Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 13 lis 2005, 13:48
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 13 lis 2005, 13:56
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 13 lis 2005, 14:36
Co to ma byc? Moderator a prowokuje do off topicow, na dodatek sam je pisze, zrobcie cos z tym.
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 lis 2005, 14:48
Skończ napinaczu.Uchi_ pisze:Mimo, że nie jest najlepszy w tym na forum( Snipp_ )
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 13 lis 2005, 15:08
Snipp_ pisze:Skończ napinaczu.
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 13 lis 2005, 20:21
Bo ja w przeciwienstwie do Ciebie widze co sie dzieje dookola i jakie zdanie o Tobie ma pol forum. to nie jest trudne, wystarczy czasem wychylic nos spoza pojedynkow i innych porazajaco inteligentnych tematow. zreszta, w koncu jestes moderatorem, to chyba sie tez orientujesz co sie dzieje na "Twoim" forum.romantyk pisze:wypowiadam sie wylacznie w swoim imieniu w przeciwienstwie do Ciebie
Nie sadze, zeby bylo az tak zle, no chyba ze masz monopol na inteligencje. ale niewazne. chcialem sie odniesc do tej "niezdrowej atmosfery". wg mnie bardziej niezdrowa atmosfere wprowadza czesto swoimi decyzjami romantyk. ile razy bylo tak, ze zrobil cos czego nikt nie mogl zrozumiec, dal jakies WP i na dodatek nie mial na tyle odwagi, zeby sie przyznac do bledu.futbolowa pisze:Moglibyście się powstrzymać i nie wprowadzać niezdorwej atmosfery na forum, bo poziomem intelektualnym zniżacie się do 'wielkich' Nowaczków i innych tego typu
Ale wlasnie chodzi o to wypelnianie obowiazkow. od tego sie zaczelo. a ze zeszlo na inne tory - tez dobrze, trzeba bylo w koncu napisac pewne rzeczy otwarcie.futbolowa pisze:Uczepiliście się osoby, która poza tym, że wypełnia swoje obowiązki [m.in. wlepiając ostrzeżenia] nic Wam nie zrobiła
Po pierwsze - dlaczego uwazasz, ze ktos chce sie lansowac, zdobywac popularnosc itd? ludzie, to nie sa wybory prezydenckie, ani miss. jakas psychoza popularnosci? jak nie nabijanie, to lansowanie... opanujcie sie, nie kazdy ma ambicje bycia gwiazda jakiegostam forum internetowego. to, ze piszemy prawde, czasem sarkastycznie czy ironiczne, w innym stylu, od razu znaczy ze chcemy zdobywac "popularnosc"? daj spokoj.futbolowa pisze:Czasem wypada przyhamować i dać sobie na wstrzymanie. Popularność można sobie zdobyć w innym temacie, bo żadna to sztuka wraz z kilkoma innymi osobami bezpodstawnie uczepić się jednej.
A teraz popatrz sama. Japko to byla Twoja "ulubienica". szczerze mowiac nie mam pojecia jaki poziom prezentowala, bo raczej pojawiala sie w tematach, ktorych nie odwiedzam (widzialem moze kilka jej postow). Ty z nia "walczylas", ok. ona Ci przeszkadzala. nam przeszkadza co innego. wiec co mamy siedziec cicho? watpie. Po drugie, jak juz pisalem, romantyk sam zaczal ta szersza dyskusje, wiec o co masz pretensje? w koncu on jest tu moderatore, zna sie na swojej robocie. w takim ukladzie, wszystko bylo zgodnie z zasadami.futbolowa pisze:Ja rozumiem, gdy walczy się z głupotą [przykład: japko]... Ale pojąć nie mogę gdy dręczy się kogoś, bo nie wie co do scudetto, nie umie ironizować czy jeszcze z jakiegoś innego dennego powodu.
Szanuje Twoje zdanie, ale nie staraj sie byc dla nas mama. jezeli Cie rozczarowalem - przykro mi. jakos przezyje. w koncu jestem narcyzem, wystarcza mi moje towarzystwo i uznanie.futbolowa pisze:Dajcie sobie spokój.
Niektórzy bardzo mnie rozczarowali.
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 13 lis 2005, 21:00
Czyli w tym miejscu się nie zrozumiemy. Dla mnie atmosferę psują wzajemne oskarżenia i wyzywanie się. Dla Ciebie co innego - okej.Krzysztof Jarzyna pisze:wg mnie bardziej niezdrowa atmosfere wprowadza czesto swoimi decyzjami romantyk. ile razy bylo tak, ze zrobil cos czego nikt nie mogl zrozumiec, dal jakies WP i na dodatek nie mial na tyle odwagi, zeby sie przyznac do bledu.
Bo tworzy się tu jakieś kółko wzajemnej adoracji [nie liczę tu Snippa_ - on zdaje się być ponad wszystkimiKrzysztof Jarzyna pisze:Po pierwsze - dlaczego uwazasz, ze ktos chce sie lansowac, zdobywac popularnosc itd?
Porównując dziecko, które w temacie o swoim ulubionym piłkarzu pisze 'Beckham jest fajny i ładny' [Krzysztof Jarzyna pisze:A teraz popatrz sama. Japko to byla Twoja "ulubienica". szczerze mowiac nie mam pojecia jaki poziom prezentowala, bo raczej pojawiala sie w tematach, ktorych nie odwiedzam (widzialem moze kilka jej postow). Ty z nia "walczylas", ok. ona Ci przeszkadzala. nam przeszkadza co innego. wiec co mamy siedziec cicho? watpie.
Nie staram się być. Bez przesadyKrzysztof Jarzyna pisze:Szanuje Twoje zdanie, ale nie staraj sie byc dla nas mama. jezeli Cie rozczarowalem - przykro mi. jakos przezyje. w koncu jestem narcyzem, wystarcza mi moje towarzystwo i uznanie.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 lis 2005, 21:02
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 lis 2005, 21:05
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 lis 2005, 21:06
Co ja Ci zrobiłem ??????//futbolowa pisze:nie liczę tu Snippa_ - on zdaje się być ponad wszystkimi
Tu się zgodzę. Zrozum - jak mu powiem że jest debilem to będę fajny, a jak on mi spróbuje odpowiedzieć to będę jeszcze fajniejszy bo co bym mu potem nieodpowiedział to i tak wygram, bo on w końcu jest debilem. Proste, a skuteczne, ot co.futbolowa pisze: Jeden kogoś zwyzywa, to zaraz cała armia robi to samo
Niemniej przezntuje on poziom niższy od choćby Ciebie czy Jarzyny. A jeśli nie to na pewno nie zasługuje by pełnić tak odpowiedzialną rolę.futbolowa pisze: do Romantyka, który prezentuje poziom wielokrotnie wyższy - obrażasz go
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 lis 2005, 21:06
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lis 2005, 21:09
hehe, zeby tylko tenChlopaczek pisze:Ja tak z innej beczki.
Gdzie sie podzial temat Mercato Rossonerich?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 lis 2005, 21:13
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lis 2005, 21:17
to nie jest zaden blad, ani nick useraTomusmc pisze:Cholera niewiem co się dzieje. Pode mnie raczej nikt się nie podpiął, ale bynajmniej cały serwer się wali. Nie mogę wejść często na forum bo są błędy albo długo się ładuje. Ja tego tematu bynajmniej nie wykasowałem, ale dziwi mnie, że ostatniego p[osta w tym temacie napisał user o nicku "," albo to jakiś błąd jest...
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 13 lis 2005, 21:20
romantyk pisze:bardzo trudno
romantyk pisze:jakie tylko chcesz
romantyk pisze:i ?
romantyk pisze:kto jak kto, ale na ten temat nie powinienes sie wypowiadac. ten, ktory ma ten sam nick od poczatku
romantyk pisze:nie masz sie czego uczepic? masz racje, wiek to najlepszy argument z mozliwych
Nie dosc ze ci sie zarcik stepil to jeszcze zglupil. A do tego probujesz byc ironiczy, cyniczny czy jak ci tam. W kazdym razie nic ci nie wychodzi.romantyk pisze:a wyniosles juz smieci?
Ale kochana, nikt sie nie czepia jego tylko jego kompetecji i poziomu rownemu wlasnie temu nowaczkowemu.futbolowa pisze:Uczepiliście się osoby, która poza tym, że wypełnia swoje obowiązki [m.in. wlepiając ostrzeżenia] nic Wam nie zrobiła.
futbolowa pisze:bezpodstawnie
Uchi_ pisze:bo to nie jest moim marzeniem
No wlasnieKrzysztof Jarzyna pisze:nie kazdy ma ambicje bycia gwiazda jakiegostam forum internetowego
futbolowa pisze: Romantyka, który prezentuje poziom wielokrotnie wyższy
Smithu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio