Real Madryt (zbiorczy) - Strona 198

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 21 lis 2005, 20:59

No to Raul sobie odpocznie, ale szkoda bo kibice Realu bedą mówic ze przegrywają bo Raul nie gra :!: W Realu powtarza sie sytuacja taka jak Barca miała sezon temu, gdzie prawie w kazdym meczu jakis zawodnik łapał kontuzje :(
Ciekawe jak zagrają w środe z OL w CL?

Gento777
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gento777 » 21 lis 2005, 21:12

Real jeszcze pokaże jakom jest potęgom, zobaczycie napewno coś zdobędom w tym sezonie LM lub wygrają lige!

HALA poprawna polszczyzna :roll:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 lis 2005, 21:13

luk1208 pisze:ale szkoda bo kibice Realu bedą mówic ze przegrywają bo Raul nie gra

Jeszcze gdyby Raul był takim pilkarzem jak 3-4 loata temu mozna by bylo powiedziec tak ale teraz?. Przynajmniej nie będzie sama biegała...

luk1208 pisze:W Realu powtarza sie sytuacja taka jak Barca miała sezon temu, gdzie prawie w kazdym meczu jakis zawodnik łapał kontuzje

Kontuzje takrze dotycza kolan tak jak sezon temu u was dokladnie
wiązadeł...wy zganialiście wine na murawe, a ja uwazam ze to wina rezimu treningowego bądź przemeczenia (reprezentacja, klub, la liga, puchar, CL...)

Co ciekawe w poprzednie Gran Derby Eto'o tez doznal kontuzji w podobny sposob ale mniej groźna...

Coś czuje że Florentino kupi w okienku napastnika o ile kontuzja Raula okaze się powazna...a w obwodzie ejst Portillo i bdb Soldado...

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 21 lis 2005, 21:17

W ostatnim GD w Barcelonie Henka dostał podobnej kontuzji co Raul i musiał długo pauzowac :( A co do Raula, to pomimo ze nie jest w dobrej formie szkoda go bo jednak był podstawowym zawodnikiem i zawsze cos tam zagrał, choc nie zawsze dobrze :wink:
Ciekawe kto bedzie grał za Raula?? pewnie Robinio obok Ronaldo a Guti cofniety :!:

chinczyk120
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chinczyk120 » 21 lis 2005, 21:20

Mysle ze sie jeszcze nie odbudoja po pogromie .Jak zdobeda jeden ponkt to bedzie sukces z OL,ale z drugiej strony beda chcieli sie pokazac z jak najlepszej strony i wynagrodzic kibica za poprzednie niepowiedzenie. I wielka strata bedzie brak RAULA. bedzie cieszko
ALE I TAK W NICH WIERZE :D

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 lis 2005, 21:23

luk1208 pisze:pewnie Robinio obok Ronaldo a Guti cofniety
Nom Robinho mial być,wprowadzany z ławki :lol: a tu zonk musi grac od pierwszych minut :? . Choc to powinno mu pomoc w aklimatyzacji. ZTez myśle że Guti zacznei grywać cale mecze, ale to ejst takze niewątpliwie ogromna szansa dla Soldado który w Segunda ma juz bodajze 8 trafień i co ciekawe nie grywa systematycznei bo Lux go ciąga do siebie. Już jedna swa szanse wykorzystal w debiucie w LM i odrazu gol...

Moze zimą Perez ruszy bańką i kogos kupi...Marzy mi się Malouda...i ktoś na środek obrony...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 lis 2005, 21:41

chinczyk120 pisze:Ja bym chcial kogos w stylu Makalele

Byl Essien ktory gra bardzo podobnie tylko wiecej włacza się w ofensywe...rozbija moze zradziej ale z taka sama gracja jak Makelele.

Ciekawe czy Szrek odejdzie.

A Malouda na lewym to świetne wzmocnienie, obecnie trudno o tej klasy skrzydlowego.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 21 lis 2005, 21:44

we włoskiej telewizji mówią cos ze niby Luca Tonim jest zainteresowany Real :!: Ciekwawe czy Luka zdecydowałby sie przejsc ze świetnie grającej teraz Fiorentini do słabego Realu??

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 lis 2005, 21:49

Luca ten sezon ma wybitny jak narazie stzrela na zawolanie tak jak w polskiej lidze Grzesiu "kiełbasa" Piechna :wink: Ile Toni ma lat? chyba najmlodszy nei jest z 28-29? kurde sam nie wiem. Ale gość ma nieprawdopodobną latwość zdobywania goli tak jak Gila...Ale wolal bym zamiast niego obronce Fiorentiny Ujfalusiego :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 21 lis 2005, 21:52

A co kibice Realu powiecie od Tottim? Zidane to on nigdy nie zastąpi, ale na jego miejsce byłby całkiem niezły. Niezła technika, dość dobyr przegląd pola, czasami wychodzą mu dokładne podania. Chcielibyście go w Realu? Bo ja tak.

.....W końcu nie oglądałbym tego chama i zakały w Serie A :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 lis 2005, 21:55

Bagg Totti ejst świetny na swoj spodob potrafi zadziwić szkoda że zarazil(???) swym zachowaniem Cassano ktory ejst równiez lączony z Madrytem, ale juz wole Ballacka nic Tottiego.

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 21 lis 2005, 22:14

Totti najlepsze lata według mnie ma już za sobą a w Realu takich graczy jest conajmniej kilku, więc nie uważam aby to był dobry transfer, zwłaszcza, że są gracze lepsi, młodsi i kosztują mniej, bo zapewne prezes Romy mało za Włocha nie będzie chciał ;)

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 21 lis 2005, 22:21

Jak milo patrzec jak rozwija sie jakas konkretna i rzeczowa dyskusja oby tak dalej. Teraz pozwolicie ze i ja nawiarze do tematu.

Przyplatala sie plaga kontuzji i wedlug mnie to sie nawet dobrze sklada, bo przez to zarzad bedzie wrecz zmuszony do zakupienia nowych zawodnikow. Dobre jest tez to ze coraz slabiej gra Zidane, Carlos czy Salgado, jednak oni jeszcze troche pograja nim odejda na pilkarska emeryture. Przynajmniej do przyszlorocznych mistrzostw swiata.

Kontuzja Raula martwi bo jakby nie bylo Raul to Madryt a Madryt to Raul i nic tego narazie nie zmieni. Jest olbrzymia szansa dla Robinho by ten przez najblizsze miesiace gral w podstawowym skladzie. Bedzie mogl cieszyc sie duzym zaufaniem ze strony Luxemburgo co z pewnoscia pozytywnie wplynie na jego gre.

Oby Ronaldo szybko doszedl do optymalnej formy w bardzo krotkim czasie. Milo byloby gdyby De Luxe posadzil Zizou na lawce i wpuscil Gutiego by ten mogl pokazac czy na prawde warto na niego stawiac.

Ciagle Toudinho powtarzasz o mozliwosciach Soldado, ok jestem za ale poki co widze go wylacznie w roli jokera. Moglby grac ogony w co drugim meczu.

Dalej trzeba rozwiazac problem obrony, powoli i systematycznie. Mejia, Pavon, Helguera nie gwarantuja zadnego zaplecza. Ale badz co badz w odwodzie pozostaje jeszcze Diogo, ktory wedlug mnie juz pokazal sie z bardzo dobrej strony i uwazam ze nalezy na niego stawiac, chocby w miejsce Salgado.

Teraz co do transferow...

Jednym marzy sie to innym tamto, natomiast ja postanowilem przejrzec troche rynek i oto co znalazlem:

Obrona:

Ooijer (PSV) - pilkarz solidny i juz posiadajacy doswiadczenie, nie wiem iluletni, ale jezeli jest ponizej 28 roku, warto go brac. Cena +/- 4 mln euro

Gallas (Chelsea)
- doswiadczony, dobry technicznie, opanowany, z bardzo duzymi umiejetnosciami destrukcyjnymi, latwy do wyrwania od Mourinho nie bedzie ale mimo wszystko wart zachodzi. Cena +/- 5 mln euro

Cris (Lyon) - brazylijczyk, wiec pasowalby do stworzenia brazyliskiej koloni w madrycie, dobry technicznie i nie ustepliwy, za odpowiednia cene na pewno nie bede go trzymac w Lyonie na sile. Cena okolo 3 mln euro

Alex (PSV) - jego sylwetki przedstawiac nie trzeba, jednak z tego co slyszalem jest juz pilkarzem chelsea.

Z tym ze kazdy z tych zawodnikow juz Realowi w lidze mistrze by nie pomogl. Wiadomo ze na 90 % przyjdzie Cicinho wiec jeszcze w nim nadzieja.

Pomoc:

Van der Vaart - Bez niego Hamburg nie bylby ta druzyna ktora obecnie tak swietnie spisuje sie w Bundeslidze. Obecnie jest liderem oraz najlepszym zawodnik ligi niemieckiej (obok smolarka :twisted: ). Cena okolo 8 mln euro.

Juninho (Lyon) - jak on wykonuje rzuty wolne, jak on dogrywa pilki, jakim on jest liderem, jakim pilkarzem to tylko kilka komplementow pod jego adresem a zasluguje na wiecej. Takiego ogniwa jak on w Realu potrzeba. Nie najmlodszy ale jeszcze z 2 sezonu na wysokim poziomie moze rozegrac.

Ballack
- o nim pisano juz wiele wiec ja nie bede wszystkie powtarzal.

Luis Garcia - Potrzeba skrzydlowych z bajeczna technika, potrzeba nastepcy Figo, on z pewnoscia godnie by go zastapil.

To na tyle bo juz lece lulac ... dokoncze innym razem.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 lis 2005, 22:28

Ooijer +/- 4 mln
Gallas +/- 5 mln
Nie wydaje mnie się. Mourinho nawet jeśli puści Gallasa to nie za 5 mln.

Luis Garcia - jeżeli chodzi o tego z Liverpoolu to na pewno nie przejdzie do Realu. Jego serce napędzane jest krwią w kolorach blaugrana :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 lis 2005, 22:35

Nie mamy skrzydel Malouda byłby świetny tak uważam. Z tych obrońcoów co wymienił Smithu to najbardziej chcialbym Alexa a Luis Garcia ex Barcelonismo wiec ciekawe czy by chciał do Madrytu...ale jak histroia poakzuje przypadki sa rozne...Xabi Alonso tego trza nam do srodka...Gravesen i Garcia naławke...niech im dupki przyrosna

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”