Post Wyświetl pojedynczy post autor: markus_w » 22 wrz 2004, 16:37
markus_w

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 22 wrz 2004, 16:58
markus_w pisze:CKM WLokniarz Czestochowa FAN![]()
![]()
![]()
'Del Piero'
LAZIO
creek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 wrz 2004, 21:11
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas5000 » 27 paź 2004, 14:21
lukas5000
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 paź 2004, 15:48
Oddajcie Ułamka do Gdańskalukas5000 pisze:ja kocham włókniarz choć ostatnio caraz częściej powtarzają się plotki o odejściu ich najlepszych zawodników tzn.seby Ułamka I Grzesia walaska holta i sulivan tez nie przedłuzyli jeszcze kontraktów wiec niewiem jak to bedzie.MAM nadzieje że wszyscy zostana i dojdzie jeszcze jakis dobry zawodnik np.drabik czy w jaguś albo hampel. i znów będziemy miec mistrza jak w zeszłym roku!!!!!
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 27 paź 2004, 17:05
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 27 paź 2004, 17:06
Wtajemniczeni_wiedzą
Robben
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ashantos » 01 sty 2005, 23:46
Ashantos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michcio » 15 lut 2005, 12:56
Michcio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 15 lut 2005, 15:54
A Tarnów ma Tony'ego, Rempały, Kołodzieja i Wardzałę...Michcio pisze:Atlas Wrocław mój ulubiony klub i co najważniejsze wice mistrz polskiTylko szkoda ,że nie mistrz
Mam nadzieje ,ze w tym sezonie będzie lepiej w końcu w swoim składzie mamy Mistrza Świata Juniorów - Roberta Miśkowiaka i w spaniałego Jarka Hampela
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michcio » 15 lut 2005, 16:29
Kotek pisze:A Tarnów ma Tony'ego, Rempały, Kołodzieja i Wardzałę...Michcio pisze:Atlas Wrocław mój ulubiony klub i co najważniejsze wice mistrz polskiTylko szkoda ,że nie mistrz
Mam nadzieje ,ze w tym sezonie będzie lepiej w końcu w swoim składzie mamy Mistrza Świata Juniorów - Roberta Miśkowiaka i w spaniałego Jarka Hampela
Michcio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 15 lut 2005, 16:41
Marcin źle nie jeździł, a Grzegorz, to fakt trochę cienko...Michcio pisze:Kotek pisze:A Tarnów ma Tony'ego, Rempały, Kołodzieja i Wardzałę...Michcio pisze:Atlas Wrocław mój ulubiony klub i co najważniejsze wice mistrz polskiTylko szkoda ,że nie mistrz
kotek Rempałami się nie chwal nie ma czym
Kotek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio