AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: veelden^ » 21 lis 2005, 15:25

OK. To porownanie do Del Piero bylo niepotrzebne, bo nie o to mi chodzilo. Wszyscy sie tak zachwycaja Tottim, a ja tylko sie pytam - czemu? Owszem ma talent, wielkie umiejetnosci i czasem jak sam widzialem jego zagrania, badz bramki az pialem z zachwytu :) Tylko co z tego, skoro on wszystko to potrafi przycmic jednym glupim epizodem. Ty mowisz, ze "dziwni" sa Ci co oceniaja Farncesco po akcji z Paulsenem. Ale zastanow sie. To nie byla jednorazowa akcja to raz, a dwa - spojrz na konsekwencje. On mial byc liderem, motorem napedowym reprezentacji na Mistrzostwach, a co zrobil? Dal sie podpuscic jak jakis prostak i go oplul niczym podrzedny lump. To co z niego za lider? Mowisz, ze Zlatan to cham - zgadzam sie, ale on nie jest kapitanem Juve. Nie pelni takiej funkcji reprezentatywnej, a co onznacza, ze jego zachowanie jest mniej razace. Mi chodzi o to, ze widze jak wszyscy sie tylko zachwycaja wielkim Tottim, a nie widza, ze on wcale az tak wielki nie jest. Alex w tej chwili napewno jest zawodnikiem gorszym, ale ma cos bardzo waznego czego Totti nigdy nie mial, a co jest bardzo wazne w funkcji kapitana - klase. Ja zycze rep. Wloch jak najlapiej, bo mocno im kibicuje i chce aby Totti poprowadzil ich do Mistzrostwa, ale obawiam sie, zeby mu znowu cos nie odbilo i zeby znowu nie odwalil takiej akcji, a tak naprawde nikt nie moze mi zagwarantowac, ze tak sie nie stanie. Wlasnie dlatego Totti nigdy nie bedzie dla mnie wielkim zawodnikiem i liderem reprezentacji. Powiem to doslownie: jest na to za glupi :?

Co do Paulsena - to nieznosze tego goscia i chcialbym widziec jak ktos mu gebe obija, ale to nie powinien robic zawodnik, tym bardziej na boisku. Jakos Gennaro umial sie opanowac i mu nie nacharal w twarz.

Wróć do „Włochy”