Real Madryt (zbiorczy) - Strona 191

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 11 lis 2005, 12:24

Krzysztof Jarzyna pisze:Otoz Ronaldo otrzymal obywatelstwo
To prawda. Po roku zalatwiania wszytskiego co jest potrzebne do otrzymania obywatelstwa, zostal Hiszpanem. Wlasciwie to teraz jest Brazylijskim-Hiszpanem, bo bedzie gral w reprezentacji Brazylii, ale z paszportem Uni Europejskiej. Teraz juz Real bedzie mogl wystawic wiecej pilkarzy pochodzenia latynowskiego w skladzie. Mam nadzieje ze powroci do wyskokiej formy i strzeli Barcelonie pare goli. :P

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 12 lis 2005, 12:05

Teraz juz Real bedzie mogl wystawic wiecej pilkarzy pochodzenia latynowskiego w skladzie

Teraz już ma ich dużo, a Lux chce tam stworzyć kolonie dla swoich ulubieńców z Ameryki Płd. Ale w sumie to dobrze bo może będą grać jeszcze gorzej. A co do Ronaldo to wątpie by po kontuzji był tak samo skuteczny jak przed nią.

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 12 lis 2005, 12:10

krzychu212 pisze:Teraz już ma ich dużo, a Lux chce tam stworzyć kolonie dla swoich ulubieńców z Ameryki Płd.

To już się staje bardzo popularne w Europie np. Barca za Van Gaala czy Liverpool za Beniteza, każdy chce ściągnąć jak najwięcej swoich rodaków.
krzychu212 pisze:Ale w sumie to dobrze bo może będą grać jeszcze gorzej.

Nie sądze, nie bez powodu Brazylijczycy uważani są za najzdolniejszych na świecie... oczywiście pod względem talentu piłkarskiego ;)
krzychu212 pisze:A co do Ronaldo to wątpie by po kontuzji był tak samo skuteczny jak przed nią

Pierwsze spotkania będą trudne jak to po kontuzji, ale po kilku meczowym ponownym ograniu nie widze przeszkód aby znowu miał strzelać jak na zawołanie

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 12 lis 2005, 14:06

Pewnie, ze Ronaldo nie bedzie w najwyzszej formie, ale on ma to "cos", co mowi mu gdzie sie ustawic w polu karnym zeby tylko "dolozyc noge" i to moze byc bardzo przydatne w GD, Robinho tego (na razie) nie ma :wink:

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 12 lis 2005, 18:09

Z tego co wiem to Ronaldo bedzie gotowy do gry z Barcelona w 100%. Nie wiem czy bedzie gral tak jak powinien grac, ale mam nadzieje ze zobaczymy prawdziwego Ronalda :) Babtista tez zdrowieje i trenuje bez wiekszych wysilkow. To jest zdjecie Roniego i Babtisty dzisiaj na treningu. Beda gotowi do gry z Barca i mam nadzieje ze strzela pare goli. :wink:

johan_cruyff
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johan_cruyff » 13 lis 2005, 23:36

no to teraz Real może kupić zawodnika NUE oby niezmarnowali tego miejsca dla tego zawodnika i oby był on wartościowym graczem!

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 14 lis 2005, 14:31

Gdy od paru ładnych lat słyszę, że Ronaldo nie jest jeszcze w formie, to za każdym razem śmieje się jak nigdy :lol: taki zawodnik nie musi być w formie...to jest geniusz piłkarski, który gra mimo niesprzyjącej sytuacji..nawet gdy ma nadwagę zachwyca swoją zwrotnością i przyspieszeniem..jemu nie potrzeba wiele, żeby grać efektywnie...on ma to w genach..dlatego należało by zaniechać dalszych dyskusji..i tak będzie jak zwykle w takich sytuacjach,że Ronaldo i tak wszytkich zaskoczy.. ;) on potrafi przestać cały mecz, żeby w końcówce popisać sie swoimi umiejętnościami snajperskimi i stać się bohaterem całego Madrytu...
Pozdrawiam..

leszczu119

ORGANIZUJEMY E-MAILE DO TVP I POLSATU

Post Wyświetl pojedynczy post autor: leszczu119 » 15 lis 2005, 14:50

wraz z Kamilem176 (www.realmadrid.pl) organizujemy mecz ol. Lyon Real w TVP Jesli chcecie go obejrzec to piszcie maile pod redakcja@tvp.pl BŁAGAM PISZCIE JAK NAJSZYBCIEJ ZANIM USTALĄ KTO MA GRAĆ

Witam serdecznie Redakcję Telewizji Polskiej,

Zwracam się do Was z prośbą o pokazanie meczu Ligi Mistrzów Real Madryt kontra Olympique Lyon, który odbędzie się 23 listopada o godzinie 20:45. W środy, gdy gra Liga Mistrzów pokazujecie mecze w TVP 2. Oczywiście nie bez powodu chcę obejrzeć ten mecz w Telewizji Publicznej. Najważniejsze argumenty to:
- Real to renomowana marka w Europie
- Ol. Lyon to wschodząca gwiazda europejskiej piłki
- Ol. Lyon ma jako jedna z dwóch drużyn komplet punktów zdobytych w Lidze Mistrzów
- mecz na Santiago Bernabeu zdecyduje o pierwszym miejscu w grupie
- podrażniona duma Realu Madryt, chęć zrewanżowania się (pierwszy mecz 0:3)
- obydwa zespoły prezentują otwarty, techniczny futbol
- pierwszy mecz stał na wysokim poziomie
- walka o pierwsze miejsce w grupie
- duża ilość sympatyków Realu w Polsce i na świecie
- mecz ten poprzedza klasyk hiszpański, Gran Derby Real Madryt - FC Barcelona
- na Polskiej Stronie Internetowej Realu Madryt (http://realmadrid.pl) zalogowanych jest około 24353 osób, lecz stronę systematycznie odwiedza dużo więcej osób
- wypadałoby także wspomnieć o forum tego klubu (http://forum.realmadrid.pl) które systematycznie odwiedza i pisze ponad 45304 osoby.

Uważam, iż wypisane przeze mnie argumenty są wystarczające, aby nakłonić Telewizję Polską do pokazania meczu, który z pewnością cieszyłby się bardzo dużym zainteresowaniem nie tylko wśród kibiców tych klubów. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji.

Z poważaniem,
Imię Nazwisko

Ryma

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ryma » 15 lis 2005, 14:51

Osobiście nienawidze Realu Madryt nie obraźcie się fani. Nie podoba mi się ich stosunek do gry a po pierwsze lubie Barcelone a to są wrodzy tak czy nie?

Oczywiście moim ulubionym klubem jest Chelsea ale Barce też lubie.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 lis 2005, 14:58

leszczu119 o ja pierd**** :lol2:
Inicjatywa może i słuszna. Warto walczyć o takie rzeczy, ale argumenty nie są powalające delikatnie mówiąc :lol:
leszczu119 pisze:- mecz na Santiago Bernabeu zdecyduje o pierwszym miejscu w grupie
leszczu119 pisze:- walka o pierwsze miejsce w grupie
Będą dwa pierwsze miejsca? W takim razie obie drużyny bez względu na wynik zajmą pierwsze miejsce a więc mecz o nic :lol:
leszczu119 pisze:- obydwa zespoły prezentują otwarty, techniczny futbol
No z tym otwartym futbolem to ostatnio różnie bywa.
leszczu119 pisze:- pierwszy mecz stał na wysokim poziomie
Wysoki poziom prezentowała tylko jedna ekipa.
leszczu119 pisze:- mecz ten poprzedza klasyk hiszpański, Gran Derby Real Madryt - FC Barcelona
To nie ma nic do rzeczy IMHO :roll:
leszczu119 pisze:- na Polskiej Stronie Internetowej Realu Madryt (http://realmadrid.pl) zalogowanych jest około 24353 osób, lecz stronę systematycznie odwiedza dużo więcej osób
- wypadałoby także wspomnieć o forum tego klubu (http://forum.realmadrid.pl) które systematycznie odwiedza i pisze ponad 45304 osoby.
Moc tych argumentów nie zna granic :lol2:

---------------------------------------
Nie mniej jednak mógłbym to spotkanie obejrzeć i bardzo możliwe, że będzie ciekawe.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 15 lis 2005, 15:44

Ryma pisze:Osobiście nienawidze Realu Madryt nie obraźcie się fani. Nie podoba mi się ich stosunek do gry a po pierwsze lubie Barcelone a to są wrodzy tak czy nie?
No co Ty Real i Barca to wrodzy Skąd masz takie informacje.Te kluby sie kochają :lol: :lol:
leszczu119 pisze:Real to renomowana marka w Europie
Czy to jest dobry powód aby transmitowac mecz Realu bo jakos on mnie nie pezekonuje.Owszem Real jest renomowana marką nie tylko w Europie ale takze i na siwcie ale ten argument można nie tylko przytoczyc do Realu
Oczywiscie że chce obejrzec mecz Realu ale jak mają go pokazac to i tak pokaża i większego wpływu na to nie mamy.Na pewno nie zaszkodzi a może nawet i pomoże.Według mnie przydałoby sie zmienić kilka argumentów ale to tylko moje skormne zdanie :wink:
Ostatnio zmieniony 15 lis 2005, 22:04 przez Ultras, łącznie zmieniany 1 raz.

leszczu119

Post Wyświetl pojedynczy post autor: leszczu119 » 15 lis 2005, 19:50

http://realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=9137
Zapraszam tutaj, jest wiele osób, które z chęcią wysyłają po kilka maili do TVP. A jak mamy się przekonać nie próbując? Próbujemy i mam nadzieję, że to przyniesie skutek

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 15 lis 2005, 22:52

Z tego co wiem to maja pokazac mecz Milan - Fenerbahce:( Ktory to juz raz pokazuja Milan? Chyba ktos w redacji im kibicuje :D

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 lis 2005, 23:05

makis pisze:Ktory to juz raz pokazuja Milan? Chyba ktos w redacji im kibicuje
Zaza zalatwia z bezelami. :?

leszczu119 zmien avatar, zmien zaintersowania i najlepiej w ogole zmien plec. albo przynajmniej nie rob takich rzeczy, bo tylko osmieszasz siebie i kibicow Krolewskich... usiadz sobie w domu, dorastaj, a jak ktoregos pieknego dnia stwierdzisz, ze Twoje obecne posty sa na poziomie dna, to zaloz nowe konto i pisz od nowa. bedzie lepiej dla wszystkich :? pozdro

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 16 lis 2005, 7:28

makis pisze:Z tego co wiem to maja pokazac mecz Milan - Fenerbahce:( Ktory to juz raz pokazuja Milan? Chyba ktos w redacji im kibicuje :D
Chyba śmieszny jesteś.Jezeli sie nie myle to będzie 2 albo 3 mecz Milanu transmitowany w tv. W TVP chyba co tydzień leci Man Utd, wiec przyczep sie do nich.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”