Na bramce według mnie tez powinien stac Boruc, który reprezentuje sie poporawnie, tylko po Janasie mozna sie wszystkiego spodziewac i moze wystawic taki skałd ze ................. szkoda mówic

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 10 lis 2005, 21:52
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 lis 2005, 22:04
luk1208 pisze:Zapowiada sie bardzo ciekawy pojedynek z Ekwadorem i licze na duzo bramek Zastanawia mnie tez jaki skład wystawi Janas? czy znowu zagra "trybunista" Rasiak? czy moze szanse dostanie Ebi??
Na bramce według mnie tez powinien stac Boruc, który reprezentuje sie poporawnie, tylko po Janasie mozna sie wszystkiego spodziewac i moze wystawic taki skałd ze ................. szkoda mówic
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 10 lis 2005, 23:19
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: whelan » 11 lis 2005, 10:52
whelan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 lis 2005, 9:54
WOW, nie wiem co o tym sadzic!!! czyzby wreszcie Janasawi ktos otworzyl oczy (czyzby dzienikarze lub kibice), mam nadzieje ze bedzie w tym konsekwentny i nie bedzie to jednorazowy przypadekonet pisze:Eksperyment Janasa
Piłkarska reprezentacja Polski przygotowuje się w Barcelonie do towarzyskiego meczu z Ekwadorem. Selekcjoner Paweł Janas ma do dyspozycji zaledwie 14 zawodników.
- Do Barcelony chciałem zabrać siedemnastu chłopaków. Pomyślałem sobie, że więcej nie potrzeba, bo umówiliśmy się tylko na sześć zmian w trakcie meczu. Ale teraz to ja tych zmian na pewno nie wykorzystam - martwił się selekcjoner.
Już w poniedziałek z kadry wypadł kontuzjowany Andrzej Niedzielan. Potem okazało się, że kłopoty z przybyciem ma Jacek Bąk, który jeszcze w piątek grał mecz w lidze katarskiej. Na wczorajszym treningu nie pojawił się przeziębiony Sebastian Mila, którego występ stoi pod znakiem zapytania.
Janas ma jednak plan. Wie już , kto zagra w bramce i kto w ataku. - Teraz pierwszym bramkarzem jest Boruc, więc to on zagra od pierwszej minuty. Dudek dostanie szansę później - otwarcie powiedział polski selekcjoner.
Na ciekawy eksperyment pozwoli sobie Janas w ataku. - Postawię na Smolarka i Frankowskiego. Obaj nie straszą posturą, ale to idealna okazja, by sprawdzić, co potrafią razem zdziałać - stwierdził trener.
Oznacza to, że na ławce rezerwowych zasiądzie faworyt Janasa, Grzegorz Rasiak.![]()
![]()
![]()
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 12 lis 2005, 9:56
Fler
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 12 lis 2005, 9:56
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 12 lis 2005, 11:03
czeher pisze:Mysle ze dobrze iz Baka przy odrobinie szczecia moze nie zagrac, jakos mnie ten facet nie przekonuje a nawet drazni mnie jego gra
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: budziomir » 12 lis 2005, 11:11
budziomir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 12 lis 2005, 11:45
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 lis 2005, 17:23
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lis 2005, 17:34
a mnie nie zaskoczyloZaskoczyło mnie strasznie, ze brak Rasiaka i że nikt nie odgrzebał tematu. Nie ukrywam, że liczę na 2 bramki Franka
no nie, kadra B bedzie w srodeKadra B to raczej nie jest , testowany w tej sytuacji jest Kłos wyłącznie, bo reszta to pierwsza 11 i zapchajdziury (Frankowski, Radomski) na wypadek kontuzji.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 lis 2005, 17:39
Tak. W drugiej dziesiątce graczy pod wzgledem wypłaconych premii. Według Janasa piłkarz drugiego sortu.cloner pisze:rozumiem, ze Frankowskiego nazwales zapchajdziura tylko dlatego, ze Janas za malo daje mu szans
Niech mnie diabli, ale eksperyment. Ten Janas to ma łeb, albo czyta prasę, ze na to wpadł.cloner pisze:Janas od dawna mowil, ze ten mecz bedzie maly eksperymentem
czyli atak Frankowski-Smolarek
Metafora taka była ze strony Głowy, nie ciesz się tak.cloner pisze:no nie, kadra B bedzie w srode
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 13 lis 2005, 17:49
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 lis 2005, 17:58
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio