Night nie używałem i nie będę, ale tak hak ty odkrywam atrybuty, nie widzę w tym nic złego. Skoro atrybuty nie sa aż tak ważne jak progres treningu i osobowości. A każdy z nas widział pomocnika ze strzałem z dystansu 5 walącego bramy co pare dni...Kesz pisze:Teraz tak szczerze, używacie w swoich grach FM Scouta?
Dla nieświadomych. FM Scout to program jaki ingeruje w twój save i pozwala Ci wyszukiwać talenty, sprawdzać potencjał twoich wychowanków, ułatwia wyszukiwanie zawodników o różnym statusie i cenie a także analogicznie działa w kontekście personelu. Możemy w nim nawet monitorować nasze statystyki jako managera.
Ja przyznam się, że korzystałem sporo razy z FM Scouta w FM12 a w samym FM'ie gram bez maskowania statystyk... Szczerze powiedziawszy AI ma tutaj naprawdę błyskawiczne działanie jeśli chodzi o wykopywanie talentów. Sam używając FM Scouta często widząc objawienie na jakimś zadupiu, gdzie pojawił się zdolny 17 latek z potencjałem dajmy 180-200, to nagle już znajdowały się kluby pokroju Chelsea jakie się nim interesowały... Często nawet z FM Scoutem nie nadążyłem, bo ktoś już złożył danemu talentowi ofertę. Sam z resztą nigdy nie byłem zwolennikiem systemu scoutingu w FM'ach i pytanie czy ktoś z was w ten sposób jakkolwiek to uznać, powiedzmy, że "ułatwiał" sobie rozgrywkę?
Sent from my iPhone using Tapatalk