AS Roma (zbiorczy) - Strona 39

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Roma w lidze?

1-2
1
17%
3-4
1
17%
5-6
4
67%
7-8
0
Brak głosów
Poniżej 8
0
Brak głosów
mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 14 lis 2005, 21:19

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ten mecz na Olimpico był niestety niechlubnym "widowiskiem" dla całej serie A. Oby w weekned było inaczej bo ten mecz będzie mega ważny dla całej ligi
mecze Juve z Roma zawsze byly obfite w rozne podteksty,podgrzewanie przed meczowej atmosfery, brutalne faule, mnostwo kartek, gest Tottiego z przed 2 sezonow, wsadzenie palcow do nosa Tottiego przez Fabio.
W tym meczu tez dojdzie do kontrowersji, pilkarze Romy wystapia w koszulkach z specjalnymi napisami, dziwnie ze pokaza sie w nich akurat na meczu z Juve :roll: :wink:

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 15 lis 2005, 20:59

dla chetnych koszulki:

Obrazek

sa rewelacyjne;)
Srogie lanie czeka Rzymian. Tymbardziej, że aż 9 Romanistów jest nominowanych do jakże prestiżowej nagrody "Bidone d'Oro".
super wsrod nominowanych jest Doni ktory dopiero pierwszy sezon gra u nas i Ferrari ktory gra na wyspach to nagroda tegoroczna czy zeszloroczna? bo jesli zeszlo to co tam robi Doni (co on tam w oglole robi przeciez gra lepiej niz Abiatti?!) a jak tegoroczna to co tam robi Mexes: dwa ostatnie mecze dwie bramki i dwa razy pilkarz do 11 kolejki... Cassano, tutaj to roznie to widze...w ogole to dziwni Ci wloscy dziennkarze:)

Pozdrawiam:)

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 15 lis 2005, 21:55

bardzo ładne koszulki :D szkoda ze na koszulkach Milanu jest Opel :?

ciekawe fotki zamiescił jeden z włoskich portali Totti - Capello
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ostatnio miedzy dwoma panami znow sie zastrzyło co jeszcze podgrzeje atmosfere niedzielnego meczu mam nadzieje ze Roma wygra to spotkanie.

Co do tej nagrody "Bidone d'Oro". to dałbym ja Ferarriemu :D to co wyprawiał rok temu to było jeszcze gorsze niz Legrotallie (czy jak mu tam :lol: ) w 2003/04.
A jak to chodzi o ten rok to rzeczywiscie dziwne co tam robi Mexes i Doni :roll:

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 19 lis 2005, 11:05

jednak koszulki wyprowadzily nas w pole:/
Bede koszulki wspierajace cele dobroczynnne ktore od razu po meczu zostana wystawione do licytacji!!! Mniej podtekstow ale co wazniejsze cel bardziej szczytny!!! Grande!!

Obrazek

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 19 lis 2005, 12:02

No to nic, że tylko na jeden mecz te koszulki... i tak bardzo dobry cel jak dla mnie. Mam nadzieje, że pomogą one w zwycięstwie :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 lis 2005, 22:58

I po meczu na Olimpico.... Mimo tego że Roma zaczeła z gazem poniosła klęske :( Ta bramka Nedveda zadecydowała. Nie dziwie sie im troche bo grając przed 47 minut na maxa traca gola do szatni. Potem to juz chyba jakiś brak wiary :shock: Bo jakos cały plan legna w gruzach. To co Zlatan zrobił z Samim było najwyższej klasy ale potem można było umiknąc bramek - a tu lipa. Bo były one tylko wynikiem błedów.

Poczatek mecz spowodował że miałem taki młyn że mała banie. :lol: Tu Real Barca Tu Roma Juve i nie wiadomo co ciekawsze. A tu nadle bramka do szatni które spowodowała że coś pękło. I mecz był juz jedno strony. Szkoda liczyłem na to że Roma zagra taki mecz jak z Interem. Tyle kibiców, dobra forma ale niestety lipa.

Za mało presingu, za dużo wolnego pola. Milan wygrał z Juve druga linia, dziś Juve wygrało z Roma pomocą. To było widać i w jednym i drugim meczu.

Pozdro nie ma co sie łamać :!: :)
Forza Calcio

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 lis 2005, 23:01

*_For_zaza_Milan_* pisze:Milan wygrał z Juve druga linia, dziś Juve wygrało z Roma pomocą. To było widać i w jednym i drugim meczu.

Źle mówisz. Juve wygrało z Romą...pomocą...obroną...atakiem.

Po prostu deklasacja.

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 19 lis 2005, 23:12

bagg a oglądałeś mecz ja tak i widziałem że to Roma w 1 połowie miażdzyła ogromną przewgą juve choć nie umiała zamienić sytuacji na bramki a zadecydowały 2 minuty doliczone i 5 min 2 połowy w których juve wykorzystało gapiostwo Romy reszta to rozpaczliwe ataki romy . no coż nie zasze lepszy wygrywa taki jest futbol !!!!
Acha co do komenterzy które się tu pojawią patrze na mecz obiektywnie wy też to zróbcie a wynik przyjmuje z pokorą ( 2 lata temu Było podobnie z tym że na odwrót)
EDIT :

widze ze nie ma tu obiektywizmu ze strony kibiców Juve ale coż dodam to czego przedtem zapomniałem a mianowicie z bólem serca ale gratuluje wygranej kibicom i piłkarzom Juve
Ostatnio zmieniony 19 lis 2005, 23:49 przez _Romanista_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 19 lis 2005, 23:15

<LILI> Romanista pisze:( 2 lata temu Było podobnie z tym że na odwrót)
Nie zapominaj ,ze Roma grała u siebie :lol:
<LILI> Romanista pisze:bagg a oglądałeś mecz ja tak i widziałem że to Roma w 1 połowie miażdzyła ogromną przewgą juve choć nie umiała zamienić sytuacji

:haha: Tak tez mozna sobie tłumaczyc porazke... :roll:

<LILI> Romanista pisze:a zadecydowały 2 minuty doliczone

Nie zadecydowały doliczone minuty tylko wyzszosc Juve nad Romą

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 lis 2005, 23:18

<LILI> Romanista pisze:bagg a oglądałeś mecz ja tak i widziałem że to Roma w 1 połowie miażdzyła
Powiedz mi kiedy :?:

<LILI> Romanista pisze: zadecydowały 2 minuty doliczone i 5 min 2 połowy w których juve wykorzystało gapiostwo Romy
Mam rozumieć ze to nie ich wina :?: Wydaje mi sie ze na gapiostwo w takim meczu z takim rywalem to pozwalają sobie zespoły 5 ligi.

<LILI>Romanista pisze: no coż nie zasze lepszy wygrywa taki jest futbol !!!!
Żartujesz sobie :?:

Karnego tez nie było... ewidentny błąd.
Ostatnio zmieniony 19 lis 2005, 23:23 przez Łukasz_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 lis 2005, 23:19

<LILI> Romanista pisze:miażdzyła ogromną przewgą juve

Spójrz na wynik. Kto tu miażdżył?

<LILI> Romanista pisze:choć nie umiała zamienić sytuacji na bramki

To jest chyba ogromna wada.

<LILI> Romanista pisze:zadecydowały 2 minuty doliczone i 5 min 2 połowy

Zadecydowało to chyba 90 min meczu :roll:

<LILI> Romanista pisze:juve wykorzystało gapiostwo Romy

'Juve wykorzystało nieudolnośc Romy"
<LILI> Romanista pisze:reszta to rozpaczliwe ataki romy

"Reszta to nieudolność Romy i wspaniała gra w obronie Juve"

<LILI> Romanista pisze:no coż nie zasze lepszy wygrywa

W tym przypadku zdecydowanie wygrał lepszy.

<LILI> Romanista pisze:Acha co do komenterzy które się tu pojawią patrze na mecz obiektywnie

:lol: :lol:

P.S. Nie powinien gościu przypadkiem wp dostać? 'Roma' pisze z dużej litery, ale na Juve to już mu szkoda Caps Lock'a.

EDIT:

Zaza: Oczywiście, że o meczu Milan - Juve też tak można powiedzieć. :)
Ostatnio zmieniony 19 lis 2005, 23:25 przez bagg, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 lis 2005, 23:23

bagg pisze:Źle mówisz. Juve wygrało z Romą...pomocą...obroną...atakiem.

Po prostu deklasacja.

Hmmm no to tak samo może powiedziec o meczu Milan - Juve. Tym bardzie patrzac na liczby okazje i interwencje....

Ale ja się z tym nie zgodze. Bo jak na San Siro Vieira był jak dziecko we mgle, Nedved na grzybach czy Emerson u dentysty*, Tak dziś Dacuort, Taddei czy Perotta.

* Brak analogi do jego transferu gdy uciekł do Brazyli do dentysty by sie sprzedać. :wink:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 19 lis 2005, 23:27

*_For_zaza_Milan_* pisze:Hmmm no to tak samo może powiedziec o meczu Milan - Juve

Dokładnie

*_For_zaza_Milan_* pisze:Bo jak na San Siro Vieira był jak dziecko we mgle, Nedved na grzybach czy Emerson u dentysty*, Tak dziś Dacuort, Taddei czy Perotta.
zaza ,prawie zawsze ktos gra piach ,jak jest taki wynik ,wiec nie ma co sie tym tłumaczyc (nie wiem czy o to ci chodzilo? )

Ktos musi byc gorszy ,zeby ktos wygral :lol: :wink:

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 19 lis 2005, 23:28

Romie sie należał karny w pierwszej połowie! to i tak na jedno wychodzi... a Juve serio niegrało nic olśniewajacego... to Roma popełniła fatalne błedy!

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 lis 2005, 23:32

A błędy sie wykorzstuje :wink: nie ma co gadać o tym meczu juz więcej, roma musi walczyć żeby ten sezon przyzwoicie skączyć.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”