Toudinho pisze:A Oleguer klapouchy jest najlepszym ofensywnym bocznym obronca...do polwy bron boze dalej
bocznym może nie, ale środkowym lepszym od Pavona i Woody mógłby się od niego teraz uczyć.
A co to ma do rzeczy?? Dla mnie mółbys się wczoraj zarejestrować i przez noc napisać 50 czy tam 100 postów. Jak jest napiszesz mądrze i z głową, nikt CIe nie wezmie za nabijacza. Ja jestem tu ponad rok i mam troche ponad 500 i co z tego, sa ludzie którzy są dużo krócej a mają ponad 1000, i ja nie mówie, że to nabijacze, bo wiedzą co mówią i to jest dobre. Nie mówie, też, że każdy mój post jest dopracowany w 100 % czy coś w tym rodzaju, że ze wszystkich jestem zadowolony. Z perspektywy czasu i oceny tamtych sytuacji napewno bym coś pozmieniał, ale po co ?? Na tamtą chwile wydawało mi się, że to jest dobre. Są na tym forum ludzie, których naprawde podziwiam jak wyrażaja swoja opinie, i nie są to tylko Ci którzy mają ponad 1000 postów. Jest ich niewielu, nie będe ich wymieniał. Są dobzi i tyle.Rotnok pisze:Taki mały szczególik.... 5 sierpnia się tu zarejestrowałeś,a masz 498 postów, ja się zarejsetrowałem 2 dni wcześniej od Ciebie i mam 61 włącznie z tym... Ale ze mnie nabijacz, shame on me!
sory za OT