Zajebista gierka, nie latasz jak poparzony tylko trzeba kombinować. Mam z dlc z zabiciem Hitlera i jeszcze jakieś 2 albo 3. Przechodziłem ze 3 razy.
Pisałem już tu kiedyś że Fife miałem chyba niecały miesiąc i wymieniłem na Pesa. Grałem kiedyś na blałkach w iss i pociagnalem demo epesa i stwierdziłem, że nie ma w ogóle porównania do tego pingponga ea. Jak piłka to tylko Pes. Jedyny problem to to, że Konami chyba zaczyna olewać 20 bo w trybie myclub nie ma za bardzo co robić, albo pograsz online albo z kompem ale na dłuższą metę wypuszczają praktycznie te same nazwijmy to rozgrywki. Robisz je i potem tylko zostają rankingowe z innymi graczami. W wersji mobilnej masz za to turnieje z kompem i do symulacji. A oprócz tego online. Polecam kanał na yt fundlalam o pesie.
Gram na xsie i tu trochę lipa, bo jest mniej graczy niż na sony. Rating mi się kręci miedzy 800-900 i trafiłem ostatnio gościa z ratingiem 2500. Poległem 3-2 i gość miał furę szczęścia (ta gra ma tak czasami ze daje albo tobie albo przeciwnikowi). Biorąc pod uwagę, że ogarniam tę grę od września a nie jak niektórzy napierniczają od kilku lat to w nastepnej edycji pęknie 1000.
Teraz możesz za darmo ściągnąć pes lite i tam masz sam tryb myclub (coś jak fut w fifie). Jakby co to pisz dam ci parę rad jak zarabiać gp, polepszać pikarzy i w ogóle.