(Primera Division) FC Barcelona - Real Madryt 01.IV.2006

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post autor: Bienias » 20 lis 2005, 11:57

Wygrana z realem na SB i to w takim stylu rokuje duze nadzieje ze Barcelona juz do konca rozgrywek utrzyma pozycje lidera. W ataku zagral fenomenalnie a Ronaldinho pokazal kto jest najlepszym pilkarzem na swiecie.
Podobala mi sie nieuznana bramak Messiego, swietnie zawinal pilke ale trzeba uznac ze byl na spalonym. Mimo ze do przerwy bylo tylko 0:1 dalej wierzylem ze spelni sie moje 0:4 i bylem blisko bo skonczylo sie na trojce a sedzia nie zagwizdal ewidentnego karnego Carlosa na Etoo. Ale coz wiaddomo ze za duzo nie mozna wymagac :D

KJ to ze 12 latkowie cz inne mlokosy zaczynaja kibicowac FCB widac od dawna, ale tylko maly procent z nich zostanie z klubem na wieki reszta znow sie przenieise na jakis inny klub ktory bedie odnosil sukcesy albo bedzie medialny.
Co do realu to Barcelona pokazala jak naprawde gra madryt, mozna mowic ze sa pokontuzjach ale w takim razie po co Lux ich wpuszczal na boisko??

Wyginam śmiało ciało, wyginam śmiało ciało, wyginam śmiało ciało dla mnie 3:0 to.....MAŁO :D

Wróć do „Wracając Do Meritum”