Moderatorzy - ocena pracy - Strona 34

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 13 lis 2005, 13:48

Co to ma byc? Moderator a prowokuje do off topicow, na dodatek sam je pisze, zrobcie cos z tym.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2202
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 13 lis 2005, 13:56

:shock: :shock: :shock:
Widzę, że tu żenada, żenadę pogania :?

Dombroś się znudził, to teraz trzeba się było skierować na kogoś innego. Moglibyście się powstrzymać i nie wprowadzać niezdorwej atmosfery na forum, bo poziomem intelektualnym zniżacie się do 'wielkich' Nowaczków i innych tego typu :?

Uczepiliście się osoby, która poza tym, że wypełnia swoje obowiązki [m.in. wlepiając ostrzeżenia] nic Wam nie zrobiła.

Czasem wypada przyhamować i dać sobie na wstrzymanie. Popularność można sobie zdobyć w innym temacie, bo żadna to sztuka wraz z kilkoma innymi osobami bezpodstawnie uczepić się jednej.
Ja rozumiem, gdy walczy się z głupotą [przykład: japko]... Ale pojąć nie mogę gdy dręczy się kogoś, bo nie wie co do scudetto, nie umie ironizować czy jeszcze z jakiegoś innego dennego powodu.

Dajcie sobie spokój.
Niektórzy bardzo mnie rozczarowali.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 13 lis 2005, 14:36

Co to ma byc? Moderator a prowokuje do off topicow, na dodatek sam je pisze, zrobcie cos z tym.

:rotfl:

Najlepsze jest to, że gdyby romantyk nie był główną postacią sporu napewno by już rozdał kilka WP.Póki co żadko tutaj piszę, ale muszę zabrać głos w tej dyskusji.No więc uważasz romantyku, że skoro nie zna Cię Jarzyna osobiście, to nie może się o Tobie wypowiadać, ani sądzić jaki jesteś ? Przecież Twoje posty dla niego obrazują mu Ciebie, no bo to jest na forum najlepszy sposób na pokazanie siebie.Aha, no i ja nie stwierdzałbym, że K.J. ma narcyzowate poglądy, albo uwielbia swoją ironię.Mimo, że nie jest najlepszy w tym na forum( Snipp_ :mrgreen:), to jednak potrafi to dobrze robić, ale napewno się z tym nie obnosi :? Nie, żebym był Twoim zagorzałym wrogiem, bo trochę Cię rozumiem, ale sam widzisz, że to jest temat o moderatorach, a Ty w nieskończoność ciągniesz te dyskusje, za które sam z chęcią dałbyś komuś bana.Nie będe napominał do wieku, bo można w różnym wieku pisać dorośle, aha no i zdanie, że Bagg jest idolem Jarzyny, jest wywołujące śmieszek na twarzy :wink:.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 lis 2005, 14:48

Uchi_ pisze:Mimo, że nie jest najlepszy w tym na forum( Snipp_ )
Skończ napinaczu. :?

Ktoś tu chyba się zapomniał. Z romantycznej duszy grzecznego chłopczyka wydobył się pisk wołający o pomoc, która jest niezbędna. Niezbędna bo kwestią czasu jest według mnie strata przez tego chłopaka pozycji moderatora na tym forum. W końcu pisze strasznie infantylnie, wlepia kontrowersyjne ostrzeżenia i ogólnie zamiast podziwu budzi śmiech, a tak być nie powinno. Dlatego wołam o jak najszybsze ruszenie tyłeczków i zamianę ów romantyka na jakiegoś Niggaza, czy innego fieldy'ego. Gorzej na pewno nie będzie, a biorąc pod uwagę szanowaną pozycję obu moich kandydatów musi być lepiej. A romantyk niech sobie zostanie zwykłym userem. Tak będzie lepiej.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 13 lis 2005, 15:08

Snipp_ pisze:Skończ napinaczu.

Pardome :wink:.

Ogólnie rzecz biorąc, to taka mała wymiana nie zaszkodzi.Nie, to nie muszę być ja, bo to nie jest moim marzeniem (niektórzy mówiąc o zmianie moderatora, chcą sami zastąpić romantyka na tym stanowisku :roll: ), ja proponuje osoby, które często się udzielają, są bezstronne, potrafią się dobrze wybronić.Aaa, no i nie są kontrowersyjne.Niggaz, Fieldy, Futbolowa (chociaż wydaje mi sie, że Klaudyna nie da życia niektórym).

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 13 lis 2005, 20:21

romantyk pisze:wypowiadam sie wylacznie w swoim imieniu w przeciwienstwie do Ciebie
Bo ja w przeciwienstwie do Ciebie widze co sie dzieje dookola i jakie zdanie o Tobie ma pol forum. to nie jest trudne, wystarczy czasem wychylic nos spoza pojedynkow i innych porazajaco inteligentnych tematow. zreszta, w koncu jestes moderatorem, to chyba sie tez orientujesz co sie dzieje na "Twoim" forum.

Reszte Twoich "ripost" pomine milczeniem. tak bedzie sensowniej.

Dobra a teraz kilka zdan do pozostalych.
futbolowa zawsze uwazalem Cie za dziewczyne inteligentna, ale teraz niestety nie masz racji.
Po pierwsze
futbolowa pisze:Moglibyście się powstrzymać i nie wprowadzać niezdorwej atmosfery na forum, bo poziomem intelektualnym zniżacie się do 'wielkich' Nowaczków i innych tego typu
Nie sadze, zeby bylo az tak zle, no chyba ze masz monopol na inteligencje. ale niewazne. chcialem sie odniesc do tej "niezdrowej atmosfery". wg mnie bardziej niezdrowa atmosfere wprowadza czesto swoimi decyzjami romantyk. ile razy bylo tak, ze zrobil cos czego nikt nie mogl zrozumiec, dal jakies WP i na dodatek nie mial na tyle odwagi, zeby sie przyznac do bledu.
futbolowa pisze:Uczepiliście się osoby, która poza tym, że wypełnia swoje obowiązki [m.in. wlepiając ostrzeżenia] nic Wam nie zrobiła
Ale wlasnie chodzi o to wypelnianie obowiazkow. od tego sie zaczelo. a ze zeszlo na inne tory - tez dobrze, trzeba bylo w koncu napisac pewne rzeczy otwarcie.
futbolowa pisze:Czasem wypada przyhamować i dać sobie na wstrzymanie. Popularność można sobie zdobyć w innym temacie, bo żadna to sztuka wraz z kilkoma innymi osobami bezpodstawnie uczepić się jednej.
Po pierwsze - dlaczego uwazasz, ze ktos chce sie lansowac, zdobywac popularnosc itd? ludzie, to nie sa wybory prezydenckie, ani miss. jakas psychoza popularnosci? jak nie nabijanie, to lansowanie... opanujcie sie, nie kazdy ma ambicje bycia gwiazda jakiegostam forum internetowego. to, ze piszemy prawde, czasem sarkastycznie czy ironiczne, w innym stylu, od razu znaczy ze chcemy zdobywac "popularnosc"? daj spokoj.
Po drugie - ja napisalem jedno zdanie co o nim mysle. to on rozdmuchal to do takich rozmiarow. jezeli chcial dyskutowac? ok, nie mam nic przeciwko. a to, ze kilka osob ma podobne zdanie jak ja, sorki, nie bede za to przepraszal. a czy bezpodstawnie? polemizowalbym.
futbolowa pisze:Ja rozumiem, gdy walczy się z głupotą [przykład: japko]... Ale pojąć nie mogę gdy dręczy się kogoś, bo nie wie co do scudetto, nie umie ironizować czy jeszcze z jakiegoś innego dennego powodu.
A teraz popatrz sama. Japko to byla Twoja "ulubienica". szczerze mowiac nie mam pojecia jaki poziom prezentowala, bo raczej pojawiala sie w tematach, ktorych nie odwiedzam (widzialem moze kilka jej postow). Ty z nia "walczylas", ok. ona Ci przeszkadzala. nam przeszkadza co innego. wiec co mamy siedziec cicho? watpie. Po drugie, jak juz pisalem, romantyk sam zaczal ta szersza dyskusje, wiec o co masz pretensje? w koncu on jest tu moderatore, zna sie na swojej robocie. w takim ukladzie, wszystko bylo zgodnie z zasadami.
futbolowa pisze:Dajcie sobie spokój.
Niektórzy bardzo mnie rozczarowali.
Szanuje Twoje zdanie, ale nie staraj sie byc dla nas mama. jezeli Cie rozczarowalem - przykro mi. jakos przezyje. w koncu jestem narcyzem, wystarcza mi moje towarzystwo i uznanie.

Ps. jezeli chodzi o romantyka, to mysle, ze nie ma juz sensu "dyskutowac" bo faktycznie to do niczego nie prowadzi. jezeli chodzi o zmiany w skladzie moderatorow, to i tak nic sie nie zmieni, wiec tez nie ma sensu o tym pisac. w takim razie, papa.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2202
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 13 lis 2005, 21:00

Krzysztof Jarzyna pisze:wg mnie bardziej niezdrowa atmosfere wprowadza czesto swoimi decyzjami romantyk. ile razy bylo tak, ze zrobil cos czego nikt nie mogl zrozumiec, dal jakies WP i na dodatek nie mial na tyle odwagi, zeby sie przyznac do bledu.
Czyli w tym miejscu się nie zrozumiemy. Dla mnie atmosferę psują wzajemne oskarżenia i wyzywanie się. Dla Ciebie co innego - okej.
Krzysztof Jarzyna pisze:Po pierwsze - dlaczego uwazasz, ze ktos chce sie lansowac, zdobywac popularnosc itd?
Bo tworzy się tu jakieś kółko wzajemnej adoracji [nie liczę tu Snippa_ - on zdaje się być ponad wszystkimi ;)]. Jeden kogoś zwyzywa, to zaraz cała armia robi to samo :? :?
Krzysztof Jarzyna pisze:A teraz popatrz sama. Japko to byla Twoja "ulubienica". szczerze mowiac nie mam pojecia jaki poziom prezentowala, bo raczej pojawiala sie w tematach, ktorych nie odwiedzam (widzialem moze kilka jej postow). Ty z nia "walczylas", ok. ona Ci przeszkadzala. nam przeszkadza co innego. wiec co mamy siedziec cicho? watpie.
Porównując dziecko, które w temacie o swoim ulubionym piłkarzu pisze 'Beckham jest fajny i ładny' [:angry:], do Romantyka, który prezentuje poziom wielokrotnie wyższy - obrażasz go :?
Krzysztof Jarzyna pisze:Szanuje Twoje zdanie, ale nie staraj sie byc dla nas mama. jezeli Cie rozczarowalem - przykro mi. jakos przezyje. w koncu jestem narcyzem, wystarcza mi moje towarzystwo i uznanie.
Nie staram się być. Bez przesady :P Po prostu denerwuje mnie to, jak atmosfera na forum robi się beznadziejna :?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3350

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 lis 2005, 21:02

Ja tak z innej beczki.

Gdzie sie podzial temat Mercato Rossonerich?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 lis 2005, 21:05

Ja troche odejdze od tematu. :evil:

Ktos tu sie chyba bawi w moda :!: :!: :!: 2 temat w ciągu tygodnia znikną z działu Włochy :!: :!: Nie wiem co sie dzieje ale widać że macie to gdzieć.

Po cholere piszemy wypracowanie jak ktoś może to tak sobie wywalić :> :?: :?: żenada :!: Trzeba było napisać że komuś ten temat nie pasuje to byśmy nawet nie pisali encyklopedi :! :!: :!:

Życze spokojne nocy :evil:

Tomus sprawdz czy nikt pod Ciebie się nie podczepił :!: Bo byłeś ostatnim modem na forum w momecie znikniecia tematu "Mercato rossoneri" ....
Ostatnio zmieniony 13 lis 2005, 21:08 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 lis 2005, 21:06

futbolowa pisze:nie liczę tu Snippa_ - on zdaje się być ponad wszystkimi
Co ja Ci zrobiłem ??????// :(
futbolowa pisze: Jeden kogoś zwyzywa, to zaraz cała armia robi to samo
Tu się zgodzę. Zrozum - jak mu powiem że jest debilem to będę fajny, a jak on mi spróbuje odpowiedzieć to będę jeszcze fajniejszy bo co bym mu potem nieodpowiedział to i tak wygram, bo on w końcu jest debilem. Proste, a skuteczne, ot co.
futbolowa pisze: do Romantyka, który prezentuje poziom wielokrotnie wyższy - obrażasz go
Niemniej przezntuje on poziom niższy od choćby Ciebie czy Jarzyny. A jeśli nie to na pewno nie zasługuje by pełnić tak odpowiedzialną rolę.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 lis 2005, 21:06

Ja troche odejdze od tematu. :evil:

Ktos tu sie chyba bawi w moda :!: :!: :!: 2 temat w ciągu tygodnia znikną z działu Włochy :!: :!: Nie wiem co sie dzieje ale widać że macie to gdzieć.

Po cholere piszemy wypracowanie jak ktoś może to tak sobie wywalić :> :?: :?: żenada :!: Trzeba było napisać że komuś ten temat nie pasuje to byśmy nawet nie pisali encyklopedi :! :!: :!:

Życze spokojne nocy :evil:

Tomus sprawdz czy nikt pod Ciebie się nie podczepił :!: Bo byłeś ostatnim modem na forum w momecie znikniecia tematu "Mercato rossoneri" ....

Pewnie dwa posty wyszły ... co tu sie dzieje nawet z dodaniem jest kłopot :( serwer nowy - wady stare :( usuńcie jeden prosze :!:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8756
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lis 2005, 21:09

Chlopaczek pisze:Ja tak z innej beczki.

Gdzie sie podzial temat Mercato Rossonerich?
hehe, zeby tylko ten :lol2:

najczesciej znikaja tematy ostatnio bardzo czesto uzywane ;)
np. Mercato, Reprezentacja Polski, nie widze tez Problemow ;)

pozdrawiam Administracje

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 lis 2005, 21:13

Cholera niewiem co się dzieje. Pode mnie raczej nikt się nie podpiął, ale bynajmniej cały serwer się wali. Nie mogę wejść często na forum bo są błędy albo długo się ładuje. Ja tego tematu bynajmniej nie wykasowałem, ale dziwi mnie, że ostatniego p[osta w tym temacie napisał user o nicku "," albo to jakiś błąd jest...

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8756
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lis 2005, 21:17

Tomusmc pisze:Cholera niewiem co się dzieje. Pode mnie raczej nikt się nie podpiął, ale bynajmniej cały serwer się wali. Nie mogę wejść często na forum bo są błędy albo długo się ładuje. Ja tego tematu bynajmniej nie wykasowałem, ale dziwi mnie, że ostatniego p[osta w tym temacie napisał user o nicku "," albo to jakiś błąd jest...
to nie jest zaden blad, ani nick usera ;)
jesli ktos wykasuje ostatni temat w danym dziale, tak jest to odczytywane na glownej stronie ;)

[mialo sie w koncu kiedys wlasne forum]

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 13 lis 2005, 21:20

romantyk pisze:bardzo trudno
romantyk pisze:jakie tylko chcesz
romantyk pisze:i ?

Wyrwane zdania z kontekstu sa wedlug ciebie dobra forma dyskusji? Jezeli tak to gratuluje ...
romantyk pisze:kto jak kto, ale na ten temat nie powinienes sie wypowiadac. ten, ktory ma ten sam nick od poczatku

Wybacz ale to z gola odmienna sytuacja, ty nick wybrales, ja wybralem najmniejsze zlo. Najbardziej podobny do oryginalu, ktory stracilem walczac z takim niskim poziomem moderowania (i nie tylko) jaki ty prezentujesz, miedzy innymi. ( Nie obrazajac innych modow, ktorzy sie juz wiele nauczyli, a ty w dalszym ciagu jestes daleko z tylu. )
romantyk pisze:nie masz sie czego uczepic? masz racje, wiek to najlepszy argument z mozliwych

No ale zaraz zaraz, misiaczku sam sie skarzysz, jaki ty mlody jestes. :roll:
romantyk pisze:a wyniosles juz smieci?
Nie dosc ze ci sie zarcik stepil to jeszcze zglupil. A do tego probujesz byc ironiczy, cyniczny czy jak ci tam. W kazdym razie nic ci nie wychodzi.

Co do moich smiec to owszem. Nie lubie zyc w brodzie, w przeciwienstwie do ciebie.
futbolowa pisze:Uczepiliście się osoby, która poza tym, że wypełnia swoje obowiązki [m.in. wlepiając ostrzeżenia] nic Wam nie zrobiła.
Ale kochana, nikt sie nie czepia jego tylko jego kompetecji i poziomu rownemu wlasnie temu nowaczkowemu.
futbolowa pisze:bezpodstawnie

Mam wiele podstaw, jednakowoz brak ochoty na szperanie po topicach by te podstawy pokazac.
Uchi_ pisze:bo to nie jest moim marzeniem

Czemu ? :D

Ja chce ! Ja chce :D He he :P

A tak powaznie zmiana by sie przydala i nie tylko wymiana romantyka ale tez wprowadzenie kogos zamiast bellusa.
Krzysztof Jarzyna pisze:nie kazdy ma ambicje bycia gwiazda jakiegostam forum internetowego
No wlasnie :cry:
futbolowa pisze: Romantyka, który prezentuje poziom wielokrotnie wyższy

Dlatego tamten dzieciak nie jest modem, a on jest. Mimo to i tak jego poziom jest nieadekwatny to wykonywanej funkcji.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”