Gry... - Strona 381

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Na czym najchętniej grasz?

PS4
24
34%
XBOX One
6
8%
PC
35
49%
komórka
1
1%
tablet
0
Brak głosów
na starszej generacji konsol
4
6%
na innej platformie
1
1%
Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 15 kwie 2020, 9:06

Ciekawe tytuły?

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 722

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 15 kwie 2020, 9:23

Journey jest kapitalne. Świetna historia, muzyka, oprawa graficzna. Oczywiście jeżeli ktoś lubi takie gry o Uncharted się raczej nie trzeba wypowiadać

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 15 kwie 2020, 10:09

A Paradox jak zwykle w lesie i nie zdąży z DLC :(

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 15 kwie 2020, 10:19

W sumie ostatnio zauroczyła mnie ta gra :

Rolling Sky 2 jest też na telefony i chyba nie dawno wyszła na PC

Powiem szczerze, że chce więcej takich gier muzycznych, tu naprawdę bije fajny baśniowy klimat, fajna muzyka i konstrukcja poziomów a wyższe poziomy trudności to naprawdę spore wyzwanie.

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 936
Kibicuję: Juventus

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 15 kwie 2020, 11:01

Bebej pisze:
15 kwie 2020, 8:59
Z icon mam wszystkie z Milanu (Paolo, Baresi, Pippo, Gullit i Van Basten)
Wyjebałem się z GP, bo tak mocno chciałem ostatnio wylosować któregoś z Holendrów x)
Bebej pisze:
Poszło na to z 5000 coisnów
Jedyny sposób na coinsy to ich kupno? Bo narazie ogarniam My Club i jak oglądam jakiś Youtuberów to widzę, że mają sporo tych coinsów, ale mi grając nie przybywa ich, natomiast jak grałem w PES 2020 Mobile, to tam non stop coś wchodziło, w ogóle mam wrażenie, że mocno Konami ten temat pompuje, jeżeli chodzi o mobilne gry, bo tam naprawdę dzieje się o wiele więcej, ale zraziło mnie ogólnie to kopanie tam i wole jednak na padzie na dużym ekraie.
Bebej pisze:
Na Sony można sobie wgrać patcha i masz rzeczywiste nazwy klubów.
Ale tak można dopiero od bodaj dwóch sezonów, wcześniej trzeba było ręcznie mielić to, jest taki BTW zajebisty patch od PES Universe, dodaje ligi, koszulki, numerki (ich wygląd najbardziej mnie razi jak widzę jakiś Liverpool jakąś do dupy czcionką).
Bebej pisze:
Dobre porównanie. Od małolata grałem w fife, pamiętam jak jeszcze z dyskietkami się latało po kumplach i przegrywało, tak teraz powiedziałbym gdzie Rzym a gdzie Krym.
Ja już nie gram regularnie w FIFE od 7 lat, grywam co jakiś czas u kumpli, ale poruszanie się piłkarzy jak dla mnie jest w [ch**] nienaturalne, mocną wagę przywiązuję też do twarzy piłkarzy i dla mnie w FIFIe to jakieś cyborgi, natomiast Konami specjalnie zatrudniło ludzi, którzy robią od roku twarze i z każdą data packiem, jest mega, do tego dochodzą piłkarze z fotorealistycznymi twarzami dzięki współpracy z PES, tutaj spoko sie mają Juve, Milan, Inter, BVB miało, Liverpool miało, etc. minusem PES są tylko licencje, natomiast ja cały czas jestem za uwolnieniem rynku, za czym napewno nie jest EA Sports, które takimi ruchami pokazuje, że boi się konkurencji.

Awatar użytkownika
Bebej
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 377

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 15 kwie 2020, 11:25

A jeszcze Rijkaarda mam.
Jak mogłeś losować ich za GP jak oni (Gullit, Rijkaard i van Basten) byli tylko za coinsy.
Jutubery mają sporo coinsów bo kupują albo ludzie im wspierają kanał i... kupują.
Albo kupujesz (ja raz kupiłem 5800 i czekałem na legendy Milanu) inaczej za GP losuje. Na początku myclub daje też dużo za obojętnie jaką pierdołę zrobisz. Zdobywasz jeszcze przez codzienne logowanie (tam mało) i z matchday. Codziennie masz mecze o określonych porach i w zależności jaki masz przedział ratingu (nowicjusz, średni i ekspert) za określoną ilość pkt. zdobywasz coinsy. Chociaż nie we wszystkich matchday jest to do zdobycia.
Wiadomo, że granie na konsoli lepsze od telefonu (chociaż wersja mobilna daje radę), ale na tel jest więcej opcji grania, kontrakty są o połowę tańsze. Wszystko po to, żebyś za GP dużo nie polosował piłkarzy i kupywał coinsy. GP najlepiej się zdobywa poprzez symulację. Robisz 2 składy 1 z białych i brązowych, 2 ze srebrnych i tych których chcesz boostować. I jedziesz mecze na zmianę zarabiając GP. Jak z 1 składu skończą sie kontrakty to nie przedłużasz tylko na trenerów przerabiasz. Słabych srebrnych też tak robię. Lepszych zostawiam (jest ich mało) i przedłużam kontrakty tak jak reszcie. Dzięki temu można też poprawić zgranie menagera, którego masz. Chociaż podobno najlepiej meczy sim wygrywa się ponoć Fischerem (ten 1z4 pierwszych do wyboru jak zaczynasz myclub)

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 15 kwie 2020, 11:52

Kesz pisze:
15 kwie 2020, 10:19
ŁOOOOO, mózg na suficie :shock: Nie mój typ gierek, ale muszę to mieć

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 15 kwie 2020, 13:13

Bebej pisze:
15 kwie 2020, 11:25
Jak mogłeś losować ich za GP jak oni (Gullit, Rijkaard i van Basten) byli tylko za coinsy.
Ja gram od tego weekendu w My Club, bo zawsze omijałem szerokim łukiem ten tryb i teraz w weekend był Rijkard, Gullit i Van Basten i losowałem z 3 razy i wyjebałem 75 tysięcy GP x) plus jest taki, że raz mi się trafił Zieliński i Chiesa, których fajnie napompowałem.

Za coinsy, nie było źle, Ci z Milanu byli lipni w ten weekend, bo Turasa złapałem, Romagnoliego i Ibrę, to z dwóch ostatnich jestem zadowolony :). Szczególnie z Ibry, który może jest słaby, ale mam do niego słabość od wielu lat i często biorę go do swoich drużyn.

Z Juve udało mi się złapać Alexa Sandro, Matuidiego i Rabiota, z dwóch pierwszych spoko, Rabiota nie lubie :P bo ma [ch**] fryz w PES i ogólnie dawno nie miał update twarzy :/

No i Bayern wylosowany i znów, Alaba i Thiago kozak, Muller śmieć xD. No i polubiłem My Club, bo te emocje z losowaniem są spoko hehe

Awatar użytkownika
Bebej
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 15 kwie 2020, 13:18

Jak losowałeś za GP to nie mogłeś nawet wylosować 3 Holendrów bo oni nie byli w collector boxie tylko w special agent za coinsy.

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 722

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 15 kwie 2020, 14:13

Mnie w tym MyClub [ch**] strzela jak zawodnicy są na niskich levelach i trafisz na jakiegoś napakowanego i robi z Tobą co chce.

Awatar użytkownika
Bebej
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 15 kwie 2020, 14:36

Wiadomo ze jak ktos ma sklad z samych futerow po 90 ovr to ciezko z nim pograc srebrnymi pilkami, ale juz porobionymi zlotymi zaden problem. Wbrew pozorom nie ma duzej roznicy miedzy zlotym J. Felix 93 ovr a takim samym Felixem fiuczerem fioletowym 97. Roznica jest w skilu.
A pomiedzy czarnymi a fioletowymi to juz w ogole nie widac roznicy. Poogladaj sobie fundlalam jak gosciu ze skladem 3500 jedzie czasami kolesi co maja sklad 4800.
Jeszcze miesiac temu jak wylosowalem przeciwnika z ratingiem powyzej 800 to juz odejmowalem pkt, teraz w wiekszosci wygrywam, tylko ze nie gram na wariata od bramki do bramki tylko na spokojnie a jak trzeba z kontry to szybciej. Poza tym w obronie dobrze trzeba sie ustawiac i przewidywac, i jak nieraz patrze na staty po meczu to rywal strzelal 1-2 na bramke.

Awatar użytkownika
dziki
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 66
Kibicuję: Arsenal

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 15 kwie 2020, 14:37

Gracie w Pes-a tego co wyszedł na PS4 za free? Czy normalna pełna wersja?

Awatar użytkownika
Bebej
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 15 kwie 2020, 14:41

Normalna, chociaz gram tylko w myclub wiec wytarczylby mi lite. Tylko ze dali go za darmo jakies 3miesiace temu wiec wole kupic pelna we wrzesniu niz czekać. Teraz ma byc dodatek euro do pobrania.

Awatar użytkownika
piotrcies
Reputacja: 8193

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 15 kwie 2020, 14:46

A nie za rok?

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 15 kwie 2020, 14:51

BadBoy pisze:
15 kwie 2020, 14:13
Mnie w tym MyClub [ch**] strzela jak zawodnicy są na niskich levelach i trafisz na jakiegoś napakowanego i robi z Tobą co chce.
Przecież to normalne o to też chodzi, buduj zespół albo załóż klan, wtedy mieszają się piłkarze, ja teraz grałem z dwoma Włochami, oni mają swoje gwiazdy, ja swoje i zespół zawsze wychodzi jakiś wporzo.
dziki pisze:
15 kwie 2020, 14:37
Gracie w Pes-a tego co wyszedł na PS4 za free? Czy normalna pełna wersja?
Ja od lat kupuje pełną wersję
piotrcies pisze:
15 kwie 2020, 14:46
A nie za rok?
Obiecali że będzie teraz, ponieważ we wrześniu tak zapowiedzieli i mają zamiar to spełnić, zastanawia mnie tylko, jak rozwiążą temat składów, fajnie byłoby swoich powoływać, a w My Club móc losować piłkarzy z narodowych drużyn, mega mi zależy żeby trafić takiego Tonaliego czy Pirlo (czasem widywałem, że by z jakieś okazji jako legenda)

Polecam śledzić dwa profile

https://twitter.com/officialpes
https://twitter.com/Adam_Bhatti - gość odpowiadajacy za komunikacje pomiedzy Konami, a graczami

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”