Squadra Azzurra - Reprezentacja Włoch - Strona 7

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 13 lis 2005, 8:54

Piekny meczyk :D
Takie mecze mozna ogladac zawsze piekne akcje, bramki + swietni piłkarze hehehe
Swietnie zagrał Abbiati jestem pełen podziwu dla niego miał kilka swietnych interwencji pokazał ze załuguje na miejsce w kadrze.
Obrona tez dobrze zagrała a ta bramka stracona troche przypadkowo.

Gila strzela i strzela :D to mozna sie tylko cieszyc ze jest w dobrej formie podobnie jak Toni.

Heheh rzeczywiscie Zaza Vlaar wygladał tak jakby miał sie rozpłakac po tej bramce Toniego :lol:
Pozostaje sie tylko cieszyc ze Azzurri graja z meczu na mecz coraz lepiej i ze mamy super pare napastników na MS choc jeszcze duuuzo czasu pozostało......

FORZA AZZURRI

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 lis 2005, 10:13

W tym meczu nic nie brakowało :] Oba zespoły i tak nie zagrały w najsilenijszych składach. Widać było np. brak Tottiego - bo i Toni i Gila tylko czekali na prostopdałe piłke w uliczke. Po stronie Holendów zabrakło mi. Ruud i jak by on nie był to dla nich strata.

Ale mecz mógł sie pogobać :) Widać ze współpraca Toni - Gila coraz lepiej wygląda. I jeden i drugi strzelił bramke po zagraniech firmowych Gila głową i był tam gdzie pofinień (choć ta nie uznana ładniejsza :roll:) a Toni jak czołg :)

Lippi w obronie postawił na (od prawej) Zambrotte Neste Cannavaro Grosso i tylko Grosso dawał sie ogrywać. (Ta interwencja Gianluci na czworaka była też ciekawa hehe :) Pomijając to że Nesta zagrał świetny mecz, Canna też był na miejscu to chyba Lippi powinien Zambrotte przesunąc na lewa a Oddo na prawą. Cos mi mówi że to by lepiej wygladało.

Abbiati ? kto wie może bym meczem załatwił sobie bilet to Niemiec. Rola rezerwowego nie jest mu obca :roll: A kilka razy popisał sie kunsztem bramkarskim. Lob Kuyta w szczególnowść ale i te jego główki były groźne.

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 13 lis 2005, 11:00

*_For_zaza_Milan_* pisze:Choć Alex mimo asysty zagrał słabo. Ba nawet w pierszwej połowie był jakiś jak "dziecko we mgle" trzy razy prosiło się w uliczne na wolne pola a ten ...
No Alex troche przespal ten mecz, chociaz 2 gole wpadly po jego podaniach = ) W 1 polowie niepotrzbnie probowal wymusic wolny gdy przed soba mial tylko 1 rywala, ale i tak sadze ze miejsc e w reprezentacji mu sie nalezy, wogole mam nadzieje ze na tych mistrzostwach Italia coś zdobedzie (majac taki sklad :wink: )

aaaa podobala mi sie gra Iaquint`y, duzo walczyl, biegal i wogole dobrze zagral :)

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 13 lis 2005, 11:25

Cos nie dziala :P

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 13 lis 2005, 11:26

Lakier pisze:
Cos nie dziala :P
Ja też sie przylącze, gdyż tutaj więcej linków nie działa.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 lis 2005, 11:27

'Del Piero' pisze:No Alex troche przespal ten mecz, chociaz 2 gole wpadly po jego podaniach = ) W 1 polowie niepotrzbnie probowal wymusic wolny gdy przed soba mial tylko 1 rywala, ale i tak sadze ze miejsc e w reprezentacji mu sie nalezy, wogole mam nadzieje ze na tych mistrzostwach Italia coś zdobedzie (majac taki sklad

Asysty to plus ale cały mecz na minus. No może to złe słowa ale nie zagrał jakos pięknie. :wink: Miejsce w składzie ? dobrze wiesz tak jak Ja, że zagrał od poczatku tylko dla tego że Totti nie grał. Wy sie chyba sami czarujecie. Totti w tej reprezentacji ma nie podważalne miejsce. Wie o tym prasa Włoska , wiem ja, wiesz Ty i wie Totti ... MŚ ? mają pake i Lippi kilmat odpowiedni stworzył. Jak Toni mówi że otruje Gilardino na zgrupowaniu by nie zagrał weekend to jest miła atmosfera :lol:

No Vincezo nawet mógł strzelić gola, ale i tak pokazał sie z dobrej strony. Tak jak piszesz dużo walczył i ciagną do przodu. :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 lis 2005, 11:31

*_For_zaza_Milan_* pisze:Totti w tej reprezentacji ma nie podważalne miejsce.

Trzeba się zgodzić. Ale dla mnie zawsze zostaję nadzieja, że Totti na MŚ opluje rywala i na parę meczów powie papa :lol: a wtedy cudem na jego miejsce myk i Del Piero po raz kolejny pokzauję światowy poziom ;)

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 13 lis 2005, 11:33

bagg pisze:Trzeba się zgodzić. Ale dla mnie zawsze zostaję nadzieja, że Totti na MŚ opluje rywala i na parę meczów powie papa a wtedy cudem na jego miejsce myk i Del Piero po raz kolejny pokzauję światowy poziom
jakos na zadnych mistrzostwach nie widziałem jego klasy :roll:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 lis 2005, 11:37

jakos na zadnych mistrzostwach nie widziałem jego klasy Rolling Eyes

Możliwe, że nie. Wiesz ja jestem Juventini ...ja mimo wszystko trochę inaczej na to patrzę. Z drugiej strony...nie przypominam sobie by Totti kiedykolwiek coś wielkiego pokazał.

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 13 lis 2005, 11:54

Kaka_ACM pisze:Lakier napisał:
kupa69 napisał:
3min skrót meczu
http://rapidshare.de/files/7550846/...-Ramsi.avi.html

Cos nie dziala
Ja też sie przylącze, gdyż tutaj więcej linków nie działa.
wszystkie linki dzialaja za wyjatkiem tego, ktory podał Lakier, do wczoraj jeszcze dzialal :? niestety nie moge wam pomoc, gdyz te linki kopiowalem z innego serwisu
*_For_zaza_Milan_* pisze:systy to plus ale cały mecz na minus. No może to złe słowa ale nie zagrał jakos pięknie.
może i nie zagral pieknie, ale zrobil to co do niego należało- dwukrotnie asystowal przy bramkach
*_For_zaza_Milan_* pisze:Totti w tej reprezentacji ma nie podważalne miejsce.
i narazie to sie nie zmieni, chyba ze gwiazdor Romy nie wywinie znow jakiegos numeru:P
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:jakos na zadnych mistrzostwach nie widziałem jego klasy
Alex nigdy nie mial szczescia do reprezentacji, wystarczy sobie przypomniec mś w 98roku, gdzie caly sklad zagral piach, nie mowiac juz euro 2000 gdy Del Piero zaawalil final:(, a w Korei Alex zagral tylko jeden mecz od poczatku, mecz niestety przegrany, ale znow zawinila cala druzyna :?

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 13 lis 2005, 12:13

znalazlem poprawiony link :) http://rapidshare.de/files/7550846/ned- ... i.avi.html

ps
podziekowania przysyłać na mejla wraz czekiem na 50 zl :lol:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 19 lis 2005, 10:16

bagg pisze:Możliwe, że nie. Wiesz ja jestem Juventini ...ja mimo wszystko trochę inaczej na to patrzę. Z drugiej strony...nie przypominam sobie by Totti kiedykolwiek coś wielkiego pokazał.
No może nic wielkiego, ale to dlatego, że pewnie właśnie w Niemczech pokaże. Żywię zresztą nadzieję, że pokaże wielką klase już w tej kolejce i pokaże komu się miejsce należy w rywalizacji z Alexem :)

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 19 lis 2005, 11:23

Trzeba się zgodzić. Ale dla mnie zawsze zostaję nadzieja, że Totti na MŚ opluje rywala i na parę meczów powie papa a wtedy cudem na jego miejsce myk i Del Piero po raz kolejny pokzauję światowy poziom

Tobie zalezy na wyniku czy na tym zeby zagral Del Piero? jak na tym drugim to ok... Del Piero nie gra bo jest po prostu slaby i nie ma sie co oszukiwac... to tak samo jakbym ja liczyl ze moze beda na Miastrzostwach kontuzjowani Buffon Peruzzi Abiatti i moze pojedzie moj Curci... NIE! Liczy sie sila w zespole! Nie ma miejsca dla slabych i nie mozna liczyc na kontuzje czy absencje za kartki podstawowego zawodnika bo to jest chore... ONI WSZYSCY musza grac, jesli chca cos osiagnac i nie ma co polemizowac kogo sie lubi a kogo nie, tu decyduje forma zawodnika...

Pzdr!

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 19 lis 2005, 11:59

dzieciol31 pisze:Del Piero nie gra bo jest po prostu slaby
Gdy Romę trenował Capello Montella też był po prostu słaby. I nagle gdy Don odszedł ot tak stał się dobry. Cud?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”