(Primera Division) FC Barcelona - Real Madryt 01.IV.2006

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 17 lis 2005, 22:38

Rotnok pisze:Mi się wydaje, że to jest forum piłkarskie
1-0 dla Ciebie. dobrze Ci sie wydaje.
Rotnok pisze:każdy może wyrazić swoją opinię co do wyniku
2-0.
Rotnok pisze:ale podkreślam że mi się tylko tak wydaje..
3-0.
Rotnok pisze:A może nie ten temat co? No tak powinien to napisać gdzie indziej... Sorry Jarzyna.
4-0.

Tylko, ze to jest forum, a nie czat. pisanie jednozdaniowych postow zazwyczaj mija sie z celem. Wiem, ze argumentacja czasem przerasta mozliwosci, ale fajne jest poprzec swoje zdanie (nawet to "wydajace sie") jakims mniej lub bardziej sensownym argumentem. jezeli kazdy bedzie pisal "Wydaje mi sie, ze wygra Real. Pozdro" to za tydzien nikogo tu nie bedzie, tym bardziej ostatnio, kiedy dokopywanie sie do intersujacych nas tematow troszke zajmuje ze wzgledow techniczych. i jezeli mam wchodzin na temat o GD tylko po to, zeby zobaczyc taki post jak Twoj, to dziekuje. kapisz?

A co do:
Rotnok pisze:Taki mały szczególik.... 5 sierpnia się tu zarejestrowałeś,a masz 498 postów, ja się zarejsetrowałem 2 dni wcześniej od Ciebie i mam 61 włącznie z tym... Ale ze mnie nabijacz, shame on me!
Sa tu znane przypadki nabijaczy, ktorzy mieli po kilkanascie postow. to nic nie znaczy. a ze ja mam 498 (ooo za chwile pol tysiaca :shock: ) to prawidlowo, w koncu pisze jak szalony, dopiero wczoraj zdjeli mi "Zenujacego nabijacza". za;uj, ze Cie nie bylo jak dostawalem bana za nabijanie postow.

Wróć do „Wracając Do Meritum”