Uuuu... to dotlen jak najszybciej*_For_zaza_Milan_* pisze:"nie dotleniony"
A co do konca Realu to niestety musze Was zmartwic. Real to firma, to magia. Sama nazwa jest tak magiczna i elektryzujaca, ze zawsze ten klub bedzie przyciagal - sponsorow a co za tym idzie i wielkich pilkarzy. Popatrz Zaza, Ty sie znasz jak malo kto na pilce wiec nie musze Ci tego tlumaczyc. To jest poprostu ten moment o ktorym pisalem - jedni nazwa to wypaleniem, inni koncem a ja mowie, ze to poprostu czas zmian. U Was w Milanie poszli po rozum do glowy i zaczeli sukcesywnie odmladzac kadre - Kaka, teraz Gila. Zawodnicy wielcy ale ich wielkosc objawia sie tym bvardziej, ze nie tylko na nich opiera sie odpowiedzialnosc za wyniki Czerwono - Czarnych. Kazda druzyna przechodzila czy bedzie przechodzic taki okres jak teraz Real. Ty o tym wiesz bardzo dobrze. Popatrz - Barcelona. Teraz wielka i wspaniala, postrach Europy a kilka lat temu? 0-4 z Dynamem Kijow na NC. To tylko przyklad. Obecna sytuacja ManU... to samo co w Realu. Troche w mniejszym natezeniu, ale tam rozniez nadchodzi czas zmian. A zmainy gdzie by ich nie robic, zawsze pozostawiaja pietno. Real nadal bedzie wielki. Trzeba zrobic korekty personalne, byc moze takze w jakiejs mysli marketingowo-transferowej i bedzie dobrze. Jeszcze zobaczymy Krolewski Real. Ja to wiem.