F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 194

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 lis 2005, 17:49

Ciag dalsze sprawy Messiego

RFEF zglosilo wniosek do LFP o naulowanie licencji argentynczykowi na wystepy w PD

Zobaczymy co na to LFP

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 14 lis 2005, 18:41

Mam pytanie...moze wydawać sie głupie ale bardzo istotne!!
Chodzi o mecz Real madryt - Fc Barcelona!
Do pełni szczęścia brakuje Mi tylko dokladnej godziny rozpoczęcia owego spotkania!! Szukalem juz w necie i o dziwo znalazłem już kilka wersji( dwie) Pilne :!: :!:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 lis 2005, 18:48

Sobota
19 listopada
20:00

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 15 lis 2005, 14:28

Madryt sra ze strachu i składaja jakieś protesty u LFP. Weź jak sie wkurzyłem to poezja (w której skład wchodzą wyrazy na kur.. i ch..). Teraz nie zostało nic innego tylko pokazać im kto rządzi w Hiszpanii nawet nie w pełnym składzie. :twisted:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 lis 2005, 14:36

krzychu212 Madryt może sobie srać ile chce a Messi zagra i tak. Jeden z największych Barcelonismo którego równie dużo osób nienawidzi ile wielbi załatwi to. Joan Gaspart - 100% Barcelonismo.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 lis 2005, 22:03

Obrazek

Ktoś się wybiera :P?

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 19 lis 2005, 22:00

Dziękuję, dziękuję, dziękuję !!!
Pogrom na Bernabeu stał się faktem !!!
Kapitalny mecz Dinho, Messiego i Xaviego, świetnie radzili sobie Puyol, Presas Renom i Marquez.
Pan sędzia się popisał wybitnie :? szkoda słów...
Carlos nie po raz pierwszy udowadnia, że jest wybitnym prymitywem, ale cóż - jaki klub tacy zawodnicy.

Visca el Barca!!!
Madrid cabron, saluda al campeon!!!

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 19 lis 2005, 23:50

Świetny mecz Barcelony , Real praktycznie nie istniał . Ronaldinho te dwie bramki były kapitalne , myślę ze to właśnie Ronaldinho dostanie w tym roku złotą piłkę . Najciekawsze było zachowanie kibiców Realu po 3 bramce dla Barcy , zaczeli oklaskiwać cieszącego sie Ronaldinho . Ogólnie Real zawiódł , Zidane widać było ze nie jest w formie ale to jedno podanie po którym Ronaldo strzelił gola ( nie uznanego) było kapitalne .

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 20 lis 2005, 9:53

"Barca nie tylko wygra ten mecz, ale zmiażdży rywala" (Hristo Stoichkov)
Wróżbita?? :P

Wczoraj już na spokojnie obejrzałem powtórkę GD na C+ i pierwsze co przyszło mi na myśl w trakcie trwania meczu to że cały Madryt powinien dziękować opatrzności za dar jakim jest Iker Casillas. Gdyby nie portero Realu, wynik brzmiałby 6-0 i porażka byłaby już nie tylko żałosna, ale i haniebna :twisted:

Co do jugadores Dumy Katalonii to IMHO na największe pochwały zasłużyli Ronnie i Messi (szkoda spalonego z pierwszej połowy, bo bramka Lionela po technicznym, podkręconym strzale była cudowna).

Kapitalny mecz Tarzana, który harował w obronie za dwóch i kolejny świetny występ z prawej strony Oleguera Presasa.

W środku pola niepodzielnie rządzili Xavi i Deco - masa odbiorów, prawie bez strat, dokładne, szybkie podania - brak słów.

Eto'o nie przejął się wrogim przyjęciem przez kibiców i uciszył trybuny strzelając jakże ważną pierwszą bramkę.

Pozdrowienia dla wszystkich cules :mrgreen:

VeB

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 20 lis 2005, 10:51

Dziekuja za wspaniały mecz i rozgromienie Realu :D Najabrdziej sie ucieszyłem gdy zobaczyłem Messiego w pierwszym składzie, chyba Giuly bedzie teraz tylko rezerwowym :!: Szkoda tylko ze młody Argentynczyk nie udokumentował swojej wspaniałej gry zdobyciem gola :(
To co wyprawiał Roni to prawdziwa magia, juz wiemy komu nalezy sie złota piłka :!: Teraz czekam na mecz z Werderem i byc moze tez wspaniały mecz :wink:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 20 lis 2005, 12:44

Gratulacje dla Barcy :!: :!: :!: Tak trzeba jechać z " królewskimi " 8) wydaje mi sie że ten przydomek wogóle do nich nie pasuje... chociaż w reklamach zdecydowanie są liderami :twisted:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 20 lis 2005, 13:36

luk1208 pisze:Najabrdziej sie ucieszyłem gdy zobaczyłem Messiego w pierwszym składzie, chyba Giuly bedzie teraz tylko rezerwowym Szkoda tylko ze młody Argentynczyk nie udokumentował swojej wspaniałej gry zdobyciem gola
No na pewno wielki to jest talent, ale jednak Giuly jest jednym z moich ulubionych zawodników i szkoda by mi go było na ławkę :) A myślę, że Messi jednak nie będzie w każdym meczu grał z racji swojego wieku...

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 20 lis 2005, 14:23

Wreszcie. :D Mamy powtórkę z zeszłego sezonu, oby nie było powtórki tylko w rundzie wiosennej. ;)

Powiem szczerze, że zadziwia mnie Messi: w pewnych momentach był lepszy od Ronaldinho. ;)

Ajgor pisze:Smile A myślę, że Messi jednak nie będzie w każdym meczu grał z racji swojego wieku...
Wiek tutaj nie odgrywa wielkiej roli - gdyby miał 35 lat, to jeszcze rozumiem, ale on ma bodaj 18, więc Rijkaard będzie chciał, żeby się chłopak rozgrywał. A jak jest lepszy od Ludo, to niech gra.

janiofcb pisze:"Barca nie tylko wygra ten mecz, ale zmiażdży rywala" (Hristo Stoichkov)
Wróżbita??
No ba! :D

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 20 lis 2005, 14:53

Anka pisze:Wiek tutaj nie odgrywa wielkiej roli - gdyby miał 35 lat, to jeszcze rozumiem, ale on ma bodaj 18, więc Rijkaard będzie chciał, żeby się chłopak rozgrywał. A jak jest lepszy od Ludo, to niech gra.
Wiesz co Ania, ale jednak mimo wszystko troszkę mu brak doświadczenia, a i kondycyjnie nie wiadomo czy by dał sobie radę co mecz grać przez dłuższy czas :wink:

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 20 lis 2005, 15:13

Ajgor pisze:mimo wszystko troszkę mu brak doświadczenia
Zgadzam się z Tobą. Gdyby już był więcej ograny na pewno strzeliłby conajmniej 1 bramkę, ale mimo to i tak Messi staje sie wielkim piłkarzem.
Ale ważne jest też żeby nie "zajechać" go w tak młodym wieku, dlatego dobrzeby było jakby Rijkaard dobrze pokierował Lionelem :).

Co do wczorajszsego meczu, to chyba wszyscy już wszystko powiedzieli (nie czytałem wszystkich wypowiedzi), ale nie wiem czy zauważyliście ile Iniesta wnosi do gry w takim momencie. Mimo tego, że również jest młody, to umie już uspokoić gre itp.

Wydaje mi sie, że Barcelona na dzień dzisiejszy nie potrzebuje wzmocnień. Wszystko idzie w dobrym kierunku, trzeba jeszcze lepiej zgrać piłkarzy ze sobą i ruszyć na podbój Europy :D :)

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”