Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 maja 2020, 16:04
Tomusmc
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 27 maja 2020, 16:15
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 27 maja 2020, 16:17
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 27 maja 2020, 16:19
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 27 maja 2020, 16:31

venomik
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 27 maja 2020, 16:46
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 maja 2020, 17:04
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 27 maja 2020, 17:05
ozob
Tomusmc
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 maja 2020, 17:22
Napisałem wcześniej z kim rozmawiam na poziomie, a ozob już tym bardziej do tego grona nie należy bo to mały człek z wysokim ego. Tyle ode mnie bo widzę, że odpowiedzi nie otrzymam
I nie pisz mi o poziomie hipokryto
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 27 maja 2020, 17:35
Może spakujemy im z powrotem LazaroDiamen23 pisze: ↑27 maja 2020, 15:51trochę dziwny cel. Jak oglądałem Piątka na początku jego przygody, to świetnie wyglądał Cunha. Ale to zawodnik jednak, który dopiero co został do Berlinu sprowadzony (18 baniek w styczniu), Hertha ma hajs, a on sam wystrzelił z formą. Do tego dopiero co z Berlina sprowadziliśmy flopa Lazaro (może wymiana?). Sam Cunha w Lipsku się kompletnie nie sprawdził, za to ma świetne statystyki z reprezentacji młodzieżowych.
Generalnie opcja ciekawa, jako drugi cofnięty napastnik. Ale jednak jeśli miałoby to być bezpośrednie zastępstwo Lautaro to nie byłbym zachwycony
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 27 maja 2020, 17:49
Wcale niekoniecznie bez sensu bo Kulusewski to też i środkowy pomocnik. To że w Parmie gra skrzydlowego i pewnie w Juve będzie ale to zobaczymy to nie znaczy ze coco nie ma racji. Wybrał grę w Juve bo widocznie widzi się na prawym skrzydle (chyba że coś się zmieni). Ale jak gdyby chciał wrócić do środka pomocy to mogł wybrać Inter, trochę lekko naciągane ale nie kompletnie nieprawdziwe. W poprzednim sezonie w primce grał w środku pomocy.
League
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio