Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 18 lis 2005, 16:47
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 lis 2005, 17:03
Tak się umówiliśmy juz poprzednim razem, więc pozwoliłem sobie ogłosić koniec. Mam nadzieję, że się Piotrek nie obrazi, ze nadużyłem kompetencji (nie ukrywam, mam prze***Krzysztof Jarzyna pisze:Eeee to jak to jestkiedy zostala zakonczona ta ankieta? ja juz wyslalem pytania do Snippa, bo kiedy Agnieszka odpowiadala, to on prowadzil... i nic sie nie dowiem
no. a podobno ankieta konczy sie w momecie odpowiedzi poprzedniej osoby... chyba, ze ja cos popiwprzylem
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 18 lis 2005, 18:46
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 19 lis 2005, 15:08
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 19 lis 2005, 17:34
Void

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 19 lis 2005, 18:15
Nikt już nie lubi demokracjiVoid pisze:Ja proponuję, żeby losowo wybierać jakiegoś forumowicza spośród zgłoszonych
Nie rozumie. Przecież wysyła sie je na priva do Piotrka, jakby wysyłać do podmiotu pytanego, to nie daj Boże ktoś chciałby zadać kontrowersyjne pytanie i zrezygnowałby z tego pod nickiem. Selekcja jest potrzebna, bo tylko 10 pytań jest, a najlepszą selekcję przeprowadzi Piotrek. Potrzebne są jeszcze jakieś powody?Void pisze:wtedy pytania na priva powinno się wysyłać,
A jak inaczej udzielamy? Bardziej publiczne będzie ogłoszenie w prasie, ale eszcze nas nie staćVoid pisze:a odpowiedzi udzielamy publicznie
Wątpię, czy każdy może zapytać Zazę o co chce. Poza tym jakbym z powodu jakegoś nieszczęsnego wygrał w pierwszej edycji, to też mógłbyś spytać a ja bym odpowiedział... co raczej nie byłoby możliwe w innych okolicznościach przyrody. Mać już 18.15Void pisze:bo tak to jest bez sensu - mogę pytać kogo chce i o co chce bez tej zabawy i ankiety.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 19 lis 2005, 19:34
No nie wiem, szanse mają tylko użytkownicy z najdłuższym stażem na forum...piwus pisze:Moim zdaniem lepiej głosować, jest czasem równie nieprzewidywalnie.
Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 19 lis 2005, 19:37
W tej ankiecie z Jarzyną mieliśmy najkrótsze. Ja wygrałem, Krzysiu poszedł dalej. Nadal tak sądzisz?No nie wiem, szanse mają tylko użytkownicy z najdłuższym stażem na forum...
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lis 2005, 19:37
ale pomyśl, kto chciałby zadawaćpytania jakiemuś "liganiemiecka" co byś go zapytał ?Void pisze:No nie wiem, szanse mają tylko użytkownicy z najdłuższym stażem na forum... Rolling Eyes
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 19 lis 2005, 22:52
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lis 2005, 23:14
Ajgor pisze:![]()
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 21 lis 2005, 15:04
Proponowałbym rozpoczecie przygody z tym tematem od pierwszej stronyAjgor pisze:O co w ty chodziWytłumacz mi to szanowny jego założycielu bo jakoś nie moge skapować... Trochę ciężką głowę mam, ale jaki tego sens jest
![]()
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 21 lis 2005, 16:11
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 21 lis 2005, 20:21
Berele Lewartow
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio