Po drugie - te terminy... Proponujesz dorosłym, często zapracowanym ludziom z różnych krańców Polski spotkanie za 2-3 tygodnie, do tego w okresie wakacyjnym. Nie spodziewaj się wielkiego odzewu, bo po prostu nikt nie zaplanuje sobie tak szybko wyjazdu na kilkaset kilometrów na niepewne spotkanie z nie wiadomo kim. Zanim ktokolwiek się określił, mieliśmy już potencjalne miejsce i potencjalny termin. Znów wszystko od złej strony.
Generalnie łatwiej zrobić zlot, jeśli forumowicze mają po 18-25 lat, bo po prostu wtedy łatwiej znaleźć czas. Przy zapracowanych dorosłych ludziach coś takiego nie jest proste, a już na pewno nie na takim spontanie. Nie bez kozery co jakiś czas pojawiał się temat jakiegoś spotkania i nic z tego nie wynikało. A tu jeszcze narzucasz jakieś szybkie terminy w okresie wakacyjnym, w dobie pandemii, kiedy ludzie często ciężko pracują, bo nie ma lekko, nie mając nawet wstępnej listy i się dziwisz, że coś nie wypala. Prawda jest taka, że to było pewne od początku, bo to chyba trzecia taka twoja próba. Doceniam entuzjazm i zapał, ale po prostu na spontanie nie ściągniesz dużej grupy forumowiczów.
Znacznie łatwiej ustawić się "przy okazji" albo zaplanować coś z dużym wyprzedzeniem. Z doświadczenia wiem, że przy odrobinie kalendarzowego szczęścia można z kimś wypić piwko, wszak w ciągu ostatnich 2 lat miałem okazję spotkać całkiem spore grono userów - Magnuma, Maćka88, fieldy'ego, DDK, piwusa czy HMK. Dać się da, ale nie w taki odstraszający sposób. A i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś kilku userów poznam osobiście, bo niektórzy wydają się naprawdę spoko ludźmi.
Niemniej życzę powodzenia, jeśli nie porzucisz tematu. Może nieco spokojniej do tego podchodź, a będziesz miał lepsze efekty