FMy - Strona 279

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 lis 2005, 22:31

siema.może mi ktoś podac jakieś talenty do fm 2006??

Ronaldo, Ibrahimovic, Eto'o, Ronaldinho, no i jeszcze ten znakomity Bramkarz Buffon, tylko nie pamieam w jakiej druzynie gra.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 11 lis 2005, 22:46

Lakier pisze:
siema.może mi ktoś podac jakieś talenty do fm 2006??

Ronaldo, Ibrahimovic, Eto'o, Ronaldinho, no i jeszcze ten znakomity Bramkarz Buffon, tylko nie pamieam w jakiej druzynie gra.
Tak. Dodatkowo możesz jeszcze mnie ściągnąć. Jestem dostępny na wolnym transferze i obiecuje, że dużo tygodniowo nie biore. Tylko uważaj bo za dwa sezony odchodze na emeryture, zostaje trenerem i moge cie wyrzucić z pracy.

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 12 lis 2005, 10:55

Gram pierwszy sezon Manchesterem United i kupiłem sobie Sanli Tuncaya za 10 mln i miałem nadzieje że będzie motorem napędowym, ale niestety niesprawdził się i ma noty 5-6 :oops: Macie może jakieś rady jak poprawić jego gre, czy może po prostu go sprzedać.
W okienku zimowym chcem kupić Teveza, ale też nie wiem czy się sprawdzi, więc może doradzicie mi gwiazde która sprawdzi się na pozycji OM.

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 12 lis 2005, 11:12

Marq dawaj Tuncay'a na lewą pomoc to ci sie sprawdzi a zamiast teveza kup sobie cavenaghi'iego moim zdaniem jest lepszy

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 12 lis 2005, 11:16

Marq pisze:Gram pierwszy sezon Manchesterem United i kupiłem sobie Sanli Tuncaya za 10 mln i miałem nadzieje że będzie motorem napędowym, ale niestety niesprawdził się i ma noty 5-6 :oops: Macie może jakieś rady jak poprawić jego gre, czy może po prostu go sprzedać.
W okienku zimowym chcem kupić Teveza, ale też nie wiem czy się sprawdzi, więc może doradzicie mi gwiazde która sprawdzi się na pozycji OM.
U mnie w Barcy Tevez sie nie sprawdził. TY masz chyba Obi Mikela w Man Utd. Ja bym na niego postawił. Jak nie to propnuje Alex'a z Fenerbahce lub Juninho z Lyonu.

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 12 lis 2005, 11:21

a u mnie w romce Tuncay sie sprawdzał bardzo dobrze prawie zawsze zawod. meczu razem z Messim szaleli

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 12 lis 2005, 11:24

Hej mam pytanie! Sciągnałęm za pomocą torrenta FM 2006 ze strony http://www.torrenty.org/ ale nie wiem co mam dalej z tym robic. Mam rozpakować wszystkie pliki czy co? (wiem ze głupie pytanie ale zanim coś zrobie wole sie upewnić) Proszę o pomoc!!!
PS. Kama Reda ty chyba masz z tej stronki, weź zarzuć jak to zrobić. Please!
:oops:

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 12 lis 2005, 12:00

rozpakuj wszystkie pliki rar puść przez daemona potem zmnień tryb zgodności na windows NT4 (serice pack5) i pouść przez virtual disck

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 12 lis 2005, 12:38

<LILI> Romanista pisze:Marq dawaj Tuncay'a na lewą pomoc to ci sie sprawdzi a zamiast teveza kup sobie cavenaghi'iego moim zdaniem jest lepszy
Ale wtedy nie będe miał ofensywnego pomocnika, bo Scholsa sprzedałem. :roll:
A Tevez sprawdzi się na pozycji OM, czy lepiej kupić tam kogoś innego??
Park Ji Sung też gra bardzo słabo i to jest jego pierwszy a zarazem ostatni sezon pod moją kadencją. 8)
Kolejnym moim niewypałem transferowym jest sprowadzenie Cambiasso za 17 mln. Koleś może nie gra tragicznie, ale spodziewałem się po nim większych not niż 7. :x
Chyba uzbieram troche forsy i zakupie Ronaldinho. :lol: :lol:

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 12 lis 2005, 12:47

kup sobie gavena lub Adu na pozycję rozgrywającego

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 12 lis 2005, 12:57

Void pisze:Sorry jesli takie pytania juz byly, ale cos wyszukiwarka mi nie dziala Dopiero co zaczalem grac, wiec nie sledze tego tematu od poczatku
Gram CSKA i :
- chciałbym się dowiedzieć za ile udalo Wam sie kupic Silvio Proto z Anderlechtu [ew. jakis inny bramkarz do 26 lat], bo Akinfeev jest dobry, ale przydalaby sie jakas konkurencja dla niego
- potrzebuje mlodego srodkowego obroncy, zastanawiam sie pomiedzy Kompany'm a Khalidem Bularouzem [nie wiem czy dobrze napisalem] z HSV Za ile mozna ich pozyskac i kogo innego polecacie ???
Z gory THNX za odpowiedz.
To jak, moglby mi ktos pomoc :?:
Bo jakos nie mam pomyslu :roll:

GIKEREK
Spolszczenie działa od FM 2005, nie wszystko jest przetłumaczone, ale da sie grac :)

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 12 lis 2005, 13:16

Void pisze:- chciałbym się dowiedzieć za ile udalo Wam sie kupic Silvio Proto z Anderlechtu [ew. jakis inny bramkarz do 26 lat], bo Akinfeev jest dobry, ale przydalaby sie jakas konkurencja dla niego

Claudio Bravo z Colo Colo.

Void pisze:potrzebuje mlodego srodkowego obroncy, zastanawiam sie pomiedzy Kompany'm a Khalidem Bularouzem [nie wiem czy dobrze napisalem] z HSV Za ile mozna ich pozyskac i kogo innego polecacie
W Villareal jest niezly obronca Gonzalez.

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 12 lis 2005, 13:20

na lewego obrońce polecam ci Clichego z arsenalu nigela de jonga lub evre z monaco

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 12 lis 2005, 13:25

Lakier pisze:W Villareal jest niezly obronca Gonzalez.
Chyba bede musial od nowa grac i w edytorze ustawic wiekszy budżet, bo na starcie mam 2,8 mln euro :D

EDIT
Mial ktos juz Hectora z Harchesteru ??? Ma swietne statsy, ale w wartosci jest napisane Brak Danych :roll:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 12 lis 2005, 14:37

Marq pisze:
<LILI> Romanista pisze:Marq dawaj Tuncay'a na lewą pomoc to ci sie sprawdzi a zamiast teveza kup sobie cavenaghi'iego moim zdaniem jest lepszy
Ale wtedy nie będe miał ofensywnego pomocnika, bo Scholsa sprzedałem. :roll:
A Tevez sprawdzi się na pozycji OM, czy lepiej kupić tam kogoś innego??
Park Ji Sung też gra bardzo słabo i to jest jego pierwszy a zarazem ostatni sezon pod moją kadencją. 8)
Kolejnym moim niewypałem transferowym jest sprowadzenie Cambiasso za 17 mln. Koleś może nie gra tragicznie, ale spodziewałem się po nim większych not niż 7. :x
Chyba uzbieram troche forsy i zakupie Ronaldinho. :lol: :lol:
U mnie Park spisuje się dobrze na prawej pomocy.Na razie sprowadziłem tylko Mascherano na defensywnego pomocnika i gra świetnie.Bardzo rzadko schodzi ponizej 7, zazwyczaj 8 lub 10.Malo strzela,ale ma dużo asyst,przechwytów,dobrze rozgrywa.Dalem za niego 17 mln,czyli tyle ile ty za cambiasso :roll:
Teraz zastanawiam się kogo kupić do środka obrony.Pewny punkt defensywy,bo Ferdinand i Silvestre popełniają dużo błędów.w oknie styczniowym mam do wydania 38.5 mln.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”