Kondycja mojej baterii to 76% i mam informację "serwis", ale nie zamierzam wydawać [panie piotrcies
No, ale jak ze wszystkim: co kto lubi.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 16 lip 2020, 18:42
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 lip 2020, 17:57
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 30 lip 2020, 18:18
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 30 lip 2020, 18:21
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 30 lip 2020, 18:33
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 30 lip 2020, 18:41
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 30 lip 2020, 18:54
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 lip 2020, 19:39
Z moich dość dobrych informacji wynika, ze nikt w Polsce nie sprzedaje kart sim działających tylko w LTE - są takie, co nie działają w GSM, ale zawsze przynajmniej w 3G działa.sickstick pisze: ↑30 lip 2020, 18:18Nie wiem czy to ta sama sprawa, ale startery z Playa które sprzedaje na swojej budce obsługują tylko LTE, więc na starszych telefonach bez LTE nie działają. Mega problematyczna sprawa, kiedy sprzedaje starter osobie 40+ to dopytuje w jakim telefonie będzie z niego korzystać, bo potem ludzie wracają z ryjem że nie działa![]()
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 30 lip 2020, 19:48
HMK pisze: ↑30 lip 2020, 18:54Po czterech lat wróciłem do Samsunga i bardzo się z tego cieszę. W latach 2016-2018 korzystałem z LG G4 i o ile telefon był świetny (skórzana klapka to najlepsze co miałem dotychczas) tak potem zaczęły się problemy z baterią o czym chyba zresztą pisałem. W latach 2018-2020 korzystałem z Xiaomi Mi A1 i w tej cenie (w maju 2018 dałem za niego 900 zł) telefon był jak najbardziej do zaakceptowania, świetna bateria, płynność w działaniu, ale take rzeczy jak aparat już dawały dupy i to był duży problem. Koniec końców zaczął się ścinać i uznałem, że jak telefon nowy miałem brać jesienią tak już miesiąc temu kupiłem S10 (trochę dałem dupy, bo S10+ kilka tygodni wcześniej była w cenie S10, no ale trudno).
Nie wiem czy w przyszłości będę coś jeszcze kombinował z markami telefonu, pewnie tak (ale tylko z Androidem), ale jednak satysfakcjonujące było powrócenie do Samsunga, który stoi o wiele wyżej niż poprzednie dwa telefony, które miałem. Wiadomo, że to flagowiec i musi działać perfekcyjnie, ale czuć ten luz w jego korzystaniu. Świetnie leży w dłoni, zaokrąglony ekran przy krawędziach co mi osobiście bardzo pasuje, fajny design aparatu z tyłu no i przednia kamerka, która wkomponowana w wyświetlacz daje fajny efekt. Niektórym to przeszkadza, ale mnie ten styl kupił od razu. Odpowiada mi o wiele mocniej niż kamerka centralnie po środku umieszczona nad ekranem powodująca wycięcie ekranu (jak w tym XS'ie, telefon wygląda spoko, miałem okazję się nim trochę pobawić, ale to jednak nadal iOS).
Vol'jin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 30 lip 2020, 19:50
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 30 lip 2020, 20:26
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 lip 2020, 20:29
cloner
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 30 lip 2020, 20:37
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 31 lip 2020, 10:47
nie zmieniam bo po prostu nie mam po co