Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 29 kwie 2020, 9:57
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 29 kwie 2020, 15:44
Nie wiem czy jest jakaś metoda na to, ale chyba musi być skoro niektórzy maja rating sim koło 1000. Ja farmie tylko cieniasami (białe, brązowe, srebrne), choć jak nie mam kim to dorzucam jakiś złotych, którymi nie będę grał. Jak skończą się kontrakty to leszczy konwertuje a złotych zostawiam. Lepszymi nie opłaca się grać bo za mało kasy z tego. Wrzucam nowych i się kręci. Gram Aramburu (tej 1 z pierwszych do wyboru). Podobno Fischer z tamtych daje radę lepiej. Zgranie chyba nic nie daje bo nieraz mam 40 i wygrywam. Miałem już rating w sim 700,potem w dupę i spadło do 500, najmniej miałem chyba z 300, ale jak się odbiłem to teraz kręcę się w przedziale 400-550.
Bebej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 29 kwie 2020, 16:24
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 29 kwie 2020, 16:52
Bebej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 30 kwie 2020, 8:39
Już nie aktualne haha xD wczoraj wygrałem aukcje i złapałem tego Tah, chłop jest uznany za alternatywę dla Virgila, a rzeczywiście jest duży. Może się przydać w parze z Romagnolim.
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 30 kwie 2020, 10:08
Dzisiaj masz okazję wyrwać managera jakiego chcesz bo jest ruletka i za każdym razem jak wejdziesz to pokazują się inni.wloski pisze: ↑30 kwie 2020, 8:39Już nie aktualne haha xD wczoraj wygrałem aukcje i złapałem tego Tah, chłop jest uznany za alternatywę dla Virgila, a rzeczywiście jest duży. Może się przydać w parze z Romagnolim.
Ogólnie widzę że to tej zabawy jest mniej, bo nie grają ligi, jeżeli rzeczywiście w wakacje będą grały to będzie pewnie wysyp tego. Tak jak pisałem teraz skupiam się na budowaniu zespołu wg własnego widzi misie i nie chodzi żeby mieć same czarne kulki.
Bebej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 30 kwie 2020, 10:57
Zaraz to zobaczę jak to ogarnać, bo mam home office i w tle sima puszczonego xD
A ja zależy np. jak są do wyrwania scouty, gdzie interesują mnie piłkarze, tj liga włoska, Juventus, to spoko, z Arsenalu chciałem Belleraina i Pepe (niestety jego nie mam) i z Bayernu tego wspominanego TAH, z Barcelony w sumie ogarnąłem sobie Neto jako byłego piłakrza Juve, ale ogólnie to liczyłem na Semedo... natomiast wpadł Bellerin to olałem tego drugiego.
W ogóle to jest zajebiste, tak jak gadałem już, cisne typa, a ten mi jebie dwie brami z nieprzygotowanych pozycji i pozamiatane, gość overall z 200 większy ode mnie, cuda normalnie, ale ja tam wchodzę właśnie po tych scoutów, czasem nawet nie denerwuje się już.
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 30 kwie 2020, 12:08
Bebej

wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 01 maja 2020, 12:42
Kupiłem trenera Portugalii, dałem go jako asystenta, popróbuję, ponieważ bardziej preferuje i mam piłkarzy pod Sarriego, a Dos Santos niestety ma taktykę do którego nie mam dobrego AMF, ale wczoraj Zaniolo ustrzeliłem ze scoutów i będe go budować
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 03 maja 2020, 19:16
Jak mnie oczy bolą po przeczytaniu tego. Gram obecnie w PES 20 i niestety co w tej grze nie raz zawodnicy odpierdalają to głowa mała. Od razu zaznaczam, że gram tylko w Master League. Gram obecnie Milanem. Niestety dyspozycja zawodników w niektórycg meczach jest koszmarna. Gra jest jest niesamowicie chaotyczna. Sam nie wiem czego się spodziewać przed następnym meczem, ale może to i dobrze nawet. Z minusów gameplayu to:Kesz pisze: ↑15 kwie 2020, 8:50FIFA ma duży problem z "dyspozycją" zawodników. Wiele razy będziesz mieć sytuacje, że w wielu meczach będzie wszystko super, formacja się będzie trzymać, zawodnicy odpowiednio będą się zachowywać i będziesz wygrywał a pretensje za ewentualne porażki miał głównie do siebie. Jednak niestety zauważysz też sytuacje, że zawodnicy mają dziwne zachowania, formacje się rozjeżdżają i jest jeden wielki chaos i przegrywasz... Następnie się zastanawiasz dlaczego? do tej pory było wszystko przecież ok...
Niestety poziom klasy światowej jest mizerny i jeżeli wygrywasz tam wysoko i regualernie to nie znaczy, że jesteś nawet średni w tą grę. Online to jest zupełnie inny poziom trudności i to nie przez taktykę lub mechanizm gry, a po prostu WIELKI poziom rywali. Oni jadą poziom ULTIMATE gładko po 5:0 który jest naprawdę bardzo trudny więc nie ma co porównynwać.Kesz pisze: ↑15 kwie 2020, 8:50toś powie, że 100h to dużo i jak mogę psioczyć? Przez wiele czasu wmawiałem sobie, że to kwestia skilla, taktyki, jakości zawodników i z biegiem czasu poprawiałem swoje umiejętności na tyle, że takiego CPU na klasie światowej człowiek rozjeżdżał 7-0 lub 9-0 i to w meczach np. Realu z Barceloną a nie Realu z Podbeskidziem - i to też w sumie o grze dobrze nie świadczy. Najwięcej mankamentów widać właśnie w rozgrywkach z innymi graczami, gdzie już każdy detal rozgrywki jest istotny i wiele niedociągnięć oraz dziwnych mechanik wychodzi na wierzch.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 03 maja 2020, 21:00
Kojiro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 03 maja 2020, 22:27
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 03 maja 2020, 23:57
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 04 maja 2020, 0:16
Kojiro
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin