Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 146

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 11 lis 2005, 17:31

Hmmm piąta polska strona o Interze nie wiem czy to najlepszy pomysł :)

Ale na pierwszy rzut oka wygląda na lepszą niż dwie inne :wink:

Ma taką radę: nie róbcie do tej stronki forum

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 11 lis 2005, 19:50

serek408 pisze:Ostatnio pojawiają się także plotki o przyjściu do Interu m.in. Ballack , Torres , Henry - i szczerze powiedziawszy Niemiec by się przydał gdyż Veron coraz częściej mówi o powrocie do ojczyzny.

Jakby Wenger przybył do Interu to są duże szanse na przyjście Henry'ego.Ja jednak jestem pewien , że to plotka wymyślona przez dzienikarzy z gazety pokroju "Fakt". Nie ma się (niestety :cry: ) czym podniecać.

Jeśli już mówimy o Veronie to widać , że już mu się znudziło granie w Interze. Stracił motywację. Nie wiem czy dobrym pomysłem jest sprowadzanie nowego zawodnika. Może należy dać szanse Pizarro :?:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 lis 2005, 20:18

Diamen23 pisze:serek408 napisał:
Ostatnio pojawiają się także plotki o przyjściu do Interu m.in. Ballack , Torres , Henry - i szczerze powiedziawszy Niemiec by się przydał gdyż Veron coraz częściej mówi o powrocie do ojczyzny.

Jakby Wenger przybył do Interu to są duże szanse na przyjście Henry'ego.Ja jednak jestem pewien , że to plotka wymyślona przez dzienikarzy z gazety pokroju "Fakt". Nie ma się (niestety Crying or Very sad ) czym podniecać.
Masz racje nie ma sie czym podniecac!!! chociaz jestem pewnien iz Inter znowu sprowadzi jakis przecietnych graczy ktorzy po paru meczach zasiada na lawie ale to moje zdanie
Torres napewno w najblizszym czasie nie opusci Atletico a juz napewno nie na rzecz Interu
Ballack tak samo jak wyzej, mimo roznych spekulacji mysle ze zostanie w Monachium a jezeli juz to przeprowdzi sie na Old Trafford badz bedzie nastepca Zizu
Henriego widze raczej w Barcelonie badz dalej na Wyspach
Co do trenera to watpie rowniez by szybko rozstal sie z Kanonierami

Ja wybiegne juz do przyszlego wekendu i konfrontacji z Parma, gdyz bardzo ciekawi mnie to co zaprezentuje Inter. Ostatnio daje sie zaobserwowac ubiegloroczna przypadlosc :arrow: remisy (juz 2 z rzedu) a teamy przed wami prawdopodowbnie straca pkt :arrow: Roma - Juve oraz Viola - Milan wiec tu napewno macie sznase nadrobic pkt do ktoregos zespolu bedacego przed Wami o ile wygracie z slabiutka Parma :!:

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 12 lis 2005, 11:37

wydaje mi sie ze Wenger to całkiem realna opcja poniewaz Arsenal prawie nie liczy sie juz w walce o mistrzostwo bo przeciez sam Henry nie bedzie wygrywał kazdego meczu arsenal stracił moim zdaniem najwazniejszego gracza Vieire i mimo ze Fabregas ma ogromny talent to do klasy francuza mu duzo brakuje Wenger juz raczej nic nie wyciagnie z tych graczy których ma wiec transfer do Interu jest prawdopodobny zwłasza ze kiedys czytałem z nim wywiad i mówił ze komus takiemu jak Massimo Moratti sie nie odmawia wiec :arrow: licze na niespodzianke ze strony Morattiego :wink:

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 12 lis 2005, 11:47

coco pisze:wydaje mi sie ze Wenger to całkiem realna opcja poniewaz Arsenal prawie nie liczy sie juz w walce o mistrzostwo bo przeciez sam Henry nie bedzie wygrywał kazdego meczu arsenal stracił moim zdaniem najwazniejszego gracza Vieire i mimo ze Fabregas ma ogromny talent to do klasy francuza mu duzo brakuje Wenger juz raczej nic nie wyciagnie z tych graczy których ma wiec transfer do Interu jest prawdopodobny zwłasza ze kiedys czytałem z nim wywiad i mówił ze komus takiemu jak Massimo Moratti sie nie odmawia wiec licze na niespodzianke ze strony Morattiego
Mi się też tak wydaje że przyjdzie Wenger pewne jest jednak że trener zmieniony będzie na bank chyba że Moratti jest zakochany w mancinim :D a jeśli przyjdzie Wenger to niech weżmie ze sobą Henrego I A Cola

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 12 lis 2005, 11:58

Vieris marzenia!? Henrego do Barcy kupic niemoga a Inter by go sciagnal tez bym sobie tego życzył ale wątpie aby tak sie stało chciaz kto wie moze byc Reyesa sprowadzil

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 13 lis 2005, 9:03

ObrazekTymszasem Inter chce mieć ,reprezentanta Brazylii , Ze Roberto. Kończy mu się kontrakt po sezonie i mógłby przyjść za darmo. Jakoś nie widze go w zespole. Kolejny lewy pomocnik? Jest: Solari , Recoba , Figo , Kily Gonzales i ew. Stankovic. Więc nie widze powodu by sprowadzać już niemłodego Brazylijczyka.

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 13 lis 2005, 10:03

Diamen23 pisze:Tymszasem Inter chce mieć ,reprezentanta Brazylii , Ze Roberto. Kończy mu się kontrakt po sezonie i mógłby przyjść za darmo. Jakoś nie widze go w zespole. Kolejny lewy pomocnik? Jest: Solari , Recoba , Figo , Kily Gonzales i ew. Stankovic. Więc nie widze powodu by sprowadzać już niemłodego Brazylijczyka.
Już troche przesadzają z tymi transferami "Dziadków" mogli by kupić jakiegoś młodego pomocnika np Vicente wczoraj np w meczu ze słovakami wszedł na kilkanaście minut i popisał się dwoma asystami
Więc siła jest raczej w młodych a nie kupywać kolejną zużytą gwiade

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 13 lis 2005, 10:30

vieris pisze:Już troche przesadzają z tymi transferami "Dziadków" mogli by kupić jakiegoś młodego pomocnika np Vicente
hiszpanie nie maja dobrego doswiadczenia w grze w Serie A nieliczni grywali na wysokim poziomie ale to było bardzo dawno temu nie przypominam sobie zeby ostatnio jakis hiszpan dobrze grał we włoszech oni poprostu nie pasuja do tutejszego stylu gry chciałbym Vicente ale jestem przekonany ze ani on ani Joaquin by sobie nie poradzili a co do samego Ze roberto to na chwile obecna mógł by przyjsc bo zaden z naszych lewoskrzydłowych nie prezentuje światowego poziomu

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 lis 2005, 10:38

coco pisze:nie prezentuje światowego poziomu

Coś jest nie tak. Bo jeszcze nie dawno wszyscy pisali, że Figo jest w życiowej formie, itd. Pozatym macie naprawdę świetnego Recobę...nie wiem czemu nie gra, bo pokazuje on świetną piłkę.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 13 lis 2005, 10:48

bagg pisze:
coco pisze:nie prezentuje światowego poziomu

Coś jest nie tak. Bo jeszcze nie dawno wszyscy pisali, że Figo jest w życiowej formie, itd. Pozatym macie naprawdę świetnego Recobę...nie wiem czemu nie gra, bo pokazuje on świetną piłkę.
Bo Mancini uważa go za napastnika :evil: . Nie wiem jak można tak kreatywnego gościa ustawiać w ataku , a nie na skrzydle czy w środku. :? Troche to dziwne , że Recobe traktuje się teraz jako napastnika. Mimo , że przez wiele lat grał głównie w pomocy.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 13 lis 2005, 12:06

bagg pisze:Bo jeszcze nie dawno wszyscy pisali, że Figo jest w życiowej formie,
Ale Figo to jest prawy pomocnik a nie lewy mimo ze moze grac na obu stronach to jest jednak prawym pomocnikiem i tam gra najlepiej :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 lis 2005, 12:10

coco pisze:Ale Figo to jest prawy pomocnik a nie lewy

coco pisze:mimo ze moze grac na obu stronach

Jest prawy, a nie lewy, ale może grać na obu stronach ;)

No dobrze pomińmy Figo.

Ale Recoba....no po prostu Mancini'ego nigdy nie zrozumiem. Jeśli ma kłopoty z lewą stroną (załóżmy) to aż się prosi o Alvaro. A on chyba z uporem maniaka nie chce na niego postawić.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 13 lis 2005, 12:29

Ponoc na trybunach Amsterdam Arena w meczu wczorajszym zasiedli scauci Interu by obserwowac Romeo Castelena.
Gosc jest młody (rocznik 84) ma swietny dryblimg a wczroaj to robił co chciał z Grosso.
tyle ze tu mozna przypomniec sobie Andego takze prawa strona skrzydłowy ale zupełnie sie nie sprawdził miał przebłyski ale dosc rzadko.
Ciekawe czy by sobie poradziłw Mediolanie :roll:

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 13 lis 2005, 12:33

bagg pisze:Ale Recoba....no po prostu Mancini'ego nigdy nie zrozumiem. Jeśli ma kłopoty z lewą stroną (załóżmy) to aż się prosi o Alvaro. A on chyba z uporem maniaka nie chce na niego postawić.
ja juz pisałem wiele razy Mancini WON !! to powinno odpowiedziec na twoje pytanie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”