Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 12 maja 2020, 6:23
Bebej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 12 maja 2020, 8:07
Możesz bramkarzem manualnie przesuwać, ja tak robię że włączam na niego, przesuwam i jak widzę że gość biegnie do piłki to odpuszczam bramkarza i podskakuje murem.
To jest właśnie spoko, rok w to nie grałem, ale kojarzę ze chyba jak wejdziesz 1 sierpnia to wiele gwiazd jest wolnych na rynku to kilku możesz złapać do składu, do tego niektóre gwiazdy i tutaj w tamtym roku się zmieniło, jeżeli to były gwiazdy np Milanu gdy zaczynałeś grę to pojawią się w twoich młodzikach i możesz z nimi podpisać kontrakt. To jest fajne bo kiedyś grałem 15 sezon i ktoś schodził na emeryturę a w jego miejsce wpadała stara - nowa gwiazda.
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 12 maja 2020, 8:25
Bebej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 12 maja 2020, 8:34
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 12 maja 2020, 9:32
Bebej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 12 maja 2020, 9:49
Mam Rashforda, Haaland, Correa, Chiesa, Sancho Berna, Coman, Zaniolo, Zieliński, Rabiot jako czarna, Pavard, Kolasinac, Militao, Tah. Nie ma źle, czaje się na Nainggolana i TorreireBebej pisze: ↑12 maja 2020, 9:32Piątek, Rashford, Vardy, Haaland, Belotti, Azmoun, Correa (Lazio), Joao Felix, Hulk, Chiesa, Sancho, Pepe, Bernardeschi, Richarlison, Everton, Coman, De Arrasceta, Golovin, Hacertz, Zaniolo, De Beek, Martial, Henderson, Kessie, Barella, Guendouzi, Zieliński, Rabiot, Naingollan, Wijnaldum, Partey, Bakayoko, Torreira, Barrios, Ndidi, Wan Bissaka, Pavard, Kolasinac, Tagliafico, Mendy (Real), Pezzella, Gomez (Liverpool), Militao, Tah, Sanchez (Tottenham), Ginter, Ruben Dias, Lafont.
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 12 maja 2020, 9:52

BadBoy
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 12 maja 2020, 10:06
Jak grasz matchday od czwartku swoimi zawodnikami to im więcej pasuje zawodników do eventu to dostajesz więcej pkt za mecz i po 3 meczach jak wszyscy pasują dochodzisz do coinsów i kończysz a nie grasz 10 meczy bo każdy piłkarz z innej parafii.
Bebej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 12 maja 2020, 10:07

muszę lamę zaś pooglądać bo teraz z 2tyg konsoli nie odpalałem nawetBadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 12 maja 2020, 10:24
Znów sie dowiaduje czegos czego nie wiedzialem xD, gdzie to moge zobaczyc kiedy pasuja? Przed spotkaniem?
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 12 maja 2020, 10:28
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 12 maja 2020, 10:35
Bebej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 12 maja 2020, 10:38
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 12 maja 2020, 10:40
wloski
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin