztof Jarzyna pisze:Jak chcesz, to sam zadowalaj Zaze

No Krzysiu bez taki prosze :lol: :p

Obecni moderatorzy (nie wszyscy :!:) są jest SLD. Twardo trzymają sie stołków choć nadchodzi nowa siła :lol: Do Władzy Panowie i Panie :!: Czas rozliczyć co nie których :! heheh :lol:

Wielkie Yo dla Premiera :)

Pozdro

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 lis 2005, 12:12

romantyk pisze:w Twoim mniemaniu nie pisze wartosciowych postow: no trudno - staram sie, a jezeli Twojej opinii jestem nic niewartym uzytkownikiem to jest to Twoj problem, bo ja za takiego sie nie uwazam.

W wiekszosci mniemaniu takowych nie piszesz. Staram sie to za malo. Nie tylko w jego opini jestes nic niewartym userem. A ze za takiego sie nie uwazasz to juz bardziej twoj problem, bo jestes modem i powinienes cos wnosic do tematu.
romantyk pisze:nikt Cie do tego nie zmusza, nie musisz traktowac mnie jako Moda i w Twoim przekonaniu moge byc zwyklym userem, jednak to nie zabiera mi praw moderatorskich, wiec nie zdziw sie gdy kiedys dostaniesz ode mnie WP.

Grozisz mu :lol:
romantyk pisze:ale staram sie wypelniac ta funkcje jak najlepiej. moj najwiekszy brak to wiek. przydaloby mi sie miec 10 lat wiecej, a nie byloby zadnego zamieszania wokol mojej osoby
Baggowi jakos wiek nie przeszkadza pisac sensownie i choc wnosic co nie co do atrakcyjnosci forum.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 11 lis 2005, 12:19

smithu pisze:Baggowi jakos wiek nie przeszkadza pisac sensownie i choc wnosic co nie co do atrakcyjnosci forum.
po pierwsze: jestem modem, po drugie: wokol mojej osoby wytworzyl sie jakis stereotyp , po trzecie: Bagg stal sie Twoim kolega, wiec nie mozesz byc tym samym obiektywny.
smithu pisze:Grozisz mu Laughing
nie, jezeli zlamie regulamin to nie zawacham sie wlepic mu WP :wink:
smithu pisze:W wiekszosci mniemaniu takowych nie piszesz. Staram sie to za malo. Nie tylko w jego opini jestes nic niewartym userem. A ze za takiego sie nie uwazasz to juz bardziej twoj problem, bo jestes modem i powinienes cos wnosic do tematu.
5000 uzytkownikow uwaza, ze jestem "glupim nabijaczem" :lol: bywa tak niestety :)

widocznie mam problem, moze i masz racje. wszystkie moje posty nic nie wnosza do tematu. ta... musze sie z tym pogodzic :?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”