Liverpool (zbiorczy) - Strona 66

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 05 lis 2005, 22:35

Anka pisze:Jeżeli chodzi o to, czy LFC będzie wygrywało mecz za meczem, to według mnie nie jest to zbytnio możliwe - a raczej nie jest to sprawiedliwe.

Możliwe jest i to bardzo, ponieważ przyszli przeciwnicy Liverpoolu są klubami słabszego pokroju.

Gole w dzisiejszym meczu zdobyli Steven Gerrard i Xabi Alonso, zawodnicy Ci byli moim zdaniem najlepszymi w tym meczu.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 05 lis 2005, 22:46

Kórde ale mnie pech dzisiaj spotkał, ogladłem mecz liverpoolu do 80 minuty i musiałem isc z domu a jak sie okazało Liverpoool zdobył dwie bramki w koncowych 5 minutach :( a co do meczu to wcale mnie nie zadowolił :( denerwowły mnie ciągłe straty piłkarzy Liverpooolu, szkoda tez setki Cisse, który wedłóg mnie grał strasznie chaotycznie :!: gospodarze byli wedłóg mnie groźniejsi i mogli wtgrac ten mecz, ale grali zbyt samolóbnie i to sie zemsciło :!:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 05 lis 2005, 22:57

Hawaii 96 pisze:Liverpool wygrał i powinien teraz mecz za meczem wygrywać i tego im życzę

Raczej w to wątpie. Liverpool ostatnio tak gra w kratke, że do końca nie wiesz jaki może być wynik nastepnego spotkania Th Reds.

Awatar użytkownika
Hawaii 96
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hawaii 96 » 06 lis 2005, 10:39

w lidze mistrzów można powiedzieć że jedną nogą awansują więc teraz powinni się skupić na lidze i po z wycięstwie z Anderlechtem podeszli bardziej spokojnie do meczu i wygrali 0:2 mimo,że w końcówce ale zawsze 3 punkty najważniejsze :D

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 06 lis 2005, 10:44

no i w styczniu z nowu wzmocnienia oby nie kupili znowu Hiszpana,Muszę kupić sodkowego obrońce z prawdziwego zdarzenia bo Hyypia już stary

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 06 lis 2005, 11:17

Tylko znając polityke Beniteza to na 70% bedzie nowy Hiszpan :P
szkoda bo naprawde mozna kupis nawet Anglików niezlych, ale widocznie Benitez bedzie chiał zrobic kolonie hiszpanów :(

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 06 lis 2005, 12:31

IMHO jak na zespół o takich aspiracjach Liverpool zagrał z Aston Villą straszny piach :? Ale pod wodzą Beniteza kibice chyba muszą przyzwyczajać się do takiego stylu... Słaby mecz Cisse, Morientesa, Garcii, Xabiego. Crouch niby wywalczył karnego, ale najpierw zmarnował dwie setki :? Ale skoro Benitez co najmniej dwukrotnie za niego przepłacił to teraz musi opowiadać bajki w stylu: "no w sumie to gra super chociaż nie strzela"
Bohater meczu - Jimmy Carragher - gdyby nie kilka jego interwencji gracze The Villans mogli nawet wygrać

Awatar użytkownika
Hawaii 96

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hawaii 96 » 06 lis 2005, 12:32

Benitez jedynie hiszpanów ściąga i mnie to drażni bo angielski futbot to jest typowo siłowa gra a on techników hiszpanów ściąga...wystarczy,że Luis Garcia urozmaica grę technicznie jak Xavi Alonso ale bez przesady,zeby kolejnych ściągał...na obronę to gość typowo jak Hajto powinien iść co lubi łamać wszystko :lol:

Awatar użytkownika
Iverson
Tak - jestem nabijaczem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Iverson » 11 lis 2005, 16:53

Xabi i Garcia nam starczą,a teraz trzeba kupić obrońcę i skrzydłowego nie z Hiszpani,najlepiej z Anglii.

Awatar użytkownika
Hawaii 96

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hawaii 96 » 11 lis 2005, 23:29

Iverson czytasz w moich myślach :wink:

Awatar użytkownika
PiDi
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 12 lis 2005, 7:44

...A wy czytacie w moich...

..................
................ ................ ???????????? ................
??????????? ................. .................. ................
.............. ..............

....A w znakach zapytania <marzenia> King i Joaquin (Na zgodę-Hiszpan i Anglik).

To by było życie kibica LFC.

Pozdro 4 all.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 12 lis 2005, 8:22

Juz niektórzy kibice FCL marzą o nowych transferach, a tu dopiero listopad :P Tak prawde powiedziawszy to Benitez nie moze co chwile kupowac nowych kopaczy bo skład nigdy sie nie zegra, a pozatym uwazam ze jak bedzie tak dalej kiesko sie spisywał Liverpool w lidze to Hiszpan moze sie pozegnac z pracą :!:

Awatar użytkownika
Iverson
Tak - jestem nabijaczem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Iverson » 12 lis 2005, 9:26

Mysle ze Benitez szybko nie odejdzie poniewaz ma podpisany kontrakt.

Joaquin-hmm...naprawde bardzo dobry skrzydlowy,ale nie wiem czy by sie sprawdzil w Premiership.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 12 lis 2005, 9:34

Mysle ze Benitez szybko nie odejdzie poniewaz ma podpisany kontrakt.

I co z tego ze ma podpisany kontrakt??? przeciez jak nic nie osiągnie i nie zakwalifikuje sie do CL to wątpie ze włdze bedą chcieli dalaj z nim współpracowac :!: Narazie tylko wyniki w CL są za nim bo w lidze juz sobie tak nie radzą i ciezko im bedzie byc w czołowej 4

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 lis 2005, 9:37

Narazie tylko wyniki w CL są za nim bo w lidze juz sobie tak nie radzą i ciezko im bedzie byc w czołowej 4

Rok temu udalo się zdobyć puchar. A teraz wątpie by to powtorzyli w Premiership są cieniem samego siebie. A o 4 pozycje walczyć będzie zapewne Newcastle, Arsenal, bo jak wiemy Wigan łatwo się nie podda i dzielnie okupuje pozycje vice lidera

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”