glosowalem na trzasklowskiego i jestem z tego dumny.mysle ze nie ma sie czego wstydzic. no chyba ze ze ziobro bedzie chcial mnie zamknac.
jesli ktos chce byc dudą, jasne gratuluję, ale [k****] po co tak skłocać narod?? dlaczego ja mam sie czuc jako ktos gorszy?
bo wiecie gdyby wygrakl trzaskowski to nie uznawalbym wyborcow dyudy za gorszych. bo jestem osoba tolerancyjną. nie lubie madrytu jasne ale [k****]. jak ktos mnie zna to wie ze nie raz pilem wodke z kibicami realu. a tutaj co mamy? nienawisc nienawisc nienawisc.
oni nas tak trakutują. 50% spoleczenstwa jest inna, ja jestem inny, jestem gejem ba moze transeksualisyta cholera wie, jestem tez niemcem mimo ze w latach 90tcyh pralem sie z kinbicami ruchu ktorzy krzyczeli dojczland iber alez,. mimo ze [k****] mam od dziada pradziada polaka we krwi.
pozdrawiam was.rozkradli panstwo w sposob niespotykane w historii a ludzie glosują. barwo. co ja moge wiecej naopisac, chvcialem tylko pigratulowac tym co gsosowali na trzaska. w koncu jest nas 50% prawie... czy to zle? mysle ze swietnie.
gratuluje tez dudzie. wielki ywynik jakby nbie patrzec.
tylko bardz prezydentem WSZYSTKICH polakow a nie tylko kastry.