Gry planszowe i karciane - Strona 7

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 763

Gry planszowe i karciane

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 11 lut 2018, 17:59

sickstick pisze: Znacie jaką fajną grę dla dwoje która by pasowała na walentynki? :mrgreen:
Jako lekka rozrywka mógłby być "List miłosny".

Biorąc jednak pod uwagę, że zadajesz się z dość "nieszablonowymi" kobietami (500+ w Hiszpanii, atak na jaja, kosa z mieszkaniową społecznością lesbijek), nie mogę dać Ci gwarancji, że ten tytuł Wam przypasuje.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

Gry planszowe i karciane

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 12 lut 2018, 16:55

Dzięki wam za rady :) Ostatecznie żadnej typowo damsko-męskiej gry nigdzie nie dostałem, więc padło na zjawiskowe Kotolabirynt :)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Gry planszowe i karciane

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 cze 2020, 14:33

Miałam się pochwalić i nareszcie mogę :)
Gra, do której tworzyłam pytania, jest już w przedsprzedaży:

https://www.wydawnictworebel.pl/pages/f ... -1537.html

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

Gry planszowe i karciane

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 18 sty 2025, 12:03

Obrazek

Ależ ta gra jest dobra. :rydzyk: Wczoraj z 2 ziomkami graliśmy przez ponad 7h, a zleciało jakby w jednej chwili. Jest tu wszystko - mega fajna gra fabularna (choć questy mogłyby być bardziej rozbudowane, bo każdy jest na max 2-3 tury, a brakowało mi takiego który by się ciągnął przez całą grę, jak np w planszówce z Fallouta), intersujący system walki (polegający na budowaniu swojej talii) a nawet minigierki typu kościany poker.

Ponadto kumpel jest fanatykiem figurek i hobbystycznie maluje te szare figurki co są w zestawach takich gier i jest w tym naprawdę dobry (zwraca uwagę nawet na takie rzeczy jak to z który strony pada światło, czy żeby ubrania miały kreski robiące wrażenie zagięć) i centralnie dodaje to tym figurko życia.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”