AC Milan (zbiorczy) - Strona 180

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 lis 2005, 21:39

Trzeba walczyć o 3pkt... bo nie ma sie co łudzić że jak milan jutro przegra to jestem niemal pewien że psv potem zremisuje z fenerbache :?. Remis nie będzie zły ale w meczu z shalke ogromna presja będzie. Czekamy już na środe :twisted:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 21 lis 2005, 21:49

Ibrahimović pisze:jak narazie sprawdza sie moja teoria ,ze z Turcji i z Aten (Panathinaikos) nikt nie wyjezdza z kompletem punktow Twisted Evil

Oj tak. w Turcji to właściwie żyją futbolem. Gdy byłem tam w jednym hotelu i był mecz Fenerbahce to prawie cała obsługa hotelu przed TV i oglądają :D Super było z nimi patrzeć na pięknie grający Fener. Oni zasługują na to żeby wyjść z grupy. Jak dla mnie to może być to nawet kosztem Milanu - nie płakałbym. Co prawa Turcy jak to Turcy krew się w nich może zagotować i nie wytrzymają, ale chyba wszędzie tak jest.

Licze na emocjonujace widowisko ,Stawiam na remis Wink po bramce Appiaha Very Happy

Ja stawiam ne remis, ale gola strzeli Alex, który jest ostanio na gazie. Żebyście widzieli co on z Anelką wyprawia. Był taki mecz kiedy do 70' przegrywali 0:2 aby wygrać 3:2. Ale poziom sędziowania w Turcji nie za wysoki...Anelke wtedt strzelił gola ręką :P wyciągniętą do góry, a sędzie myślał, że to główka była :lol:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 lis 2005, 22:03

Bagg nie wydaje mi się żeby milan nie wyszedł z grupy, ale jest to realne. Jeżeli by sie tak stało to nie ciesz się bo to gorzej dla juve bo wtedy milan w 100% skupi sie na lidze. Jutro będziemy wiedzieli więcej. Milan najprawdopodobniej zagra 3 obrońcami... kontuzja cafu i zawieszenie stama.

Damy rade, FORZA MILAN :?:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 21 lis 2005, 22:08

Bagg nie wydaje mi się żeby milan nie wyszedł z grupy,

Ja też na to nie liczę.

Łukasz[ACM] pisze:. Jeżeli by sie tak stało to nie ciesz się bo to gorzej dla juve bo wtedy milan w 100% skupi sie na lidze

Cieszyłbym się gdyby z tej grupy wyszło Fener i Milan, ale gdybym miał wybrać kogoś z tej 2 to byłoby to Fenerbache bo ostatnio nabrałem do nich sympatii.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 lis 2005, 22:26

bagg pisze:Cieszyłbym się gdyby z tej grupy wyszło Fener i Milan, ale gdybym miał wybrać kogoś z tej 2 to byłoby to Fenerbache bo ostatnio nabrałem do nich sympatii.
Szczerze mówiąc ja bym wolał psv bo oni mogą narobić sporo kłopotów innym drużynom np: juve. Chociaż w 1/16 może sie juz spotkać milan z juve :? Chyba że jak będą losowania to nie będą mogły grać ze sobą drużyny z tego samego kraju zaraz po wyjściu z grupy. W ostatnim sezonie LM tak było i to jest dobre rozwiązanie :wink:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 23 lis 2005, 16:37

No i cóż... ciężki mecz dzisiaj, ciężki teren, potrzebne zwycięstwo... Ale Rossoneri dadzą radę :) Remis moim zdaniem nie będzie rewelacyjny, bo niedobrze odstawiać na ostatnią kolejkę możliwość wyjścia, w dodatku zawsze efektowniej by się to przedstawiało na wyjeździe, w dodatku w takim mieśćie :) Mam nadzieję, że już nie ma meczu z Violą w pamięci i zagrają tak samo albo lepiej niż w tym meczu... Nie wiem czy Fener w ajlepszym składzie wyjdzie, ale przede wszystkim trzeba na Alexa zwrócić uwagę i Serhata. Oni to trochę jak Brocchi i Toni, więc trzeba się mieć na baczności :) No i mam nadzieję, że będzie wielki powrót Shevy, wkońcu na wschód Europy :) FORZA MILAN

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 23 lis 2005, 16:41

Wiecie na jakim programie w PPLive będzie lecieć mecz Milanu ?

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1316

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 23 lis 2005, 16:43

Jeden z najtrudniejszych i najważniejszych meczy w sezonie.Licze na remis jak myślicie w jakim składzie wyjdzie Milan???????

Dida-kaladze nesta maldini-seedorf jankulovski pirlo kaka gattuso-Sheva Gila

z tego co wiem nie ma meczu w internecie.Jak masz polsat sport to problem z głowy

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 23 lis 2005, 16:52

Mam obawy przed meczem, mam nadzieje że CArlo wystawi ataka Sheva-Gila to będą 3 pkt 8)
...przypadkiem Serhat nie gra w Anderlechcie ??

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 23 lis 2005, 17:38

Z tego co czytałem ma grać simic :? nie wiem czy to jest dobry pomysł. Oby milan wygrał, będzie już spokój i nikt już nie będzie prowokował na forum że milan nie wyjdzie z grupy :D Boje się jednej rzeczy, mianowicie że wrócą wspomnienia z 25maja :cry: Są dwie dobre informacje, nie zagra alex :!: i prawdopodobnie anelka, jestem dobrej mysli :D

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 23 lis 2005, 19:46

shevcento pisze:przypadkiem Serhat nie gra w Anderlechcie ??
No masz rację gra tam, sorki błąd z mojej strony, o Tuncaya Sanliego mi chodziło :) Ale dory napastnik, trzeba uważać bardzo... No to jeśli Alex nie zagra to jest spore osłabienie Fener, ale to nie nasz problem :)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 23 lis 2005, 21:07

oooo jak ładnie milan 0:1 :D Dziś zobaczymy szewa show :twisted: oby tak dalej. Shalke też wygrywa :?

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 23 lis 2005, 21:11

Sheva, no cóż mówiłem o powrocie :) I jedziemy dalej do trójki a potem luzik... A niech sobie Schalke wygrywa... Za dwa tygodnie zobaczą jak się gra na San Siro :)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 23 lis 2005, 22:42

Proszę państwa...nawet kibice Fener klaskali dziś dla Szewy.To co on zrobił, przechodzi do historii, ale to jeszcze nie rekord.Wielki mecz, choć bramek jak dobrze licze na jego końcie mogło być 6.Mecz wcale nie taki łatwy, bo nawet przy 2:0 Fener się poderwało i był nie kolorowo.Zwłascza Tuncay, Appiah, Umit zagrażali.Il Professore Sandro był jednak na posterunku i obok Szewy najlepszy na boisku.Seedorf ? Czołowa postać w drużynie, choć jego gra wygląda trochę nonszalacko.Szkoda, że Gila i Bobo nie ustrzelili, ale widocznie los nakazał : Ten wieczór ma należeć do Andrija.Można śmiało powiedzieć, że to jest Grande Milan, na jaki my czekamy.Forza Ragazzi :!:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 23 lis 2005, 22:51

Co to dużo pisać :?: SZEWA SHOW :!: :!: :!: Jeżeli dobrze się orientuje to w historii najlepszych strzelców w LM jest 4, wyprzedza do 3 zawodników którzy już nie grają i traci chyba 5 oczek do 1 miejsca. Ale nie jestem pewien :twisted: Czekam na skróty

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”