Sny - Strona 3

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 wrz 2005, 18:22

to nie będą plotki - przecież to wszystko prawda - może w końcu przestana do ciebie pisać różni zdesperowani kibice [13 letni] może zrozumieją, że juz za późno :lol:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2024
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 29 wrz 2005, 18:26

fieldy pisze:to nie będą plotki - przecież to wszystko prawda
Fieldyś... Ty pamiętaj, że ja wciąż męża szukam, a Ty tu wszystkich gasisz :P
fieldy pisze:może w końcu przestana do ciebie pisać różni zdesperowani kibice
Lepiej 13-letni kibic z forum, niż taki jeden 26-letni biseksualista z okolicy :P

PS. Przepraszam za OT, musicie panowie modowaci mi wybaczyć, ale mam 39 st. gorączki i nie jestem świadoma, co czynię :P

turlak1512
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Reputacja: 0

Siema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: turlak1512 » 25 lis 2005, 13:44

Jezeli ktos chce sie pośmiac to niech czyta :)

W śnie :

Byłem gdzies na przystanku autobusowym, patrze a tu taka laska zajebista i juz podchodzi i chce sie całować to sie zbliżam i zbliżam......i jak zem doqrwił w szafke nosem to mi krew z nosa poszła :) :)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 lis 2005, 13:45

turlak1512 pisze:i jak zem doqrwił w szafke nosem to mi krew z nosa poszła
tylko krew z nosa poszła :?: :rotfl:

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 25 lis 2005, 14:14

ja mam czesto tak ze zanim na dobre usne, mam taki krotki sen w ktorym skads spadam i budze sie przestraszony i dopiero po tym usypiam, a snow zazwyczaj nie pamietam
pzdr

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 25 lis 2005, 14:38

Dziś śniło mi się, że w tym roku w ćwierćfinale LM znów zmierzy się Barca i Chelsea. Niestety, sen urwał się, gdy piłkarze wychodzili na boisko. :P

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 25 lis 2005, 15:00

turlak1512 pisze:Byłem gdzies na przystanku autobusowym, patrze a tu taka laska zajebista i juz podchodzi i chce sie całować to sie zbliżam i zbliżam......i jak zem doqrwił w szafke nosem to mi krew z nosa poszła
Takie sny oznaczają tylko jedno - przerzuć się na chłopaków jak Ci nawet w śnie z dziewczynami nie idzie :roll: :wink:

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 25 lis 2005, 15:32

a mi sie śniło jak byłem mały... może to bez sensu ale chyba można pisać takie dziwne sny.... no to śniło mi się że pod moim łóżkiem siedział mors z takimi kłami :? raz wyszedł na teleturniej "idz na całosć" pamietam też że miał sandałki na nogach... pózniej się bałem spać w tym pokoju... inny też głópi to taki że byłem w lesie i z za drzew powyskakiwały kitowcy :? (takie jak w power rangers)...bałem się chodzić sam po lesie... i mi tak zostało... nigdy mi sie nieprzyśni jak niektórym z was że gram tam na Olimpico w Romie lub coś takiego tylko zawsze taki bezser :? takie bezele...

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 25 lis 2005, 17:41

PrOtEcToR pisze:pod moim łóżkiem siedział mors z takimi kłami
Moj kolega tez tak mial, tylko ze nie spal :lol: Pozniej go bizony gonily (za cholere nie wiem jak poznal, ze to akurat bizony :think:) a na koncu wolal, ze go kaluze chca zabic :lol: no ale to chyba nie ten temat :P

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 25 lis 2005, 18:55

krAwcU pisze:Dziś śniło mi się, że w tym roku w ćwierćfinale LM znów zmierzy się Barca i Chelsea. Niestety, sen urwał się, gdy piłkarze wychodzili na boisko. :P
ale niektorzy pierdola glupoty, tego sie nie da czytac
jak juz macie wymyslac to nie takie glupoty to lepiej nic nie piszcie
pzdr
Jak masz klnąć to też lepiej nie pisz... :? 1 WP, oczywiscie // K.J.

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 26 lis 2005, 12:39

Jestem, nie wiem jak i gdzie. Ale to jakiś stadion i piłkarze chyba reprezentacji Portugalli robią pamiątkowe fotki, nie wiem jak ani dlaczego, ale wokóó nich kręci się dużo ludzi, no ja tak się rpzesówam by dojść, siąśc koło Cirstiano Ronaldo, jednak więc siadam, podchodze i jakby nigdy nic, siadam, on wstaje idzie do tyłu z kimś gada, Zdobyłem się na odwagę, wkońcu! - wstaje ide do neigo i pokazuje, czy mógłbym dostac koszulkę, a on patrzy mi w oczy i ściąga swoją (jednak te koszulki, to jak w snach, poprzekręcane i wiecie, inny, szary kolor, takie to wszystko dziwne, ale ważne, że koszulka, i od niego) I daje mi ja, mi od razu w klatce piersiowej takie zajeb* uczucie, tkaiej radości (znacie to, prawda?) daje mi ją ja siadma dumny i myślę: /Tak, mam ja, trzymam, to przeciez nie sen, jest zajeb*/ I nagle się... budze..
Nieźle byłęm wkur*, Myślałem, że to prawda i pierwsyz raz w histori w końcu sen o piłce, to chbya potwirdza kto jest moim idolem :-)
Nie ra zmiałęm, tak, ze np. wziąłem skąś pieniądzę, budze sie i taki niedosyt...

'Lacid Dreams' - pewnie miałem to, jeżeli wiecie co to znaczy.

A teraz taka pustka, wewnętrzne rozbicie, jestem zawiedizony....
Takie sny są jak gówno, wysrasz je ("wyśnisz") i potem zostaje bolesna pustka...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 26 lis 2005, 13:02

BUNCH pisze:siąśc koło Cirstiano Ronaldo, jednak więc siadam, podchodze i jakby nigdy nic, siadam,

Trochę to zakręciłeś i mogłeś przeczytać to co napisałeś :roll:

Ogólnie muszę przyznać Ci rację jeśli chodzi o niedosyt gdy się budzisz. Pełnorazymiałem sny, że jestem bogaty, a wszystko wyglądało bardzo realnie po czym poprostu się obudziłem i przez chwilę myślałem czy to prawda. Z tego co słyszałem to snów nigdy się nie pamięta, to ludzie dali taką ogólnikową nazwę. Sny mamy zawsze, ale to co pamiętamy to marzenia :roll: Też trochę to zakręcone :wink:

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 26 lis 2005, 13:08

Może dla Ciebie to "Maśło maślane", ale tu chodiz o akcent mój drogi: "Więc siadam! Podchodzę.. I jakby nigdy nic.. siadam!"

Powiem CI coś bardzo madrego, i to chyba racja co do snów: "Dopóki śnimy, nie wiemy, ze to sen, dopiero po obudzeniu się zdajemy sobię sprawę, że to się śniło, dlatego w trakcie snu to wszystko jest aż tak realnie wyglądające"

Z innej beczki: Prawdopodobnie, dopóki się nie obudzisz,
nie zdajesz sobie sprawy, że śnisz. Sen jednak
wówczas się kończy. Lecz są ludzie, którzy są
świadomi tego, że śnią, podczas gdy ich sen w
dalszym ciągu trwa. Prowadzone ostatnio badania
wykazały, że owi świadomie śniący są w stanie
reżyserować swoje sny

Mam anwet poradnik "Panować nad snem",a le nie mam czasu go rpzerobić, to 2 m-ce, ale zrobię to... Ów poradnik można spotkac w internecie (www.google.pl/) Fajnie będzie marzyć, ale powiem Wam, ze jak śpie, śni mi się coś fajnego a już się obudziłem, to zamykam oczy i "śnię na siłe", i działa, wiecie o czym mówię.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 26 lis 2005, 13:18

Tomusmc pisze:Ogólnie muszę przyznać Ci rację jeśli chodzi o niedosyt gdy się budzisz. Pełnorazymiałem sny, że jestem bogaty, a wszystko wyglądało bardzo realnie po czym poprostu się obudziłem i przez chwilę myślałem czy to prawda.

Jak się obudziłem po ostatniej walce Gołoty to byłem przekonany że Andrew znokautował rywala. Cieszyłem się że nasz rodak ma mistrzowski pas. Zadowolony wstałem z łóżka i chciałem utwierdzić się w swoim przekonaniu o wielkości Andrzeja. Sprawdziłem wynik i patrzę a tu... znowu porażka. Sen był tak realny iż myślałem że walkę oglądałem, a tak naprawdę to się nie obudziłem. Później całą walkę można było zobaczyć w Teleexpresie :rotfl2:

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 26 lis 2005, 13:37

Przez jakiś czas śniło mi się jedno i to samo. Wsiadałam w autobus i jechałam w nieznane. Nigdy nie dotarłam do celu, bo bus nie zatrzymywał sie na żadnym przystanku. Prócz mnie w tym autobusie nie było nikogo tylko kierowca oczywiście, choć nigdy nie widziałam jego twarzy. No ale być musiał, bo ktoś musiał prowadzić pojazd ;). Nie wiem co miał oznaczać ten sen, ale coś musiał skoro powtarzał się przez kilka tygodni. :?

Ostatnio w pamięci utkwił mi straszny sen. Jak się obudziłam byłam przerażona. Śniło mi sie, że samoloty bombardowały moje miasto. Ludzie byli schowani w jakiejs jaskini i dodatkowo okrywali się kocami. Co jakiś czas do środka wpadały jakieś granaty, a obecni w środku wyrzucali je na zewnątrz. Obudziłam się w momencie gdy jedna z bomb spadała na mnie.....

Może to Wam się wyda śmieszne, ale mnie poważnie to przeraziło.;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”