piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 14 kwie 2020, 20:53

co za fabuła, gameplay. Coś wspaniałego. Tak jak kiedyś kupiłem PSP specjalnie po to żeby ograć Ducha Sparty i Łańcuchy Olimpu, tak teraz bez wahania kupiłbym PS4 dla samej tej gry. Czekamy na GoW 2 bo końcówka (jak i zapowiedzi) zwiastują nadejście gry na PS5BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 14 kwie 2020, 21:02
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 14 kwie 2020, 21:03

BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 14 kwie 2020, 21:05
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 14 kwie 2020, 21:07
może ze 3 msc zaraz po premierze
za to ostatnio z kumplem odpalilismy ISS Pro na PS1 i przez pare ładnych wieczorów/nocy cieszyliśmy się jak dzieci 
BadBoy
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 15 kwie 2020, 8:20

BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 15 kwie 2020, 8:37
Zajebista gierka, nie latasz jak poparzony tylko trzeba kombinować. Mam z dlc z zabiciem Hitlera i jeszcze jakieś 2 albo 3. Przechodziłem ze 3 razy.
Pisałem już tu kiedyś że Fife miałem chyba niecały miesiąc i wymieniłem na Pesa. Grałem kiedyś na blałkach w iss i pociagnalem demo epesa i stwierdziłem, że nie ma w ogóle porównania do tego pingponga ea. Jak piłka to tylko Pes. Jedyny problem to to, że Konami chyba zaczyna olewać 20 bo w trybie myclub nie ma za bardzo co robić, albo pograsz online albo z kompem ale na dłuższą metę wypuszczają praktycznie te same nazwijmy to rozgrywki. Robisz je i potem tylko zostają rankingowe z innymi graczami. W wersji mobilnej masz za to turnieje z kompem i do symulacji. A oprócz tego online. Polecam kanał na yt fundlalam o pesie.
Bebej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 15 kwie 2020, 8:46
Bebej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 15 kwie 2020, 8:47

BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 15 kwie 2020, 8:50
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 15 kwie 2020, 8:50
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 15 kwie 2020, 8:59
Ale ja niestety na xboxie gram więc nie da rady, inne serwery są dla sony.
Dobre porównanie. Od małolata grałem w fife, pamiętam jak jeszcze z dyskietkami się latało po kumplach i przegrywało, tak teraz powiedziałbym gdzie Rzym a gdzie Krym.
Bebej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio