Widzew Łódź (zbiorczy) - Strona 9

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 23 paź 2005, 13:02

bartek21siwy pisze:Ja nie wiem czy oni specjalnie tak robią, czy rzeczywiście są tacy ciency... Przecież to wstyd przegrać z taką drużyną! Dobrze, że wygraliśmy ze Świtem, bo po tej kolejce bylibyśmy za ŁKS-em. Straszne...
Sam się zastanawiam jak to możliwe. Raz wygrywamy z czołowymi drużynami w pięknym stylu ( Zagłębie S., Świt), a później przegrywamy z Polkowicami. Obciach. A najbardziej mnie wkurza to, że doganiają nas potęgi na miarę ŁKsu.

kaka17
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaka17 » 25 paź 2005, 22:03

Widzew Widzew Widzew i tylko Widzew rts najlepszy w polsce jest pozdrawaim wszystkich kibicow WIDZEWA ŁÓDŻ

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 paź 2005, 22:43

marcin90 pisze:Sam się zastanawiam jak to możliwe. Raz wygrywamy z czołowymi drużynami w pięknym stylu ( Zagłębie S., Świt), a później przegrywamy z Polkowicami. Obciach. A najbardziej mnie wkurza to, że doganiają nas potęgi na miarę ŁKsu.

to się nazywa niestabilność formy. A co do wygranej ze Świtem. Obawiam się, że już niedługo to nie będzie jakiś wielki wyczyn :( Drużyna się sypię, niestety nie ma pieniędzy, możliwe są strajki piłkarzy. Szkoda...miałem nadzieje, że w tym roku powalczą o Ekstraklasę....wtedy sponsor by się znalazł.

Chiesa
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chiesa » 26 paź 2005, 2:15

Panowie trzeba wierzyć w ten awans.Mam już dość tej 2 ligi.Ta huśtawka rzeczywiscie jest wkurzająca.Z KSZO powinny być lekko 3 punkty.No a potem Kujawiak i Jaga oraz Podbeskidzie. WIDZEW na zawsze (od X 1984)! Pozdro dla wszystkich fanów Widzewka z Zabrza.

leszczu119

Widzew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: leszczu119 » 26 paź 2005, 19:56

Problem w Widzewie jest taki, że właśnie nie ma sponsora. Piłkarze dostawaliby więcej za wygrane, dzięki czemu byłaby dużo większa mobilizacja w zespole. A poza tym to myślę, że najwyższy czas zacząć wystawiać młodzież do składu, której nie zależy na pieniądzach, ale na pokazaniu się w Polsce. Pamiętam Mirka Szymkowiaka. Wtedy był bardzo młody, aż miło było patrzeć, że aż tak chce mu się grać. I właśnie tego brakuje tertaz Widzewowi. Młodzieży ambitnej, z pomysłem. Takich jak Holewiński lub Kościukiewicz, tyle tylko, żeby grali tacy na przykład w ataku lub na środku pomocy...

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Re: Widzew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 30 paź 2005, 14:42

leszczu119 pisze: Młodzieży ambitnej, z pomysłem. Takich jak Holewiński lub Kościukiewicz, tyle tylko, żeby grali tacy na przykład w ataku lub na środku pomocy...
Holewiński to już nie jest młodzież. Ma chyba 27 lat.

A wczoraj piękny mecz.

Widzew- Kszo 4:1

Widzew po raz kolejny na własnym stadionie wygrał ważny mecz. I to we wspaniałym stylu. Świetnie gra Bartek Iwan. Szkoda, że jest tylko wypożyczony z Wisły. Mam nadzieję, że po sezonie zostanie wykupiony lub po raz kolejny wypożyczony. W końcu dobry mecz rozegrał Adam Kardasz. Może i z niego coś będzie.

leszczu119

Dziś z Jagłą

Post Wyświetl pojedynczy post autor: leszczu119 » 12 lis 2005, 14:52

Co sądzicie o tym meczu? Ja myślę, że będzie ciężko wywalczyć choć 1 punkt, bo mamy dużo kontuzji, ale wierzę, że się uda. I liga dla Łodzi

Derby Łodzi w I lidze !!

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 12 lis 2005, 23:15

No prosze panie i panowie !! Widzew rzadzi i radzi sobie coraz lepiej z meczu na mecz. Czasem sie mecze, albo przez brak skutecznosci albo niedokladnosc ale ogolnie jest bardzo dobrze. Dzisiejszy mecz to kolejny krok w drodze po Orange Ekstraklase. Zal tylko ze Grzelak nic nie ustrzelil.

A apropo Grzelaka martwi mnie zainteresowanie jego osoba ze strony krakowskiej wisly :? Jezeli go stracimy, to stracimy zbyt wiele by moc sobie na to pozwolic.

Chiesa
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chiesa » 12 lis 2005, 23:29

Widzew jest wielki! Myślałem, że zostanie remis a tu ostatni "szus" Iwana i 1-0! Mamy lidera i jedziemy do Bielska.Widzew forever and ever! Pozdro for all.

Smithu - Grzelak nie strzelił bo pauzował za kartki:)

Awatar użytkownika
Hawaii 96
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hawaii 96 » 13 lis 2005, 10:26

może mi ktoś opisać w jakich okolicznościach padła bramka? bo nie umiem się doszukać nigdzie :wink: z góry dzięki

Awatar użytkownika
TOF
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TOF » 13 lis 2005, 11:05

leszczu119 pisze:Problem w Widzewie jest taki, że właśnie nie ma sponsora. Piłkarze dostawaliby więcej za wygrane, dzięki czemu byłaby dużo większa mobilizacja w zespole. A poza tym to myślę, że najwyższy czas zacząć wystawiać młodzież do składu, której nie zależy na pieniądzach, ale na pokazaniu się w Polsce. Pamiętam Mirka Szymkowiaka. Wtedy był bardzo młody, aż miło było patrzeć, że aż tak chce mu się grać. I właśnie tego brakuje tertaz Widzewowi. Młodzieży ambitnej, z pomysłem. Takich jak Holewiński lub Kościukiewicz, tyle tylko, żeby grali tacy na przykład w ataku lub na środku pomocy...
Chodz na mecze to bedzie wiecej kasy z biletów. Kościukiewicz i Holewiński ? Oni nic nie osiagna na 100% nie sa takimi typami jako Szymek.
BTW: Musialem wczoraj przejsc 3 sektory zeby sie dostac tam gdzie chcialem . Jak zobaczylem co sie dzieje na rodzinnym albo na B to mi sie szkoda zrobilo tamtych ludzi. Na B - 5 osob cos spiewa reszta nic. Na rodzinnym polowa osob z trabkami. Chyba nie wiedza jaki negatywny wplyw maja na doping. Wnoszenie ich powinno byc zabronione. Na A 7,8, Wszyscy siedza, jak stalem to kazali usiasc, "bo nic nie widza" jak im powiedzialem zeby ruszyli dupy bo na meczu sie stoi to niewiedziieli o czym mowie. Ogolnie rzecz biorac w zyciu nie pojde na inny sektor niz "pod zegar".
BTW2: Fajnie sie Jaga zaprezentowała. Doping ilość chyba najlepiej ze wszystkich w tym sezonie.

leszczu119

Mecz :D

Post Wyświetl pojedynczy post autor: leszczu119 » 13 lis 2005, 12:47

Iwan strzelił w samo okienko :D Na razie mamy lidera, ale o 18:00 w Polkowicach na trudnym terenie gra Śląsk i może nam zabrać fotel. A co do Holewińskiego to w sumie przepraszam za błąd, ale chodziło mi o to, że chce się jeszcze pokazać w Polsce. Nie jest aż taki ograny.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 14 lis 2005, 12:02

ole Widzew kocham cie, tobie dalem serce swe

Lidera mamy juz go nie oddamy :D

Slask polegl na trudnym terenie i teraz jedyne czego potrzeba naszym Czerwonym Diablom to utrzymanie wysokiej formy przez kilka kolejek. Najlepiej do zakonczenia rundy. Wiosna bedzie im sie juz znacznie latwiej gralo mam nadzieje. Choc w zeszlym roku ciezko im szlo na poczatku rundy wiosennej wierze w z gola odmienna sytuacje. Poki co cieszmy sie. :D

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 14 lis 2005, 12:17

Smithu pisze:Wiosna bedzie im sie juz znacznie latwiej gralo mam nadzieje.
Właśnie, że wiosna dla każdego klubu będzie o wiele trudniejsza. Każdy klub będzie walczył jak nie o awans, to o utrzymanie i nie będzie łatwych spotkań. Wiosna zawsze jest o wiele trudniejsza bo wtedy dopiero zaczyna się prawdziwa walka.
Widzew w ostatnim meczu tej rundy nie będzie miał łatwo, ponieważ gra na wyjeździe z dobrze ostatnio spisującym się Podbeskidziem. Zwycięstwo z Jagiellonią było im bardzo potrzebne, tym bardziej, że grali na własnym stadionie. Widzew wyrasta na głównego kandydata do awansu, jednak nic jeszcze nie jest pewne. Więcej będzie wiadomo po pierwszych meczach rundy wiosennje, bo naprawde może się jeszcze sporo pozmieniać a tabeli :wink:

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 14 lis 2005, 12:48

Co racja to racja tylko bardziej mi chodzilo a fakt ze widzew w ostatnich latach na poczatku rund wiosennych mial bardzo slaba forme. Przez tracil punkty z druzynami z ktorymi normalnie nie powinno miec to miejsca.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”