AC Milan (zbiorczy) - Strona 181

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 23 lis 2005, 23:01

DObry mecz Milanu. Choc przyznam się szczerze, że myślałem, że MIlan wyrwie od Fener. Gdy dowiedziałem się, iż Alex nie zagra to zupełnie inaczej juz myślałem. Fenerbahce to Alex, Tuncay, Appiah. Gdy nie ma jednego z nich, no może oprócz Appiaha Fener gra gorzej. WIelki Show Schevy, w tej jednej sytuacji zachował się jak rasowy sęp. Jednak to jest wielki Scheva. Brawa dla niego, TYm wystepem tylko potwierdził swoja klase, że jest jednym z najlepszych napastinków na świecie( wg mnie jest nim Henry).

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 lis 2005, 10:53

Yo Tifosi :!:

Obrazek

Huragan który przeszedł na "Szuklu szalazogru" nazywał sie - Shevchenko - Turecki Dżihad pokazał lepsze oblicze. 0:4 i Sheva Sheva Sheva Sheva.

Pięknie. Świetny mecz rossonerich na jakże trudnym terenie. Szczególnie cieszą bramki Andriya. Pamietajmy że wraca po kontuzji. Nie grał doś długo. To jego drugi mecz po wyleczeniu urazu. Z Viola nie czuł jeszcze piłki. Bym spóźniony. Wczoraj pokazał znów swoją moc. Nie piszcie że powinień strzelic 5 czy 7 bo równie dobrze mógł nic nie strzelić. :P Przy 4 strzelonych nie może psioczyć :P Bo Milan zagrał pieknie i nie tylko wynik cieszy.

Zagrali świetnie tyle okazji stworzyli że może być zagowolonym z gry. Świetny mecz Seedorf, który widział wszystko na boisku. Podobnie jak Andrea. Rino rzeźnik - i bez kartki. Gila bładził i nie wykorzystał tego co było mu dane. Ale ten wieczór miał jednego aktora. Choc też pokazał klase Bercik że nie strzelił sam tej 3. Obrona spisała się cool. Szczczólnie (jak wszystkim chyba) zaimponował mi Dario Simic. Przepraszam Cie Dario za to co mówiłem/pisałe. :wink: Ja wie że to mógł być jeden z takich spotkan które wychodzą Tobie za na 5 ale przepraszam i dziękuje. Zamknełes mi morde - i bardzo sięz tego ciesze :wink: Obyś zagrał z Lecce zagral tak samo.

Kaka' :? oby to nie było nic groźnego. Wystartował do piłki i poczuł ból czyli może tylko coś naciągną. Ta zmiana była pewnie zapobiegawcza. Wracaj Ricky szybko :!: Z Lecce zagra Manuel. A Ty się kuruj chłopie.

Nie wiem czy wiece ale Fenerbahe gra w niedziele "Świętą Wojna" na "szulku szalazoglu :p" z Galatasaray. Wczoraj ich fanatyczni kibice pokazali lepsze oblicze. Bohater Sheva czuł sie jak w teatrze. :wink: Dostali baty ale nie dostali wody :P Będę im kibicował z Świetej Wojnie :) ba nawet postawie. :twisted:

Trzeba przyznać że stadion i kibice są ich 12 zawodnikiem. Ten kocioł naprawde robi wrażenie. Jestem pełen uznania dla ich zachowanie i klimatu na tym stadionie.

Forza Grande Milan :!:
Grazie Sheva - Grande Bomber :!:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 24 lis 2005, 11:23

Na poczatku przepraszam Simica bałem sie o jego postawe w tym meczu baaa jak zobaczyłem ze gra juz myslałem 1 brame na bank stracimy.
Ale Dario nie zawiódł gram b.dobrze mimo tych kilku małych błedów no ale jesli sie tyle siedzi na ławce to mozna wybaczyc brak zrozumienia z pozostałymi.

I jego rajd po ktorym Gila strzelił w słupek głowka :brawo:
Teraz nawet chcem by wystapił w meczu z Lecce.

Co do postawy pozostałych kazdy zagrał dobrze czy super nie bo Fener miało sznase przy stanie 0-1 i mogło sie to zle skonczyc gdybysmy stracili bramke no ale tak sie nie stało.

Sergio w obronie niezbyt pewny w ataku mało widoczny kilka miał wyjsc no ale jak juz popedził to zapisał na swoim koncie asyste :P
Nesta i Paolo ratowali z opresji zagrali b.dobrze Nesta potwierdza ze mecz z Viola to był tylko przypadek z jego strony.
Paolo mimo sliwy pod okiem pewnie zgrał w obronie no i wielkie :brawa: za 150 mecz w Europejskich rozgrywkach.
Pirlo w destrukcji z Rino swietnie.

Szczegolnie Rino ktory biegał za 2 walczył do upadłego wielka wola walki jak zwykle takiego nam trzeba zawodnika mam nadzieje ze z jego kolanem wszystko wporzadku.
Seedorf znow rozegrał dobry cały mecz choc denerwował niekiedy zwalnianiem akcji no i powinnien choc jedna bramke strzelic.
Wkurzył mnie ze zmarnował te fantastyczne podanie Manuela w koncowce juz mogł podac Shevie :x

Kaka niestety doznał urazu dzisiaj sie okaze czy to cos powaznego no ale tak jak napisał Zaza pewno jakis miesien naciagnał i szybko sie wyleczy.
Manuel wszedł nie rozgrzany i w 1 połowie troche obok meczu przeszedł.
2 to juz inny Manuel ten ktory zawsze mnie zadziwi zawsze sie raduje gdy go widze na boisku (taki juz jestem :lol: )
Szkoda ze nie strzelił bramy........
Gila troche sie platał probował jednak ni jak piłka nie wpadła do bramki

Sheva co tu duzo pisac
GRANDE SHEVA
SHEVA SHOW

choc mogł strzelic ze 2 bramki jeszcze :lol:

Vogel i Bobo zrobili co trzeba Bobo drewniak ruszał sie ociazale ale gdyby nie on Sheva miałby byc moze 3 trafienia wiec jakis pozytek z niego był.
Szwajcar wszedł nawet dobrze w mecz miał kilka wygranych pojedynkow i ogolnie bez zarzutow choc grał krotko nie ma co oceniac.

Gra momentami porywajaca az sie chciało klaskac.
Choc nie obyło sie bez kilku błedów ale co tam 0-4 to wynik cudowny na takim goracym terenie i nie ma co psiaczyc ze mogli wyzej widocznie było zapisane 0-4 :D
Walka była na boisku Rui Costa koszulke stracił nawet :lol:

FORZA MILAN
FORZA SHEVA

Noty LGdS

MILAN: Dida 6.5; Simic 7, Nesta 7.5, Maldini 7, Serginho 7; Gattuso 7.5 (75’ Vogel n.r.), Pirlo 7, Seedorf 7.5; Kakà n.r. (19’ Rui Costa 6.5); Shevchenko 9, Gilardino 7 (75’ Vieri 6)
Coach: Ancelotti 7.5

Skrócik

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 24 lis 2005, 15:18

GRANDE SHEVA 8) moje podstawy były bezpodstawne...oj to chyba był najniższy wymiar kary, zalezało Shevie na tej 3 bramce jestem pewien ze krzyknąłem do Gilardino że jest lepiej ustawionya ten mu puscił i golll 8) ...Szkoda sytuacji Seedorfa z samej koncówki bo 0-5 była ładnie wygladało :D ...TEraz pora na Lecce i brameczke GiLaRdINo !! ShEvChEnKo SHOW x 4 8)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 lis 2005, 15:46

Noty La Gazzatta Dello Sport.

MILAN: Dida 6.5; Simic 7 :twisted:, Nesta 7.5 :smoke:, Maldini 7, Serginho 7; Gattuso 7.5 :twisted: :smoke: (75’ Vogel n.r.), Pirlo 7, Seedorf 7.5 :smoke:; Kakà n.r. (19’ Rui Costa 6.5); Shevchenko 9 :shock: :smoke:, Gilardino 7 :smoke:(75’ Vieri 6)

Hunter noty jak marzenie :wink: Bomber Sheva, Rzeźnik Rino i najwiekszy pozytyw tego meczu Dario :lol: :twisted: Vieriemu asyste zaliczyli :)

Mecz z Lecce będzie inny ale oby wynik był taki sam :) Za pewne na San Siro Lecce się zchowa i będzie bronić 0;0 licząc na swojego super strzelca Mirko Vucinica. Ostatnio wygrali pierszy mecz w sezonie. Ale nadal to nie jest to Lecce za czasów Zdenka. W tym meczu moze Alberto nie zagrać. Sadze że Ancelott da pograć Inzaghiemu. Może nie będzie powoływal "na siłe" Cafu i na luzaku zagra Simic który dostanie bomus :lol: A i może zagramy Bez Paolo - za niego Jaap na srodku. Gdyż nie grał kilka ładnych dni wiec moze Paolo mieć teraz odpoczynek. Oby zagrał Marek bo ten Carlo chyba chce wyłapać :lol: W weekend da mu zagrać pewnie.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 24 lis 2005, 15:57

*_For_zaza_Milan_* pisze:Shevchenko 9
Heh Borek wczoraj mówił że powinien dostać 10 a 9,5 to monimum. Chyba się zawiedzie :P

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 24 lis 2005, 16:06

Zalezy gdzie sie patrzy bo w Corriere dello Sport dostal 10.Obiektywnie patrzac to Shevchenko jednak na 10 nie zasluzyl.Za duzo "stowek" zmarnowal.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 24 lis 2005, 16:52

Wczoraj według mnie Milan zagrał jeden z najlepszych meczy w tym sezonie.Grał bardzo spokojnie ,nic na siłe a gdy pirlo czy seedorf widział luke w obronie odrazu szła prostpadła piła na sheve i wszytsko.W obronie bardzo mało błędów jak na simica to bardzo dobry mecz w jego wykonaniu.Pomoc uważam ze poprostu mamy najlepszą w europie i tyle.Jednak gdy sheva gra Gila to zupełnie inny napadzior wczoraj miał sytuacje a mimo wszytsko ich niewykorzystywał.Myśle że to jak borek powiedział taki mały kompleks shevy.Wiecie co z kaką???????
W sobote mecz z lecce i chyba ancelloti da odpocząć zawodnikom z pierwszej 11

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 24 lis 2005, 17:48

chlopaczek pisze:Zalezy gdzie sie patrzy bo w Corriere dello Sport dostal 10.Obiektywnie patrzac to Shevchenko jednak na 10 nie zasluzyl.Za duzo "stowek" zmarnowal.
Padał deszcz trzeba to podkreślić, było ślizgo . Szczelił 4 bramki to chyba nie jest mało :D i z tych 2 sytuacji co zmarnował 2 sobite wypracował i nie były takie 100%. Liczy się wygrana :!: Oby zagrać tak z shalke i jesteśmy w 1/16 :twisted:

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 24 lis 2005, 18:17

w 1/8 :wink:

GRANDE MILAN!!

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 24 lis 2005, 19:24

padał deszcz...Ascoli się przypomina :( ... szkoda, że Kaka' musiał zejśc, orientujesz się ZaZa co się stało i kiedy wraca do gry :?:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 24 lis 2005, 20:54

Szkoda coś Kaki, ale bądźmy dobrej myśli, że dojdzie o siebie :wink: A co do Szewy no to chyba komentarze są zbędne, szkoda tylko, że nie strzelił choć jednaj bramki tak jak Carew :wink:
FORZA GRANDA MILAN
Grazie Sheva

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 25 lis 2005, 0:22

Diagnoza Kaki będzie znana jutro.Póki co wiemy, że odniósł kontuzję grzebienia biodrowego.Nie wiadomo narazie jak bardzo poważną.Rino także jutro będzie miał robione badania, jemu natomiast dolega kolano.Cafu jak i Ambro na 99 % będą gotowi na Chievo.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 25 lis 2005, 9:54

Uchi_ pisze:Cafu jak i Ambro na 99 % będą gotowi na Chievo.
kurde Ambrao dopiero na Chievo bedzie gotowy :/
szkoda mi jego bo poczatek sezonu miał super a teraz przez kontuzje moze forma nie wrocic a przeciez on walczy o powrot do kadry.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 lis 2005, 11:31

No własnie ta kontuzja Massimo wydawała sie nie groźna a tu juz tyle czasu :( Był w wysokiej formie a tu lipa ... Oby dziś badanie nie wykazały nic groźnego u Ricardinho. Lepiej niech odpocznie z Lecce niz ma byc potem kłopot. Cafu nie będzie gotów na Lecce czyli Simic, Rui Costa albo Stam na flance.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”