Napastnicy - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 30 gru 2004, 0:41

[/quote]
w 100% się z Tobą zgadzam :wink:[/quote]Ey Pasztet.....zgapiles ode mnie posta... 8) ...ale wybaczam ci....chociaz ze za AFC jestes :wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 30 gru 2004, 3:21

Dla mnie najlepszy napad ma w tej chwili:
Hiszpania:
Real Madryt:
- Raul Gonzalez
- Ronaldo
- Michael Owen
- Fernando Morientes
Anglia:
Manchester United:
- Wayne Rooney
- Louis Saha
- Ruud Van Nistelrooy
- Paul Bellion
- Alan Smith
- Ole Gunnar Solskjaer
Francja
Monaco:
- Mohammed Kallon
- Javier Saviola
- Ernesto Chevanton
- Shabani Nonda
- Emmanuel Adebayor
- Souleymane Camara
Włochy
Inter Mediolan:
- Julio Ricardo Cruz
- Adriano
- Alvaro Recoba
- Obafemi Martins
- Christian Vieri
- Libros Choutos
Niemcy:
Bayern Monachium:
- Vahid Hashemian
- Roy Makaay
- Claudio Pizzaro
- Alexander Zickler
- Roque Santa Cruz
- Paulo Guerrero
Polska:
Wisła Kraków:
- Maciej Żurawski
- Tomasz Frankowski
- Tomasz Dawidowski
- Marcin Kuźba

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 30 gru 2004, 12:20

no prawda...Manchester ma nojamocniejsza sile ataku...chociaz Inter tez ma niezla...na razie chyba najwiecej bramek strzelil

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 30 gru 2004, 12:38

ryzy89 pisze:
w 100% się z Tobą zgadzam :wink:[/quote]Ey Pasztet.....zgapiles ode mnie posta... 8) ...ale wybaczam ci....chociaz ze za AFC jestes :wink: :wink: :wink:[/quote]heh nie zauważyłem.. ale i tak nie jest dokładnie taki sam :P po prostu miałem takie samo zdanie na ten temat :wink:

hyhy

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 30 gru 2004, 23:00

Ey qrczak...po co ty nam pol swiata wymieniles...tu chodiz tylko o Anglie...bo w takim forum jest .... :) :) :)

Awatar użytkownika
szlachcic
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szlachcic » 20 mar 2005, 8:21

Arsenal MU i Liverpool maja dobrych napsatników
zacznijmy od najlepszego czyli ARSENALU :P Henry ( tego chyba nie trzeba komentowac ) Reyes ( aktualnie gra sBabo jeszcze niepokazal na co go stac kraza plotki ze chce wrocic do Hiszpani mówi sie trudno :( ) Berghamp ( w pierszej polowie sezonu gral fantastycznie Deniss przezywal druga mlodosc Genialny pilkarz ) :!: Persie ( chBopak z charakterem ma wielki potecjal Wenger pozowli mu go w pelni rozwinac wczoraj strzeli zwycieka bramke dla Arsenalu :P ) (Aliadere, Quincy, Lupolli)

MU - Saha ( ten zezon moze zaliczyc do nieudanych a to za sprawa kontuzji Saha jest niedoceniany w MU ) Ruud :x nie lubie nie trawie strzela duzo gra malo n( niewiem czy mówilem ale go nie lubie ) Rooney ( talent ma no ale co z tego :| nie lubie ) Smith ( mlody szybki malo gra a szkoda moim zdaniem Atak Smith Saha by byl lepszy niz Ruud Rooney )

Liverpool Baros ( szybki skuteczny pokazal na co go stac w Euro ) Cisse ( mlody sprinter swietnie gra glowa ogolnie bardzo dobry kopacz, boje sie ze ta kontuzja nie pozoli mu powrocic do normalnej formy ) Mellor ( mlody talent gruby ;) dobrze sie zastawi i umie strzelic z dystansu ) Garcia moze grac w pomocy jak i w ataku ( dobry ) Pangolle & La talec ( switni sa naprawde LIve moze miec z nich wielka pocieche )

a co do Chelsky ( Kezman strzelal w Holandi na zawolanie a teraz ?? wczoraj jedynie cos tam strzelil ) Drogba ( hmmm szybki switnie gra glowa i skuteczny ) Gudjonsen hmm ( dobry jak wejdzie zawsze strzeli ;) )

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 23 maja 2005, 16:57

MI tam najbardziej podobała się gra smitha gdy grywał w leeds... ten chłopak potrafi grać brytyjską piłkę - ostro zdecydowanie i skutecznie

Ryma

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ryma » 14 lis 2005, 16:43

Według mnie najlepsi napastnicy to:

1. Dider Drogba
2. Del Piero
3. Carton Cole
4. Roy Makaay
5. Hernan Crespo
6. Samuel Et'o
7. Javier Saviola
8. Maciej Żurawski
9. Ruud Van Nistelrooy
10. Claudio Pizzaro :D

Widzę, że jesteś nowy także podpowiem, że zanim napiszesz posta to popatrz na dział w którym zamieszczony jest temat. W tym przypadku jest to dział Anglia i o takowych piłkarzach trzeba pisać (nie o anglikach, tylko o piłkarzach grających w Anglii), pozatym nie kieruj się Football Managerem bo w rzeczywistości często jest inaczej :wink: //Tomusmc

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 14 lis 2005, 19:46

Ryma pisze:2. Del Piero
3. Carton Cole
No oni są naprawde swietni :D :lol: :wink:

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 14 lis 2005, 21:49

Patrząc obiektywnie :twisted: najlepszy atak ma ManUtd, ale tylko wtedy jeżeli RvN i Rooney sa w dobrej formie, bo ostatnio to jak nie jeden, to drugi gra piach..:/ Przydałby sie na Old Trafford jakiś nowy napastnik, który zwiększyłby rywalizację w składzie...nie rozumiem Fergusona co do wystawiania Alana Smitha w pomocy, kapuje że to waleczny zawodnik ale do cholery on w Leeds świetnie sobie radził grając w ataku!!
W Premiership jeszcze należy docenić mimo wszystko Chelsea, a o sile ich ataku może świadczyć to, że taki zawodnik jak Hernan Crespo nie gra zbyt często...( a teraz tak troche OT, gdzie gra Claudio Lopez?w Lazio nadal?, bo zgubiłem sie jakoś jeżeli chodzi o jego osobę, pamiętam że bardzo podobał mi sie jego styl gry.. :twisted: )

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 14 lis 2005, 22:48

mawik pisze:Patrząc obiektywnie :twisted: najlepszy atak ma ManUtd, ale tylko wtedy jeżeli RvN i Rooney sa w dobrej formie, bo ostatnio to jak nie jeden, to drugi gra piach..:/ Przydałby sie na Old Trafford jakiś nowy napastnik, który zwiększyłby rywalizację w składzie...nie rozumiem Fergusona co do wystawiania Alana Smitha w pomocy, kapuje że to waleczny zawodnik ale do cholery on w Leeds świetnie sobie radził grając w ataku!!
W Premiership jeszcze należy docenić mimo wszystko Chelsea, a o sile ich ataku może świadczyć to, że taki zawodnik jak Hernan Crespo nie gra zbyt często...( a teraz tak troche OT, gdzie gra Claudio Lopez?w Lazio nadal?, bo zgubiłem sie jakoś jeżeli chodzi o jego osobę, pamiętam że bardzo podobał mi sie jego styl gry.. :twisted: )
Amerykę w konserwie, nic więcej nie odkryłeś. Zresztą, temat winien być zamknięty, bo co wnosi? Nic, wbić posta, poprawić statystykę by być cool.

Gdzie gra Lopez? Z tego co pamiętałem, jeszcze całkiem niedawno grał w lidze meksykańskiej w Americana.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”